Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim inşallah bu arada hamile kalırsında hc bi işleme gerek kalmaz. aynı zamanda saglıckla kucagna al kuzum eksik dua etmym. bn de ara vrcm hayt tohumuna ve sogan suyuna başlcm olursa bi de spora hmde benimde para biriktrmem lazm masraflı bzm kuzular daha dogmdn bi sürü masraf ettrdler.bu arada 1.tüp bebegi devlette yaptrp 2. özelde yaptrmak istrsn devlet yarısını karşılıyo dye biliyorum canım.

Son düzenleme:
çağla, aslı çok kötüyüm bebegim tutunamadı. dün leke geldi doktora gttk dgerim düsms. doktor tutunamamş, bunu araştrmmz lazm bazı testler istcem dedi. kahroldm cok canım acıyo napcm blmyorum.

Cnmmm tatildeyim ya okuyamadim. Simdi gördüm cook uzuldum. Arkadaşlar in da dediği gibi senin hamile kalmanda sorun yok.bu sağlık siz bebekmis. Inşallah bi dahaki ay sagliklica bebisin kendiliginden tutunur sana. Benim de asilama olmadi.tupe gecicem ist.a donunce.

dr adet bitince gel dedi konuşalım dedi ama hiç konuşmak için 120 lıra veremicem bır ay tatıl ılan ettım dediğin gibi gezıp tozucam
allah buyuktur çağlacım

Kizlar ilk asilamam maalesef negatif sonuclandi. :84::84: Dun 3 te kan verdim 6 da sonuclancak dediler inanin 12 gun beklemek hicbirseymis o 3 saat gecmek bilmedi ve biyandan pozitif cikacak umuduyla hayaller kurdum biyandanda negatif cikabilecegini dusunerek agladim ve bekledigim o saat geldi ve tel caldi inanin ellerim titreye titreye actim telefonu ve hemsirenin malesef uzgunuz dedigi anda dunyam basima yikildi cevap bile veremedim bogazim dugumlendi kapattim. Esime sesim titreye titreye sonuc negatif dedim, inanmiyorum dedi defalarca dogru soyle beni kandiriyosun degilmi dedi kahroldum. Esim isten gelene kadar agladim... sonra zil caldi kapiya kostum esim gelmisti gozleri kipkirmizi yuzu kirec gibi olmustu. Hemen sarildik birbirimize oyle agladik. Kelimeler tukenmisti sanki hicbisey konusamiyorduk sadece birbirimizi teselli etmek icin nasip degilmis insaallah bidahakine diyebildik... yemek yiyemedik ve erkenden yattik ama uyumak ne mumkun... cok mutsuzum bugunde yataktan cikmak istemiyorum..

ahh canım yaa öyle iyi anlıyorum, anlattıklarını yaşamış biri olarak ne yapalım Allah da bizi böyle sınıyor, çok can acıtıcı yaşadıklarımız ama herzaman daha kötü şeylerde başımıza gelebilir diye kendimi motive etmeye çalışıyorum. ben inanıyorum bize de nasip olacak ve vakti zamanı gelince en güzel şekilde yaşatacak Allahım. kızlar hep diyorum, bir kaç ay dinlenmeye alalım kendimizi. yaz geldi, gezelim tozalım kafamızı dağıtalım. yaa düşünsenize Demet Akalın bile 2 kez tüp yaptı da olmadı ve kim bilir hangi özel pahalı hastanede yaptırdı. Demet akalın diyorki "hamile kalamayanlar bana kalırsa hiç tüp falan yaptırmayın, tamamen kafanızda bitirin bebek olayını pat diye oluyor" dedi. ve Allah kendiliğinden bebeğini verdi.
senelerdir çok yıprandık, hırpaladık durduk kendimizi. eğer ki en kötüsü bebeğimiz olmıcaksa da Allah vermicekse de onunda önüne geçemeyiz değil mi?
içinizi ferah tutun.. tutmaya çalışalımm...

Caglacim cok sagol canim. Yuregime su serptin haklisin. Ayni seyleri yasadigimiz icin birbirimizi cok iyi anliyoruz. Yeterince yiprandik dedigin gibi yaz geldi 2-3 ay ara verelim diycem esime zaten manevi olarak cok yiprandik maddi olarakta zorlandik gercekten.. dogru diyosun Allah ol demeyince onune gecemeyiz. Rabbim bizleri hastalikla ve evlatla sinav etmesin insaallah kucaklarimizi bos birakmasin... birbirimize hep dua edelim. Allah razi olsun canim...

Eylulcum bu asilamada tutmadi benim. Tüp e geccem artik. Hbr vereyim dedim.

hakkında hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden aslı. inşallah tüp bebekle gelir mucizen. allahım yar ve yardımcın olsun canım. ben kahroldum bu kadar zor olacağını tahmin bile edemezdim. allahım hiç kimseye yaşatmasın. napıcağımı hiç bilmiyorum.

Canımmmm çok sevindim senin adına. Allah tamamına erdirsin inşallah :) :) İsteyen herkes bu duygu yaşar inşallah..

inşallah allahım isteyen herkese nasip eder canım. ama ben kaybettim bebeği tutunamamış yarın 1 hafta olcak kısmet işte.

Son düzenleme:
inşallah allahım isteyen herkese nasip eder canım. ama ben kaybettim bebeği tutunamamış yarın 1 hafta olcak kısmet işte.

canım çok üzüldüm bilmiyordum ben kısmet işte.. hayırlısı demekten başka çaremiz yok be canım benimde bu ay olmadı ama vazgeçmicez Allah büyük.

canım çok üzüldüm bilmiyordum ben kısmet işte.. hayırlısı demekten başka çaremiz yok be canım benimde bu ay olmadı ama vazgeçmicez Allah büyük.

evet canım hayırlısı tabiki. insallah bzmde olck canım allahm hayrlsını versn. ben eylüle kadar ara verdm doktor öyle dedi. inş yaplck olan tahlillerimde temiz çıkarda yola dvm edrm. dualarınızı esirgemeyn.

Slm kizlar ben de bu ay ikinci asilamami olacaktim ama yumurta olusmadigi icin temmuz ayina kaldi ilk asilamam olumsuz .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar merhaba.bende asilama dusunuyorum.ama ben gecen sene dogal yolla hamile kaldim ama dusuk yaptim.bu kez asilama yapsakmi diyorum.

merhaba arkadaslar bende bır yılı askındır bebek ıstıyorum ama bır kımyasal gebelıkten sonra hıc gebe kalamadım ıkı aydır doktor kontrolunde yumurta takıbı yaptırıyorum ayrıyetende catlatma ıgnesı verıyo ama hıc tekrar hafta ıcı cagırıp yumurta catlamısmı dıye bakmıyor bunuda sızın konusmalarınızda okudum bu ayda olmazsa banada asılama yaparız dedı benım gıttıgım yerde ozel sskyla anlasmasıda yok bunuda sızın konusmanızdan duydum yanı ben sımdı orada asılama yaptırırve ALLAHım ınsallah verır ama egerkı bebek olmazsa devlet kabul etmeyecek oyuzden ıkı ayda devlettemı ıspat etmek ıcın ugrasıcam yada anlasmalı bır yerde tekrarlıcam bunları ogrendıgım ıyı oldu benım doktorumda cok tatlı bır kadın ama okadar ılgılı deıl odaya gırmemle cıkmam bır oluyo ultrason kontrolu oluyo ıgneyı yazıp yolluyo hıc baska dıyalogumuz olmuyo benım aklıma gelen bıkac soru olursa onları soruyorum okadar bu ayda catlatma ıgnesı bır ıse yaramadı ıkıncı ıgne olusumdu bu ay ya ıgnenın sonuncusu yada dırek asılama dıyecek ne olacak bılmıyorum bu asılamanın fıtatını bana soyleyebılırmısınız arkadaslar hıcbır bılgım yok asılama hakkında hakkınızı helal edın sımdıden

mrb canım öncelikle allah yardımcın olsun. çok zor bi süreç. ben de 2 ay klomen ve çatlatma ignesi dnedm olmadı. daha sonra rahim filmi çektrdm ve o ay tedaviye ara vrdm. ardndan klomen kullndm ve ilk aşılamamı oldm malesef negatf iknci ay puregon 300 dye bi igne kullmdm ve çtlatma ignesndn 36 sonra iknci aşlamam oldu ve hamile kaldm anck 1 hafta olmdn kybettm tutunamadı kuzum. suan beklmdym temmuzda tahlil yaplck bebş nedn tutunamadı dye. inşallah bi skntı olmazsa eylülde tekrar aşlamam olck. aslmada esinim spermleri alnyo ykanıp kaliteli olnları seçlp snn dirk rahmine verılyo canım. bi de anlasmali dglse gttgn doktr devlette tp bebek hakkn olmuyo yani dvlette tekrar bu islmlri yaptrman gerekyo çk yıpratıcı olur bu süreci tekrar yaşaman. o nedenle sana tavsym ya dvlet hast gt drek yada anlaşmalı ii bi özel doktora gt tatlm. bidaha bu skntılı süreci yaşama.

:2::2::2::2::2:

çağlacım ..aslıcım.. hu huu. nerelerdesiniz. çağlam naptn kuzum neler yaptım. aslıcım sen dönmüşsndr tatldn neler yaptın. özledim sizi valla. kendinizdn haberdar edin en azndn arada bir selam yazın. beni merak edicek olursanız anlatym benim de haziranın 3 de bya bi kanamam oldu ve gtti kuzucuk. 2 gn bya yogun kanamam oldu ama suan ck ck az. daha iim artk allahıma hamd olsun. ara vermekte ii gelcek dye düsünüyorum eylüle kadar bazende nası geçicek hemen gelsn dyorm. bi öyle diyorum bi böyle duygular gt gelde yani. seviyorum sizi. yazın ama artk burdan yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…