yaaa kizlar ben size birsey dicem ... Maalesef bu tip doktorlar var benim yakin tanidigim bir arkadasimin basina geldi .. kiz 35 yasindan beri 4 sefer tup bebek denedi olmadi tutmadi ama oda hep ayni seyden sikayetci oluyordu .. birde buralarda gercekten cok pahali bu tip islemler .. zaman olarakda agir isliyorlar .. kiza fenaliklar geldi en sonunda tedaviyi birakti belki kendinden olur dedi yine olmadi .. Birgun isyerindeyken kafasina esiyor , ofisine yakin normal universite hastanesi var oraya gidiyor ne bir randevu ne bir telefon .. Ogunku doktorlarin isimlerine bakiyor bu konularla ilgili .. iclerinde yunanli bir doktor ismi goruyor internete hemen girip doktorun yasina ve tecrubelerine bakiyor .. ve kafasinda diyorki yunanli olmasi iyi turklere daha yakin olur kultur vs olarak tez canliligimiz falan benziyor .. genc oldugunu goruyor ve dalinda kendini ispatlama doneminde oldugunu anliyor aciklamalardan .. ve hemen onun sirasinda bi fis aliyor basliyor beklemeye ... doktorundan cok memnun kaliyor aralarinda cok guzel bir iliski olustu suanda aile halen gorusuyorlar .. genc oldugu icin prof olmadigi icin , uni hastanesi oldugu icin kizin onceki odediklerinin 3 te 1 fiyatina mal oluyor .. Sonuc merak ettiniz 15 ocakta dogum yapti 43 yasinda ikiz ogullari oldu Isimlerini Aksel ve Teoman koydular ...Nasil tatlilar o cocuklar kurabiye gibiler...
yani diyecegim kizlar bazen bu cok bilmis prof lar para icin bile bile oyaladiklarini bile duydum cok iyi secmek lazim iyi incelemek lazim gidilecek doktoru..cunku devamli degistirmek doktoru oda iyi degil ...
Arastirma hastaneleri iyi ama calisirken zor izin alamiyorum ki ozeline gitmeye mecburum tavuk gibi yoluyolar umarim cok uzamaz manevi olarak zaten cokuyoruz birde maddi olarak cokmeyelim allah sagkik verdigince calisicaz herkezde sorun var dikkat ettiyseniz tedavi olmadan normal hamile kalanlarin sayisi azaldi nedense
Bende 3 mayista yaptirdim asilama ama maalesef tutmadi cok umitlenmistim agrilarim cok oldu goguslerim sisti agirdi agir falan kaldirmadim coj dikkat ettim. 12. Gun test yaptim negatif cikti 13.gun adet oldum asilamadan sonra iki ilac kullandim progestan birde saat seklinde bi hap daha cardi adini hatirlayamadim onu kullandim kontrole gidicem simdi 1 ay diblenme sureci varmis sanirim hakkimizda hayirlisi olsun ins tutar senin
En son 1 yumurtan tam istediğimiz gibi biz de bi yumurta istiyoruz dedi. Boyutunu sormadim cnm. Ayyy ins.sen de hastalanmazsin. Serinligini koruyosan bosver bekle. Zaten hamile kaldigimizi ogrensek de kucagimiza almak için 9 ay beklicez. Bi 9 gun beklemissin cok degilInşallah hayırlı haberlerini bekliyorum. Mutlaka benim yazim uzerinden bana yaz. Cuma sehir disina cikcam. Orda atlamayayim
aslıcım hamileyım kuzum. yaz demiştin. rabbim inş istyn herkese nasip eder.
Ayyyy cnmmm cook mutlu oldum. Kendim olmus kadar. Inşallah cnm rabbim hepimize nasip etsin. Aklimdaydin hep. Yazdigin icin saol. Hamile kaldin ama irtibatı koparmayalim. :) ben de yazarim sonucumu. Inşallah senin gibi güzel hbr verebilirim cnm.
Arastirma hastaneleri iyi ama calisirken zor izin alamiyorum ki ozeline gitmeye mecburum tavuk gibi yoluyolar umarim cok uzamaz manevi olarak zaten cokuyoruz birde maddi olarak cokmeyelim allah sagkik verdigince calisicaz herkezde sorun var dikkat ettiyseniz tedavi olmadan normal hamile kalanlarin sayisi azaldi nedense
evet azaldi gecen sene sonuydu haber kanalinda son 10 yildir insaoglunun uremesinde 3 te 2 oraninda azalma tespit edilmis .. kisirlik oranlari artmis ileriki yillarda bu daha da cok artacakmis .. sebep olarakta fast food tuketim ve genetigi bozulmus yiceklere bagliyorlar ...
canım inş, sen ilk aşılamanda bebeğine kavuşursun. öyle napalım herşey Allahtan.inş. bizlerede en güzel zamanda nasip edecek.
perşembe günü aşılaman çok güzel kolay geçer inş.. dualarım hepinizle..
allahım hamdolsun hamileyim. kan testi yaptırdım pozitif. 51,83 degerim. rabbim istddyen herkese nasip etsin.
EYLÜLNAZIIMMMM yemin ediyorum içimden hep senin hamile kalacağın geçiyordu, en başından beri inanki senin hamile kalacağına inandım. ama sana bu şekilde yazmadım olaki olmazsa çok ümitlendirmim diye..
canım çok ama çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaahhhh... bizlere de nasip etsin..
abimin düğün telaşı vardı onun için giremedim hiç buraya.. ama aklım sendeydi hepp.. hayırlı uğurlu olsun canımm...
allah razı olsun canım darısı sana inşallah. merak ettm seni grmeynce ii olmana sevndm kuzm. çk degşk bi duygu rabbim sizlere de nasip etsn inan dua ettm szlere buradaki ismlrnzi kullanark. ins sendn de beklyrm bu güzl haberleri.
Bende 3 mayista yaptirdim asilama ama maalesef tutmadi cok umitlenmistim agrilarim cok oldu goguslerim sisti agirdi agir falan kaldirmadim coj dikkat ettim. 12. Gun test yaptim negatif cikti 13.gun adet oldum asilamadan sonra iki ilac kullandim progestan birde saat seklinde bi hap daha cardi adini hatirlayamadim onu kullandim kontrole gidicem simdi 1 ay diblenme sureci varmis sanirim hakkimizda hayirlisi olsun ins tutar senin
allah razı olsun canım. degerm 51,83 tü cuma gnü yarın bi daha vercm kan inş degerim artar dua et kuzum bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine. daha ck dua edcm rabbim dua gbi bi nimet vermş şükürler olsn.inşallah seninkide tutar canım da bu ay gelr kuzucgn. brakrmym canım haberdar edcm hep hem yazcm burdn umt olmk içn beklynlere.
size umut olmak için yazıyorum piko hastasıyım önce takipler yapıldı hamile kalamadım sonra klomne verirldi 5 kez olmadı.eşim artık direk tüp bebek deneyelim dedim tüp bebek denedik oda olmadı yılmadım pes etmedim ağladım günlerce ama yapcak bişey yoktu...tekrar aşılmaya başladım devlet hastanesinde ilk iğneli aşılmamı yaptılar pozitif çıktı sonra düşük oldu... 3 ay ara verdim tekrar yaptırdım nisanın 30 da yapıldı buda çok şükür pozitif rabbim ol demeden olmuyor zamanı gelince mutlaka oluyor tüp bebek garantidir dedim yaptırdım negatif klomenle çok görmedim hamile kalan bnce iğneli aşılama deneyin herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda...
bende 4. aşılamada hamile kalmıştım. şimdi ise bir sürprizle normal yoldan hamile kaldım hem de tek ilişkide. sakın umudunuzu kaybetmeyin.
merhabalar, gerçekten umut oluyorsun bizlere.. hangi devlet hastanesinde iğneli aşılamayı?
ankara etlik zübeyde yaptırdım çokta memnundum hem doktorlardan hem hemşireden.
teşekkür ederim. bende özelde 2 kez aşılama yaptırdım. tutmadı. şimdi ist.zeynep kamilde devlette deneyeceğim.