Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

:109:
Hayirlisi olsun canim uzulmemek elde degil ama demekki daha vakti zamani var biz elimizden geleni yapalim takdir Allah`indir... Sagol canim insaallah tutar hamile olmayi ve bebegimi kucagima almayi ole cok istiyorumki hayalini kurarken bile gozlerim doluyor ama Rabbimden hayirlisini istiyoruz hayirlisi neyse o olsun:109:Zaten gebelik belirtileri ile adet belirtileri ayniymis hemen hemen oyuzden belirtilere takilmiycam. Dua ediyorum hergun ve kendimi yormuyorum Insaallah Rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz ve en kisa zamanda kucagimizi doldurur. Bizlerede anne olmayi eslerimize baba olmayi ve Isteyen herkese hayirli, saglikli evlatlar nasip eder...

Son düzenleme:

aslıcım hamileyım kuzum. yaz demiştin. rabbim inş istyn herkese nasip eder.

aslıcım hamileyım kuzum. yaz demiştin. rabbim inş istyn herkese nasip eder.

Ayyyy cnmmm cook mutlu oldum. Kendim olmus kadar. Inşallah cnm rabbim hepimize nasip etsin. Aklimdaydin hep. Yazdigin icin saol. Hamile kaldin ama irtibatı koparmayalim. :) ben de yazarim sonucumu. Inşallah senin gibi güzel hbr verebilirim cnm.

allah razı olsun canım. degerm 51,83 tü cuma gnü yarın bi daha vercm kan inş degerim artar dua et kuzum bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine. daha ck dua edcm rabbim dua gbi bi nimet vermş şükürler olsn.inşallah seninkide tutar canım da bu ay gelr kuzucgn. brakrmym canım haberdar edcm hep hem yazcm burdn umt olmk içn beklynlere.

çağlacım nerdesin canım inan çok merak ediyorum seni. naptn inşallah bi sıkntn yoktr kuzum.

allahım hamdolsun hamileyim. kan testi yaptırdım pozitif. 51,83 degerim. rabbim istddyen herkese nasip etsin.

EYLÜLNAZIIMMMM yemin ediyorum içimden hep senin hamile kalacağın geçiyordu, en başından beri inanki senin hamile kalacağına inandım. ama sana bu şekilde yazmadım olaki olmazsa çok ümitlendirmim diye..

canım çok ama çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaahhhh... bizlere de nasip etsin..

abimin düğün telaşı vardı onun için giremedim hiç buraya.. ama aklım sendeydi hepp.. hayırlı uğurlu olsun canımm...

allah razı olsun canım darısı sana inşallah. merak ettm seni grmeynce ii olmana sevndm kuzm. çk degşk bi duygu rabbim sizlere de nasip etsn inan dua ettm szlere buradaki ismlrnzi kullanark. ins sendn de beklyrm bu güzl haberleri.

canım senin kaçıncı aşılamandı bu? hangi hastanede hangi doktora yaptırmıştın aşılamanı?

canım benim geçen hafta çok karışıktı. abimin kınası,düğünü oldu c.tesi günü. ve o gece eşimin dayısı vefat etti. pazar günüde cenazeyi defnettik. böle hem mutlu hem sıkıntılı geçti anlıcan.
ben tüp bebek raporu çıkartmak için perşembe günü zeynep kamile gidip, araştırma yapıcam, nedir ne değildir diye. gerçi tüp bebek raporundan önce orada 2 kez aşılama yapılıyoormuş. bi bakıcam bakalım prosüdürleri neler? şuan çok rahatım, kafama takmıyorum. artık kendi yoluna bırakıcam.
biliyorum Allah güzel zamanda bizede nasip edecek.

melekciğim hakkımızda hayırlısı, benimde aşılamam tutmamıştı.. bence biraz kendi haline bırak sende. kafamızı dağıtalım.
yazda geldi gezelim tozalım... Allah bizlerede elbet bigün nasip edecek :)

size umut olmak için yazıyorum piko hastasıyım önce takipler yapıldı hamile kalamadım sonra klomne verirldi 5 kez olmadı.eşim artık direk tüp bebek deneyelim dedim tüp bebek denedik oda olmadı yılmadım pes etmedim ağladım günlerce ama yapcak bişey yoktu...tekrar aşılmaya başladım devlet hastanesinde ilk iğneli aşılmamı yaptılar pozitif çıktı sonra düşük oldu... 3 ay ara verdim tekrar yaptırdım nisanın 30 da yapıldı buda çok şükür pozitif rabbim ol demeden olmuyor zamanı gelince mutlaka oluyor tüp bebek garantidir dedim yaptırdım negatif klomenle çok görmedim hamile kalan bnce iğneli aşılama deneyin herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda...

Inşallah cnm artar degerin sürekli. Gelismeleri yaz sürekli.

Bende yarın ilk aşılamamı yaptıracağim. Kliment kullandım 2 tane yumurtam oluştu.21 ve 22 dün gece çatlatma iğnesi vuruldu.yarın asilamaya giderken belime yakın yapistiracagim. Etkisini görenler çok. Ins.ilk aşılama da tutar.rabbim hepimizin yüzüne güler inş.

bende 4. aşılamada hamile kalmıştım. şimdi ise bir sürprizle normal yoldan hamile kaldım hem de tek ilişkide. sakın umudunuzu kaybetmeyin.

merhabalar, gerçekten umut oluyorsun bizlere.. hangi devlet hastanesinde iğneli aşılamayı?

teşekkür ederim. bende özelde 2 kez aşılama yaptırdım. tutmadı. şimdi ist.zeynep kamilde devlette deneyeceğim.

canım ben defalarca klomenle özelde oldum daha sonra tüp bebek yaptırdım oda tutmadım şimdi buraya başalamıştım tuttu cumartesi kontrolü var inş iyidir bana sıkı sıkı sarılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…