- 12 Haziran 2014
- 10
- 1
:2::2::2::2::2:
Merhaba canım bende 5 yıldır evliyim ve seninle aynı duyguları paylaşıyorum yapabilecegim bütün tedavimi oldum olmadı ne yazıkki.Sonunda Adana Başkent e gittim bendede pkos(polikistik over) var :2: bu pkos un iki cinsi varmış seninki nasıl merak ettim bendeki kilo aldıran dr zayıflama tedavisi verdi çok şükür Allah a 14 kilo verdim ve adetim düzene girdi tam olmasada baya iyileştim bu ay için aşılama istedik.
çok şükür aşıılamam oldu ve bugün 8. günüm sürekli burada yazılanları okuyorum derdimiz ne kadar farklı olursa olsun birleştigimiz nokta ve duygularımız bir. Nden bilmiyorum ama 3 gündür çok agrılarım var gögüs ve kasıklarda özellikle normalmi bilmiyorum.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.İnş. sadece zamana ihtiyacımız olmuştur. Rabbim inş. boş bırakmaz kimsenin kucagını.
hayırlı olsun aşılaman inş güzel sonuçlar alrsn. bnde 2. aşlamamda 10. gndn itibaren adt agrısı gbi agrlrm bşladı ve dvam etti.17. gnde hamile oldugumu ögrndm. inş sende hamilesndr canım. anck ben 1 hafta olmdn kaybettm düşük oldu rabbim kimseye yaşatmasn.
çağlacım ..aslıcım.. hu huu. nerelerdesiniz. çağlam naptn kuzum neler yaptım. aslıcım sen dönmüşsndr tatldn neler yaptın. özledim sizi valla. kendinizdn haberdar edin en azndn arada bir selam yazın. beni merak edicek olursanız anlatym benim de haziranın 3 de bya bi kanamam oldu ve gtti kuzucuk. 2 gn bya yogun kanamam oldu ama suan ck ck az. daha iim artk allahıma hamd olsun. ara vermekte ii gelcek dye düsünüyorum eylüle kadar bazende nası geçicek hemen gelsn dyorm. bi öyle diyorum bi böyle duygular gt gelde yani. seviyorum sizi. yazın ama artk burdan yaaa.
merhaba kızlar..ikinci aşılamamın 12. günündeyim. su gibi akıntı oluyor mu sizde? benim sürekli su gibi akıntım var, kokusuz..ara sıra çamaşırıma bulaşıyor.. crinone da kullanıyorum..benim gibi olan var mı? hepimizin bebeğine kavuşması dileğiyle..
merhaba canım bende önce 13 yazmışım ama benmde 12. günüm ve bende crinone ve folik asit kullanıyorum dediğin gibi bendede çok akıntı olmaya başladı ve sürekli ağrılarım oluyor kasıklarda gögsümde geçen günler daha çok agrı vardı ama azaldı hem regl olacakmış gibi hissediyorum hem olmicakmış gibi çok karışıkk bi duygu özellikle dün çok moralim bozuktu sebebinide bilmiyordum bile merak ettim acaba seninde böyle şikayetlerin varmı.. Sadece hakkımızda hayırlısı olsun diyorum ama sen bide onu içime sor :'(
canım aynen kendimi okudum sanki :) göğüslerim hala acıyor ama biraz hafifledi dediğin gibi. çatlatma iğnesi de hcg içerdiğinden etkisi 10 gün sonra geçiyormuş, herhalde ondan...alt karın bölgemde de gerginlik var, sanki her an reglim gelecek gibi. bi de özellikle yemekten sonra gözlerim kapanıyor, gün içinde de uykum geliyor..hiç olmazdı böyle..çok karışık bi duygu gerçekten..ben yarın test yaptıracağım..senin ne zaman testin canım..dualarımız kabul olur inşallah..çok merak içindeyim, bu gece nasıl uyuyacağım acaba :)
kızlar 7 yıldır bebek istiyoruz 3 yıl hap iğne tedavisi gördüm Sonra hsg çekildi sag tüpümde polip vardı tıkamıştı histereoscopi ameliyatı oldum polip alındı ardından 3 tüp bebek denedik ve ben bunları yaparken 19 yaşındaydım 17 yaşında evlendim pcos Iuyum hiç gebelik oluşmadı ve çok umudumu kaybettim 1 yıl ara verdim sonrada işe girdim 2 yıldır çalışıyordum geçen ay eşimle aşılama denemeye karar verdik dr pek ılımlı olmadı % 5 şansın var dedi ben yinede denemek istedim Ve başladık 3 yumurtam oluştu 8/16/18 boyutlarında solda 8 sağda 2 adet 16/18 mİlim yumurtam oldu ve çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra aşılamam yapıldı dün test günümdü ve sonuç 408 hcg yani HAMİLEYİM hala inanamıyorum o kadar mutluyum ki Allah herkese tattırsin bu duyguyu çok güzel tuhaf bir duygu inşallah bebeğimi kucağıma almayıda nasip eder rabbim adetlerim İşe girdiğimden beri düzene girdi ve bunun çok etkisinin olduğunu düşünüyorum ve dr çok başarılı bir prof.Koray ELTER Edirne tıp fakültesinde Allah ondan ve ekibinden razı olsun belirtilerim adet belirtileriydi ama aşılamadan hemen sonra başladı ve artarak devam etti Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti bel ağrısı sık idrar gibi ama Kasık ağrısı şiddetliydi hele son 3 gece varken uykumdan kalkıp ağladım 0 kadar şiddetliydi darısı başınıza kızlar hepinize duacıyım
merhaba Eylülnazım nasılsın? ben bu aralar gayet iyiyim.. canım hafta içi çalıştığım için hafta sonları bayağı gezmelere verdim kendimi, hiçbişeyi düşünmemeye kafama takmamaya çalışıyorum. ve burayada fazla girmemeye özen gösteriyorum aslında, burası bizlere umut olduğu kadar başkalarının da üzüntülü haberleri beni çok etkiliyor.
canım biliyorsun ben 2 kez özelde aşılama yaptırdım ve ikiside olumsuz sonuçlandı. şimdi adetimi bekliyorum. adetimin 2. günü zeynep kamil hastanesine gidicem. orada tüp bebek yaptırmak için işlemlere başlıcam. tabi z.kamil hastanesi tüp bebek raporu vermek için orada önce 2 kez aşılama yapılması gerekiyormuş. bende rutin bir şekilde akışına bırakarak işlemleri yaptırcam. bakalım hakkımızda hayırlısı canım.
sen nasılsın? eylülde tüp bebek demişsin. nerede yaptıracaksın tüp bebeği.?
napym çaglacm ii kuzum. ara vrdk blyosun valla dinlenyrm.eylülde tüp bebek dgl canım aşılama yapack tekrar hayrlsyla. senin icn de hayrlsı olsn canım. evet aslma yaptrman gerekyo dvlette inşallah olumlu sonuçlar alrsn bitanecim. rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldrsn. gelsmlrden beni haberdar et olurmu.
kızlar 7 yıldır bebek istiyoruz 3 yıl hap iğne tedavisi gördüm Sonra hsg çekildi sag tüpümde polip vardı tıkamıştı histereoscopi ameliyatı oldum polip alındı ardından 3 tüp bebek denedik ve ben bunları yaparken 19 yaşındaydım 17 yaşında evlendim pcos Iuyum hiç gebelik oluşmadı ve çok umudumu kaybettim 1 yıl ara verdim sonrada işe girdim 2 yıldır çalışıyordum geçen ay eşimle aşılama denemeye karar verdik dr pek ılımlı olmadı % 5 şansın var dedi ben yinede denemek istedim Ve başladık 3 yumurtam oluştu 8/16/18 boyutlarında solda 8 sağda 2 adet 16/18 mİlim yumurtam oldu ve çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra aşılamam yapıldı dün test günümdü ve sonuç 408 hcg yani HAMİLEYİM hala inanamıyorum o kadar mutluyum ki Allah herkese tattırsin bu duyguyu çok güzel tuhaf bir duygu inşallah bebeğimi kucağıma almayıda nasip eder rabbim adetlerim İşe girdiğimden beri düzene girdi ve bunun çok etkisinin olduğunu düşünüyorum ve dr çok başarılı bir prof.Koray ELTER Edirne tıp fakültesinde Allah ondan ve ekibinden razı olsun belirtilerim adet belirtileriydi ama aşılamadan hemen sonra başladı ve artarak devam etti Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti bel ağrısı sık idrar gibi ama Kasık ağrısı şiddetliydi hele son 3 gece varken uykumdan kalkıp ağladım 0 kadar şiddetliydi darısı başınıza kızlar hepinize duacıyım
canım ben 6 haziranda aşılama oldu 15 gün sonra tahlil yapmam lazım oda cumartesiye geliyor bende acilde yaptırmam özel hastanede dr um var ona gitcem 23 ü de pazertesi yani adet günüm ya pzartesi yada salı tahlil yapcam beklemek çok zor anma geç olsun güç olmasın tatlım.
Bu arada seni merak ettim sen erkenmi yaptın tahlilini sonucun ne oldu merak ediyorum lütfen haber et.İnş. güzel haberlerini bekliyorumm.. Hepinizi çok seviiyorum
kendinize ii bakın.