Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım inş, sen ilk aşılamanda bebeğine kavuşursun. öyle napalım herşey Allahtan.inş. bizlerede en güzel zamanda nasip edecek.

perşembe günü aşılaman çok güzel kolay geçer inş.. dualarım hepinizle..

yok yapmadm canim yapmak istmyrm tahlili vernce şu serinligmi korymcm. alstk artk beklcem bkalım. inş senin içn de hayrlsı olr canım. gelsmelrdn habrdar et bzi.

Eylulcum bugün aşılama oldum. Senin sonucunu da takip ediyorum. Inşallah güzel hbr ler veririz cnm.

Eylulcum bugün aşılama oldum. Senin sonucunu da takip ediyorum. Inşallah güzel hbr ler veririz cnm.

ayyy çk sevindm canım inş güzel haberler veririz. kaç yumurta oldu bu ay öncekine göre nasl fark var mı yumurtalarda.ne kullndn sen igne olark. canım benim bgn 14. gndü 5 gndr adt agrısı çekyrm ama geln bşey yk. adtme daha 9 - 10 gn var. test yapmayıda düşnmyrm napm ya yapnca bu serinlgmi koruymcm blyrm beklcm işte.

En son 1 yumurtan tam istediğimiz gibi biz de bi yumurta istiyoruz dedi. Boyutunu sormadim cnm. Ayyy ins.sen de hastalanmazsin. Serinligini koruyosan bosver bekle. Zaten hamile kaldigimizi ogrensek de kucagimiza almak için 9 ay beklicez. Bi 9 gun beklemissin cok degil Inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum. Mutlaka benim yazim uzerinden bana yaz. Cuma sehir disina cikcam. Orda atlamayayim

ins güzel haberler vereblrm kuzum. mutlaka yazarm. sende inş gûzel haberlerle gel tatildn.

baktı canım önce ultrasonla baktı sonra aşıladı benle beraber gelen bı kadın daha vardı onu ıkı gun sonra yıne çağırdı senın gelmene gerek yok çatlamış dedi doktor.

Kizlar bugun oglen ilk asilamam oldu. Surekli dua ettim, insaallah tutar. 😊
Asilamadan once kasiklarimda agri vardi. Asilamadan sonra artti ve gaz sancim oldu. Esim sagolsun hep yanimdaydi,eve geldik surekli wc ye gidip geldim. Bi ara uyumusum biraz iyi geldi. Sizinde ilk gun boyle olmus muydu? Bikac gun surer mi bu agri? Bide 2 hafta sonra test yapin dedi dr. 12. Gun diye biliyorum ben. Siz kacinci gun test yapmistiniz arkadaslar?

hadı canım hayırlısı olsun ... Genelde doktorlar 14.gun dıyorlar test yapmak ıcın ama bır ıkı gun once ıstersen kan testındede cıkıyormus.. Artık sana kalmıs bırsey ... Bende bu ayın 27 sınde doktorda asılama ıcın ılk randevum var cok heyecanlanıyorum ... Bu arada asılama da canın acıdı mı ?? Zor oldu mu ? Sankı ben kendımı kasarmısım gıbı gelıyor :26: Neler yaptılar kısaca anlatabılır mısın ..

Sagol canim, insaallah guzel haberler veririz. 12. Gun yaparim testi buyuk ihtimal simdiden heyecan basti☺ Canim asilama sirasinda canim biraz yandi idrara sikisiktim dr ole demisti. Asilama esnasinda o takilan seyler biraz canimi yakti sanirim bende gergindim o yuzdende oldu. dr bana ultrasondan katateri gosterdi rahmimin icindeyken sonrada spermleri enjekte ediyorum dedi hepsini izledim. Spermlerin rahmimde dagilisini gormek bile okadar harikaydi ki... Asilamadan sonra 20-30 dk yattim aslinda daha fazla yatmak istedim ama cok sıkısmistim mecbur hemen wc ye kostum dr 10 dk yatmak yeterli demisti. wc de bikac damla kan geldi.eve gelince yine yarim saatte bir wc ye gittim nerdeyse, stres mi yaptim anlamadim😳 ama dun kasik agrim oldu bide gaz sancim coktu. Bugun cok sukur daha iyiyim. Insaallah asilaman kolay gecer ve sonucu pozitif olur. Dua edelim burdan bebis haberlerini vermek insaallah hepimize nasip olur

Son düzenleme:

ayyy ne guzel herseyi gormussunnn ... insallah guzel haberlerin olur tutar bu ay bakalim bende bir gideyim sana haber veririm gelismeleri

allahım hamdolsun hamileyim. kan testi yaptırdım pozitif. 51,83 degerim. rabbim istddyen herkese nasip etsin.

allahım hamdolsun hamileyim. kan testi yaptırdım pozitif. 51,83 degerim. rabbim istddyen herkese nasip etsin.

Ayyyy canimmmmm cok sevindimmmm. Insaallah hamileligin sorunsuz gecer ve saglikli bi sekilde bebegini kucagina alirsin😃 banada dua et lutfen bugun asilamamin 3. Gunu zaman gecmiyor😌 Senin belirtilerin nelerdi canim, bide kacinci gun test yaptin?

saol canım amin inş. benm aşilamanın 10. günndn itibaren adt agrsı gbi agrlarm oldu adt tarihm 29 mayıs olmasına ragmen. tuvalete eskıye ornla braz fazla cktm ama bn ne blym hamile olduguma yormamştm.17. gn test yaptrdm ve sonuç pozitif hamdolsun.

Bende 3 mayista yaptirdim asilama ama maalesef tutmadi cok umitlenmistim agrilarim cok oldu goguslerim sisti agirdi agir falan kaldirmadim coj dikkat ettim. 12. Gun test yaptim negatif cikti 13.gun adet oldum asilamadan sonra iki ilac kullandim progestan birde saat seklinde bi hap daha cardi adini hatirlayamadim onu kullandim kontrole gidicem simdi 1 ay diblenme sureci varmis sanirim hakkimizda hayirlisi olsun ins tutar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…