çağlacım naptn kuzm gttin mi doktora haberini beklyrm merak ettm seni.
slm canım, evet dün gittik eşimle birlikte. muayene etti, valla açıkcası eylülnaz bende bişey anlamadım ki sana nasıl anlatayım diye düşünüyorum :)
aşılama öncesi benimde usg de gördüğüm yumurtalar vardı ya sanırım onların hepsi çatlamamış. büyük büyük siyah yuvarlaklar vardı.
sordum doktora çatlamayan yumurtalar mı kalmış. zaten salak bir doktor artık kanaat geldim. eee eee işte yumurtalıkları iğneyle uyardık fazla yumurta oldu, bazıları kalmış olabilir diğer adetinde kaybolur vs. net olmayan açıklamalar falan. sonrasında bu ay bişey yapmıcaz yani iğne kullanamayız bu ay dinlenip bidahaki adetimde tekrar iğnelere başlanabilirmiş, işte yumurta takibi aynı şeyler diyor.
ama ben kesin kararımı verdim. daha bu doktora gitmicem.
eylülnazım, benim ilk gittiğim doktorum ve ilk aşılamamı yapan doktorum, bana demişti ki ikinci aşılamayı denemeyelim hem vakit kaybı hemde para kaybı. eğer istiyorsan vakit kaybetme direk tüp bebek dedi. ikinci aşılamada da maddi olarak yüksek olcağını en azından para biriktir tüp bebeğe geç dedi. kadın istese ikinci kez aşılamadan parası alırdı olursa olur olmazsa olmaz derdi. ama ben onu dinlemedim başka doktora gittim ve sonu hüsran oldu.
geçenlerde bu bahsettim ilk doktorum beni aradı naptın canım merak ettim seni diye sordu. ona en başından beri güvenmeliydim.
eylülnazım, şuan özelde tüp bebek benim bütçemi çok aşıyor. zeynep kamilde tüp bebek için rapor çıkartılabiliyormuş ama o raporun çıkması içinde zeynep kamilde 2 kez aşılama yapılıp olumsuz olduğunda heyet tüp bebek raporunu veriyormuş. bu sefer yine çok zaman kaybı olacak.
benim aklım karma karışık. 29 yaşındayım ve zeynep kamile gidersem rapor işi 2-3 ay sürüyormuş. eşime bazen diyorum özelde yapalım, oda diyorki bir seferde de tutacağı kesin değil. sence ne yapmalıyım?