Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlısı canımmm. rabbim en iyisini bilir. inşallah allahım en kısa zamanda mis kokulu kuzucuklarımızı nasip eder bizlere. üzülme nolur dua et kuzum.

İyi geceler kızlar bende aşılama oldum bekliyom tüp bebekten döndük biz tüp bebek diye girdiğim yolda tek yumurta olusunca dr masraf yapmayın bunu asılama yapalım dedi boş cıkabilir dedi bizde kabul ettik 12 sinde asılama oldum şimdi korkum yumurta iyi sperm iyi sol tüp yapışıktı 8 ay önce ameliyat oldum acıldı ama yapışıklık varsa tutmamıştır tek korkum bu 28 i test günüm hayırlısı olsun 2.5 senedir deniyoruz nasip artık sizce nedir durum tutarmıki okadar düşünüyorumki bakın bu saat oldu hala uyuyamıyorum 1 haftadır böyleyim zombi kesildim😳😳

Cnm dun gittim. Pazar gunu yine cagirdilar. Sanirim sali aşılama olcam. Hepimiz icin hayırlı si olsun. Hayirlisiyla guzel sonuclar aliriz inşallah.

hayırlısı canımmm. rabbim en iyisini bilir. inşallah allahım en kısa zamanda mis kokulu kuzucuklarımızı nasip eder bizlere. üzülme nolur dua et kuzum.

Biraz kafamı toplamam lazım. Hep dua ediyorum zaten. Sadece kendime değil hepimize ediyorum. Allahım hayırlısıyla nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…