Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

GÜNAYDIN matildaaa 'cığım; bende 2 sene boyunca ne tatil planları nede başka bişey yapabildim. ileriki tarihlere uçak bileti bakıyoruz ya hamile olursamda uçağa binemem, işte bu ay hamile kalırsam şu tarihte şu kadarlık hamile olurum diye, 2 sene boyunca hayaller alemindeydim.
ama mevlam nasip etmedikçe de olmuyor ya bunu anladım artık. bizde eşimle kendimizi gezmelere verdik. çünkü boş kaldığım zaman hep için kararıyor ister istemez.

canım 3 kez aşılama 1 kez tüp bebek deneyim olmuş, tekrar tekrar hatırlatmak inan istemiyorum ama tüpü özelde mi yaptırdın yoksa devlette mi?
devlette yaptırdıysan nasıl bir süreç kısaca anlatırmısın?
mesela ben 2 senedir gebe kalamıyorum şikayetimle devlet hastanesine (örneğin ist. Zeynep kamile) gitsem bana hemen aşılama yaparlar mı onu merak ediyorum.

canım inş.benim aşılama tutarda gerek kalmaz bu küre olmasa bende deniycem proxed plus o ilacı benim eşimde kullandı 5-6 ay yanında evicap hap alıyodu sabah aksam ama çok işe yaradı diyemem 6,5 tan 13 çıktı bu kadar zamanda sonra benim dr.eşime bi ilaç verdi vitamın hapı pharmaton galiba emin değilim eve gidince bakmam lazım 13 milyondan 28milyonlara çıktı 1 aylık zamanda bence onu deneyin denerim proxeed vakıt kaybı

Insallah cnm aşılama n tutar. Ama bu kur gerçekten cok faydali.caksir suyu da oyle. Verdigin ilac bilgileri için teşekkürler. .

ya kızlar benim bugün aşılamada 9.günüm ama sanki regl olcakmışım gibi hissediyorum kendimi bütün belirtiler var acaba bi test mi yapsam :18::18::18::18::18: korkuyorum ya budefada hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum burada int.gezerken dün bi dua buldum RABBİ HEB Lİ MENES SALİHİN çoçuk isteyenler bu duayı bol bol okusun diyor

Insallah cnm aşılama n tutar. Ama bu kur gerçekten cok faydali.caksir suyu da oyle. Verdigin ilac bilgileri için teşekkürler. .

olurmu canım biz birbirimize elimizden geldiğince yardımcı olcaz hepimiz aynı yoldum geçiyoz nede olsa çaksir suyunu nasıl kullanıyosun canım benim test günüm yaklaştıkça umutlarım daha bi azaldı kendimi yine araştırmalara uygulamalara adadım

Canım ben adana başkent üniversitesi hastanesinde yaptırdım, özel hastane...Devletle anlaşması olduğu için rapor çıkartarak yaptım , rapor için belirli şartlar var; evlilik süresi, yaş, sgk prim günü falan filan.... bir de 2 kez aşılama yaptırman gerekiyor, bu aşılamalarda hormon iğneleri kullanman ve bu iğneleri de raporla aman gerekiyor. Detaylı bilgiyi gittiğin hastanede verirler zaten. Herhangi bir hastaneye gitsen aşılama yaparlar. Ama senin genel muayenelerin yapıldı mı? Eşinin sperm testi sonucu nasıl, aşılama için uygun mu? Senin yumurtalarının durumu nasıl? Hsg filmin çekildi mi, tüplerinin ve rahminin durumu nasıl? Bütün bu genel tetkiklerden sonra doktorun aşılama ya da tüp bebek önerecektir. Sperm sayınız çok düşükse ya da morfolojisi düşükse aşılama zaman kaybı olacaktır. Durumunla ilgili daha fazla bilgim olsa daha yardımcı olabilirdim. Ben raporlu tüp bebek tedavime 3000 lira harcadım canım. İşte böyle.....Umarım bir an önce bebişlerimize kavuşuruz....

canım benimde sağ kasıgm çk batyo bi de akntm çk var sürekli gdyo valla.belm agryo umtlnym mı bilmdm korkyrmda yaa

canım benimde sağ kasıgm çk batyo bi de akntm çk var sürekli gdyo valla.belm agryo umtlnym mı bilmdm korkyrmda yaa

canım inan bende ne hissettiğimi farkında değilim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bu kadar sıkıntının sonu iyi olur inş.

Kizlarrr sayfamiz cok Ötelere gitmis. Kimseden niye ses soluk yok. Neler yapiyonuz? Asilama yaptiranlar nasil gidiyor? Beni dinlenmeye cektiler biliyonuz :) bi dahaki ay araniza katilcam aşılama konusunda inşallah. .

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.doktorum aşılamaya karar verdi.adetimin 2.günü kontrole çağırdı aşılama öncesi nasıl bir yol izleniyor çok tedirginim...

amin canım Allah hayırlısı ile bizlerede nasip etsin.
ben 1,5 seneden beri tedavi görüyorum. polikistik over hastasıyım. doktor eşimin sper sayısı için normaal dedi. hgs çekildi ve kanallar açıkmış.
evet dediğin gibi gidip detaylıca görüşmem gerekecek.

bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.

canım inan bende ne hissettiğimi farkında değilim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bu kadar sıkıntının sonu iyi olur inş.

ins canım. ben kendimi dinlmyrm bu ay ama agrm net var yanı sanki sag tarafmda bisy var bilye gbi patlck zanndyrm wc ye gdnce. bide aşırı akntm vr bldgn su gbi akyo valla. inş iiye işarettr dyorm

matildaa canım ya inan çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır demekki zamanı değil allah zamanı gelince hepimizin anne olmasını sağlasın inşallah biraz dinlen ama ümidini yitirme yitirmyelim biz anne olucaz umutlu ol bu kadar çabuk pes etme bende çok yoruldum sen çok daha fazla yoruldun üzüntü yaşadın ama sonu mutluluk olucak bizde anne olucaz üzme kendini olurmu

sağol canım, inşallah dediğin gibi olur...Umutsuz yaşanmıyor ki.....İnsan ilk anda üzülüyor ama zaman herşeyin ilacı, önümüzdeki zaman da inşallah bebeklerimizi getirecek bize...

merhaba ben de 2. aşılamaya başladım.ikisinde de özel hastaneye gidiyorum.sperm yıkma hastanede oldu ancak takip ve aşılama doktorun muayenehanesinde oldu.aşılama yapıldığına dair bana belge verirler mi hastaneden? ilk aşılama da hastaneden ilaç raporu çıkartmıştım.ancak 2.aşılamada ilaç raporu çıkartmadım çünkü önceki tedavimden kalanları kullanıyorum.

Canım benden 2 aşılama için ilaç raporlarımı istediler, hastaneden alınan yazı tek başına yeterli olmuyor dediler. Hatta ben aşılama yaptığımda raporlarımı elime vermemişlerdi, eczaneden aldım raporu, onların kullandığı medula sisteminde hem raporlarım hem kullandığımız ilaçlar görülüyor onların çıktısını alıp verdim.

kızlar bugün aşılamamın 12. günü. pazartesi kan tahlili vercm. szler napysnz naslsnz.

Ben burdayım canım :)) epeydir kimse gelmiyor...Canım testini neden bugün yapmıyorsun ki?

canım doktor ayn 22 si dedi. bn bgn yapacktm aslnda ama arkadaşlrm izn vermyo az daha sabrt daha net olsn dyolr bnde sz vrdm onlara. sn napysn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…