Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burdayım kuzum ara ara bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum ben kendimden ümidi kestim canım sıkkın moralim bozuk bugun biraz leke geldi buda olmadı galiba :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

canım o yerleşme kanamasıdır yaaa. hadi inş kuzum hayrlı habrlr ver.bn pazartesi kan vrcm bkalm

canım doktor ayn 22 si dedi. bn bgn yapacktm aslnda ama arkadaşlrm izn vermyo az daha sabrt daha net olsn dyolr bnde sz vrdm onlara. sn napysn canım

napiiim canım biraz toparlandım diyorum ama hala aklıma geldikçe gözyaşlarımı tutamıyorum, sabah uyanır uyanmaz kendimi ağlarken buluyorum :KK43:(( İnşallah pazartesi güzel haberlerini paylaşırsın bizimle...Topiğimiz çok ıssız oldu yaa, kimseler gelmiyor artık....

burdayım kuzum ara ara bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum ben kendimden ümidi kestim canım sıkkın moralim bozuk bugun biraz leke geldi buda olmadı galiba :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Tatlım bozma moralini hemen, yerleşirken lekelenmeler olabiliyor, kanaman olmadığı sürece stres yapıp üzme kendini

napiiim canım biraz toparlandım diyorum ama hala aklıma geldikçe gözyaşlarımı tutamıyorum, sabah uyanır uyanmaz kendimi ağlarken buluyorum :KK43:(( İnşallah pazartesi güzel haberlerini paylaşırsın bizimle...Topiğimiz çok ıssız oldu yaa, kimseler gelmiyor artık....

seni cok ii anlyrm canım ağla içine atma. insan bşka trlü rahatlayamyr zatn. inş hayrlsyla güzl habrlr vereblrm. kzlar grmyo artk. brz kafa dnlemek istylr sanrm. inş herşey gönlnce olr.

canım o yerleşme kanamasıdır yaaa. hadi inş kuzum hayrlı habrlr ver.bn pazartesi kan vrcm bkalm

canım ınş.sen ıyı haber verırısın malsef benım 2.asılamada negatıf yıne olmadı rabbım bana anne olmayı nasıp etmıyo yapcak bısey yok artık ısrar etmenın bı anlamı yok dıye dusunuyorum olmuyo bu defa cok umıtlenmıstım hepsı yıkıldı tabıkı bendee:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

canım ınş.sen ıyı haber verırısın malsef benım 2.asılamada negatıf yıne olmadı rabbım bana anne olmayı nasıp etmıyo yapcak bısey yok artık ısrar etmenın bı anlamı yok dıye dusunuyorum olmuyo bu defa cok umıtlenmıstım hepsı yıkıldı tabıkı bendee:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

çok üzüldüm canım. doğru söylüyosun allahm hayrlsını versn hakkmzda. bende pek ümitli dglm canım. saol ii dileklrn içn

eylulnazzz nasılsın ? varmı sende bi değişiklik. ben biraz umutsuzum çünkü adet olacakmışım gibi hissediyorum :KK43:

kızlar malesef olmadı. negatif...rabbim hayırlısını versin hakkımızda inş.

Çok üzüldüm canım ama muhakkak bi hayır vardır. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin. Bende perşembe günü gidicem bakalım ne olacak. Adet olucak gibi karın ağrım var

kızlar malesef olmadı. negatif...rabbim hayırlısını versin hakkımızda inş.

Cnm geldim. Ben bu ay dogum kontrol hapı kullaniyorum ya bi gelisme yok. Kimseler yazmiyo diye ben de girmedim 1 haftadir. Bugün dedim kizlardan bi hbr var mi bakayim dedim. Negatif hbr ine üzüldüm. Mutlu bi hbr ariyodu gözlerim. Hayırlı si eylulcum. Biliyon benim 3 negatif asilamam var. Bu ay beklemeye cektirildim. Ama obur ay devam. Yilmak yok. Sen de adetin 3.gunu git. Igneli asilama yaptir bu sefer. 2 kere raporla iğneli yaptirirsan devletten tup bebek hakki doguyor. Inşallah en kisa zamanda hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz cnm. Sakin üzme kendini. ..

Eylemcim geldim. Ben bu ay atıl duruma gecince topik sessizlesmis. Hadi canlanalim. Ben biliyorsunuz beklemedeyim.2 haftaya adet olurum. Gitcem yine doktora. Inşallah kistlesen yumurtalarım yok oluyodur. Son igneli asilama mi yaptircam.sen naptin cnm? Doktora gittin mi? Bi kontrole cagirmislardi sanki? Bebis olaylari disinda ne var ne yok?

Çok üzüldüm canım ama muhakkak bi hayır vardır. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin. Bende perşembe günü gidicem bakalım ne olacak. Adet olucak gibi karın ağrım var

Olsn bitanecim uzulme insallah birdahaki sefere

Cnm geldim. Ben bu ay dogum kontrol hapı kullaniyorum ya bi gelisme yok. Kimseler yazmiyo diye ben de girmedim 1 haftadir. Bugün dedim kizlardan bi hbr var mi bakayim dedim. Negatif hbr ine üzüldüm. Mutlu bi hbr ariyodu gözlerim. Hayırlı si eylulcum. Biliyon benim 3 negatif asilamam var. Bu ay beklemeye cektirildim. Ama obur ay devam. Yilmak yok. Sen de adetin 3.gunu git. Igneli asilama yaptir bu sefer. 2 kere raporla iğneli yaptirirsan devletten tup bebek hakki doguyor. Inşallah en kisa zamanda hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz cnm. Sakin üzme kendini. ..

saolun kizlar. en iyisini rabbim bilir. elbette vardır bi zamanı. tedaviye devam etmek istemyrm. bn özele gdiyorm sanırım biraz masraflı olck. bilemdm napym.bu şekilde beklemek çok zor her ay.

kızlar hakkımızda hayrılısını istemekten ve dua etmekte başka şansımız yok çok üzücü durumlar bunlar ama hepimizin sınavı kaderi aynı tevekkül edep bundada bir hayır aramalı diye düşünüyorm ben ara vercem çok yoruldum buarada int.soğün kürü tarfi buldum bayanlarda pco'ya çok iyi geliyomuş reglim bitsin ben deniycem nasıl içicem bilmiyorum ama:KK52::KK52::KK52::KK52: içmek zorundayım belki kendilğinden olu verir hiç birşeye gerek kalmadan rabbim hepimizin kucağına tombiş tombiş bebekler nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

X