Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım suan sana soylenen her soz anlamsız bılıyorum hepımız defalarca bunu yasadık hep yıkıntı hep husran sonra yıne yenı umutlarlar kostuk dr.lara olcak bızımde bebeklerımız olcak sadece vaktı ve zamanını beklıyo rabbım kabul etmeycegı duayı bızlere ettırmezdı sadece bırazdaha sabır sen buarda bence suan ıcınden geldıgıbı agla duygularını yasa ıcıne atarsan daha kotu olur bebegım sonra dınlen belkı rabbım sana hoc bıseye gerek kalmadan vercektır bebegını rabbım hpımıze saglıklı hayırlı ımanlı evlatlar nasıp etsın tez gun tez vakıtte ınsallaaaaaaaahhhh amınnnnnnnnnn

nasıpte varsa zaten her sekılde olur be canım ben evdeyım ama yıne hurzusum dahamı cok yatsaydım dıye acaba hakkımızda hayırlısı olsun

zaten olacaksa her şekilde olur ki tatlım. hakkımızda hayırlısı.

Kizlarrr sayfamiz cok Ötelere gitmis. Kimseden niye ses soluk yok. Neler yapiyonuz? Asilama yaptiranlar nasil gidiyor? Beni dinlenmeye cektiler biliyonuz :) bi dahaki ay araniza katilcam aşılama konusunda inşallah. .

matildaa canım, bu formda bu konuyu açan bendim. bende aşılama yaptırmıştım ve sonuç negatifdi. aylar geçti hala bir gelişme yok. doktor olur diyor ama Allah olur demedikten sonra hiçbirimizin elinden bişey gelmiyo.. bizde tam 2 senedir korunmuyoruz ve bende tüp bebek düşünüyorum.
ama inan bana 9 kez tüp bebek deneyip hamile kalan birini tanıyorum. demek Allah'da bu dünyada bizi böyle sınıyor. dün yine demet akalının konuşmasını dinledim 2 kez tüp bebek yaptı ama tutmadı.. sonra kendini iş temposuna kaptırmış ve bebek mevzusunu aklından çıkarmış, pat diye hamile kaldı.yani ne parayla ne pulla oluyor. dilerim evlat evlatttt diye sesimize Allah'ım tez zamanda duyar.

inş. Allah herkesin gönlüne göre verir.

İnşallah canım, dilerim dediğin gibi olur...Ben de bugün daha iyi hissediyorum kendimi, en azından ben evlat sahibi olmak için uğraştım diyorum kendi kendime ama olmayınca olmuyor. Ben de biraz akışına bırakacağım, yaşım 35 diye paniklemiştim ve son bir yılda 3 aşılama 1 tüp bebek tedavisi yaptım ama biraz oluruna bıraksam iyi olacak sanırım...

Kizlarrr sayfamiz cok Ötelere gitmis. Kimseden niye ses soluk yok. Neler yapiyonuz? Asilama yaptiranlar nasil gidiyor? Beni dinlenmeye cektiler biliyonuz :) bi dahaki ay araniza katilcam aşılama konusunda inşallah. .

Benim 2 gündür sesim soluğum nefesim kesilmişti ama şimdi daha iyiyim :) Bugün tekrar test yaptım tabi sonuç değişmedi ama cmt günkü kadar üzmedi, hastaneden aradılar sonucumu öğrenmek için olumsuz olduğunu söyledim kullandığım ilaçları bırakmamı söylediler. Henüz adet olmadım ama yarın sabah doktorumla görüşüp durum değerlendirmesi yapıcam neden olmadığı konusunda. Tedavi sürecinde ne zaman olumsuz olursa diye başladıysam cümlelerime sözümü kesti şeytanı çağırma dedi ama şeytandan kaçamadım işte :)) Tüp bebekte devletten yararlanmak için bir hakkım daha varmış, ama kullanır mıyım bilmiyorum... ilaçlarla falan uğraşırken insan çok şartlanıyor hırslanıyor, olmayınca inanılmaz hayal kırıklığı......Ben sevişe sevişe yapmaya karar verdim :))) olursa olur, olmazsa da kaderime razı olucam...

Canım biz burda birbirimize destek oluyoruz ama asıl önemlisi eşlerin birbirine desteği....Biz çocuk sevdasına düşünce eşleri biraz ihmal ediyoruz elimizde değil tabi bütün süreç bizim bedenimizde yürüyor. Ama unutmamamız gerekn şu ki tek başına çocuk yapılmıyor ve yapıldığında da bu çocuk sevgi dolu ailede büyümeli...Ben bundan 9,5 sene önce sırf çocuğum olsun diye evlenmedim eşimle, ona aşık oldum diye evlendim, onunla birlikte yaşlanmak için evlendim, bu süreçte bir çocuk da bize eşlik ederse çok mutlu olucaz ama olmadı diye hayatımızı zehir etmek haksızlık olur kendimize. Hayatta insanın başına herşey gelebiliyor ve allah buna dayanabilecek güç veriyor insana, yeter ki birlik olsun dirlik olsun...

Ben fazlasıyla kilitlenmiştim çocuk meselesine, her şeyi hamile kalıcam çocuğum olacak diye planlıyordum, bir sürü şeyi erteliyordum,hata etmişim şimdi anlıyorum, dikkatimi işime,eşime, evime ve kendime çevirmeye karar verdim..Bugün gittim lazer epilasyon için görüştüm ve şu kıl tüy meselesinden kurtulmak için adım attım :))) Yazın da hep isteyip bir türlü yapmadığımız karadeniz turuna çıkmayı planlıyorum...Ben hayattan zevk alarak yaşamaya devam edicem bu arada çocuğum da bize katılırsa dünyalar benim olur .......

Ne dengesizim demi? 2 gün önceki yazdıklarımla şimdikiler ne kadar zıt :)) Napiiimmm ben de böyleyim, kendi kendime terapi yapıyorum......

Cnm benim daha iyi olmana cook sevindim. Doktorunla konus bakalım ne dicek? Esine de keciboynuzu kuru, caksir suyu felan icir. Bizi de hbrsiz birakma Inşallah kendiliğinden olur. Böyle cook kisi var. Yilmak yok ama...

Cnm benim daha iyi olmana cook sevindim. Doktorunla konus bakalım ne dicek? Esine de keciboynuzu kuru, caksir suyu felan icir. Bizi de hbrsiz birakma Inşallah kendiliğinden olur. Böyle cook kisi var. Yilmak yok ama...

Canım keçi boynuzu pekmezi yiyordu, tüp bebek için sperm verdiğinde 28 milyon olmuştu. Faydası çok oldu yani, ama kür yapayım en iyisi nasıl yapıyordun sen anlatsana? Bir de yumurta kalitesini artırmak için de incir kürü falan varmış biliyor musun?

Öyle tabi insanin kendi kendine terapi si en önemlisi. Ama ben psikologa da gitmeye basladim. Insana kafayi siyirtcak bi surec. Esim de cok destek degil zaten. Ayda 1 sperm vermeye geliyo.zaten bu kadar senede onun ihmali var. Tabiki hersey cocuk da demek değil. Ben de hayatimi devam ettiriyorum. Hayattan zevk alcak başka seyler de arayisi icindeyim. Ama herkese herseyi anlatamiyorsun ya bi terapide epey desarj oluyosun. :)

Allahım ne verirse hayırlısını versin, şimdi haberlerde gösterdiler, ailenin 15 yıl sonra tüp bebekle oğlu olmuş, 2,5 yaşında piknikteyken havuza düşüp boğulmuş (((( Allahım düşmanıma evlat acısı vermesin...

Canım öncelikle sen sağlıklı olmalısın tabi ki, kendini nasıl rahat hissediyorsan onu yap, birine anlatmak rahatlatıyo, umarım faydasını görürsün, iyi yapmışsın...

Cnm ben kurden cok memnun kaldim. Ilk asilamada sayi 29 milyondu hareket % 10 . Kure basladim. 2.asilama da sayi Yine 29 milyon ama hareketlilik% 33 oldu 1 ayda. 3.asilama da sayi 47 milyon.hareketlilkk % 48 oldu. 2 ayki gelisme. Bu ay aşılama yok biliyon. Obur ayki değerleri yazarim. Cnm ben 2.5 bardak su koyuyorum kaynatiyorum.kaynayan suya 6-7 keciboynuzunu yikayip fasulye gibi kirip icine atiyorum. 3 dk böyle kayniyo.sonra altini kapiyorum 20 dk demleniyo. Sonra suzuyorum. 2 bardak keciboynuzu suyu elde ediyorum. Saracoglu sitesinde 1 hafta sabah aksam. Sonra sadece geceleri diyor. Ben de oyle yapiyodum. Ama zeyneppmehmett var ya onla konustum. O surekli sabah aksam icirmis. Simdi ben de oyle veriyom
Sabah aksam. Sabahlari çaksir suyu da veriyorum ac karnina 1/3 cay bard.caksir geri kalan ina da su koyup iciriyorum. Aktarda caksir suyu satiliyo.bir de gecen bi profosör le gorustuk ya.sperm kalitesini ve hareketlilik i artirmak icin proxeed diye bi ilac onerdi. Zeynep de bana o ilactan bahsetmisti.kutusu 150 tl.15 gun gidiyo.6 ay kullanilmali. Simdi esimin üroloji doktoru ile konuscaz. O ilaci da alcaz. Sen de esini bi urolojiye gotur o ilacı sorun derim. Hersey gonlunce olsun..

çakşır suyunu nasıl yapıyorsun? o da kök halinde satılıyor

Canım bir de hareketlilik dediğin hızlı hareketli, yavaş hareketli ve yerinde hareketli diye sayım yapılıyor, eşimin son test sonucunda yavaş hareketli %64 yerinde hareketli %7 yazıyor hızlı hareketli %0 bir de hareketsiz var o da %29. hızlı hareketli niye sıfır anlamadım sizin sonuçlarda hızlı hareketlinin sayımı yapılmış mı?

Benim sana verdiklerim hizli hareketlilik. Zaten esinde o problem bence. Bak bunlari kullan o hizli hareketlilik gunbe gun artcak.ameliyat sonrasi esimin de sıfırdı. Sonra bu şekilde arttı. Caksir suyu su seklindr satiliyor cnm aktarlarda siselenmis şekilde. Cay bardaginin 1/3 une ondan koyuyorum. Ustune normal su. Oyle sabah ac karnina iciriyorum. Su proxeed ilaci da arastir derim.

Incir kurunden once sogan kuru yap. Yumurtaliklari temizliyor. Sonra incir yap.sirayla. ben de bu ay sogan yapcam. Beklemedeyim ya bu ay.asilama olurken sakıncası olur diye yapmak istememistim.

kızlar merhaba istanbul anadolu yakasında olup aşılama yaptırabilecegim bir yer tavsiye edebilecek olan varmı lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…