Merhaba canım, bugün test yaptırdım sonucum negatif çıktı. Aslında size olumsuz olduğunu yazmak istemiyordun ama merak edersiniz diye bilgilendirmek istedim. Burdaki her pozitif yazan kişi hepimiz için umut oluyor, negatif yazan da umutsuzluk.... Size umut olmayı o kadar istedim ki sürecimin her anını sizinle paylaştım, keşke mutluluğumu da paylaşabilseydim ama şu an mutluluk bana o kadar uzak ki, nefes almaya bile enerjim yok.....Şu an ne kadar kötü hissettiğimi anlatacak kelime yok, hayatın anlamını yitirmiş durumdayım, kör kuyularda merdivensiz kalmak böyle bişey sanırım......
canım suan sana soylenen her soz anlamsız bılıyorum hepımız defalarca bunu yasadık hep yıkıntı hep husran sonra yıne yenı umutlarlar kostuk dr.lara olcak bızımde bebeklerımız olcak sadece vaktı ve zamanını beklıyo rabbım kabul etmeycegı duayı bızlere ettırmezdı sadece bırazdaha sabır sen buarda bence suan ıcınden geldıgıbı agla duygularını yasa ıcıne atarsan daha kotu olur bebegım sonra dınlen belkı rabbım sana hoc bıseye gerek kalmadan vercektır bebegını rabbım hpımıze saglıklı hayırlı ımanlı evlatlar nasıp etsın tez gun tez vakıtte ınsallaaaaaaaahhhh amınnnnnnnnnn