- 9 Şubat 2014
- 686
- 11
burdayım kuzum ara ara bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum ben kendimden ümidi kestim canım sıkkın moralim bozuk bugun biraz leke geldi buda olmadı galiba
canım doktor ayn 22 si dedi. bn bgn yapacktm aslnda ama arkadaşlrm izn vermyo az daha sabrt daha net olsn dyolr bnde sz vrdm onlara. sn napysn canım
burdayım kuzum ara ara bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum ben kendimden ümidi kestim canım sıkkın moralim bozuk bugun biraz leke geldi buda olmadı galiba
napiiim canım biraz toparlandım diyorum ama hala aklıma geldikçe gözyaşlarımı tutamıyorum, sabah uyanır uyanmaz kendimi ağlarken buluyorum(( İnşallah pazartesi güzel haberlerini paylaşırsın bizimle...Topiğimiz çok ıssız oldu yaa, kimseler gelmiyor artık....
canım o yerleşme kanamasıdır yaaa. hadi inş kuzum hayrlı habrlr ver.bn pazartesi kan vrcm bkalm
Tatlım bozma moralini hemen, yerleşirken lekelenmeler olabiliyor, kanaman olmadığı sürece stres yapıp üzme kendini
canım ınş.sen ıyı haber verırısın malsef benım 2.asılamada negatıf yıne olmadı rabbım bana anne olmayı nasıp etmıyo yapcak bısey yok artık ısrar etmenın bı anlamı yok dıye dusunuyorum olmuyo bu defa cok umıtlenmıstım hepsı yıkıldı tabıkı bendee
çok üzüldüm canım. doğru söylüyosun allahm hayrlsını versn hakkmzda. bende pek ümitli dglm canım. saol ii dileklrn içn
Napiyonuz canlar
eylulnazzz nasılsın ? varmı sende bi değişiklik. ben biraz umutsuzum çünkü adet olacakmışım gibi hissediyorum
canım ne yaptın yaptınmı testi hadi güzel haberler ver bize umut ol
kızlar malesef olmadı. negatif...rabbim hayırlısını versin hakkımızda inş.
napiiim canım biraz toparlandım diyorum ama hala aklıma geldikçe gözyaşlarımı tutamıyorum, sabah uyanır uyanmaz kendimi ağlarken buluyorum(( İnşallah pazartesi güzel haberlerini paylaşırsın bizimle...Topiğimiz çok ıssız oldu yaa, kimseler gelmiyor artık....
Çok üzüldüm canım ama muhakkak bi hayır vardır. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin. Bende perşembe günü gidicem bakalım ne olacak. Adet olucak gibi karın ağrım var
Olsn bitanecim uzulme insallah birdahaki sefere
Cnm geldim. Ben bu ay dogum kontrol hapı kullaniyorum ya bi gelisme yok. Kimseler yazmiyo diye ben de girmedim 1 haftadir. Bugün dedim kizlardan bi hbr var mi bakayim dedim. Negatif hbr ine üzüldüm. Mutlu bi hbr ariyodu gözlerim. Hayırlı si eylulcum. Biliyon benim 3 negatif asilamam var. Bu ay beklemeye cektirildim. Ama obur ay devam. Yilmak yok. Sen de adetin 3.gunu git. Igneli asilama yaptir bu sefer. 2 kere raporla iğneli yaptirirsan devletten tup bebek hakki doguyor. Inşallah en kisa zamanda hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz cnm. Sakin üzme kendini. ..
Çok üzüldüm canım ama muhakkak bi hayır vardır. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin. Bende perşembe günü gidicem bakalım ne olacak. Adet olucak gibi karın ağrım var
canım sen hayırlı haberlerle gelirsin inş.bize