Eylemcim geldim. Ben bu ay atıl duruma gecince topik sessizlesmis. Hadi canlanalim. Ben biliyorsunuz beklemedeyim.2 haftaya adet olurum. Gitcem yine doktora. Inşallah kistlesen yumurtalarım yok oluyodur. Son igneli asilama mi yaptircam.sen naptin cnm? Doktora gittin mi? Bi kontrole cagirmislardi sanki? Bebis olaylari disinda ne var ne yok?
Merhaba canım, umarım şu nur topu gibi olan kistlerinden bir an önce kurtulursun. Sonra da tedavine devam edersin....Doktorumla konuştum neden tutunmadığına dair, embriyoyu yerleştirdikten sonra onların yapabileceği birşey olmadığı için söylenecek pek birşey de yoktu. Onu hayal kırıklığına uğrattığımı, bu kadar sorunsuz bir vakayken tutunmamasına şaşırdığını söyledi. Önerisi ise bir iki ay dinlenmem oldu. Sonrasında istersen yeniden deneyebilirsin dedi ,belki kendiliğinden gebe kalabileceğimi de söyledi. Israrla söylediği şey ise kendimi rahatlatmam gerektiğiydi çok gerginmişim [tabi doktorun karşısında da gözyaşlarımı tutamayınca( ], çok stresli olduğum için bile tutunmamış olabilirmiş..Ben de artık bu işin peşini bırakmaya karar verdim, yoksa sağlığımı yitiricem..Olursa olur, olmazsa da hayatın sonu değil, insan çocuğu olmadan da mutlu bir hayat sürebilir....Doktorlar, iğneler, yumurtalar, embriyolar...hiçbirşey düşünmek istemiyorum artık......
Dilerim sizlerin emekleri boşa gitmez, bir an önce maddi manevi verdiğiniz mücadelenin karşılığını alırsınız.....
canım sen hayırlı haberlerle gelirsin inş.bize
İnşallah canım yaa çok stresliyim. Yarını zor edicem herhalde. Rabbim hepimize nasip etsin evlat sahibi olmayı..
mrb kızlar bende aranıza yeniden katıldım...bende pco luyum kasım ayında ilk aşılamamı oldum ve tuttu hemde üçüz bebeklerime gebe kaldım çok zorlu bi süreçti çünkü aynı anda ohss oldum haftalarca hastanede yattım çok şükür iyileştim derken 10. haftamda kanamam başladı ama bebeklerim gayet iyi ilerliyordu ve 13. haftamda bebeklerimi kaybettim biri evde elime düştü diğer ikiside anında rahme düşmüştü üçü de ayrı yumurtalardı ama biri gidince diğerleride ardından gitmiş üç oğlumda bana veda etti göğüslerimde sütleri varmış onlar gidince akmaya başladı...2,5 ay oldu kaybedeli ve kanamam daha bi hafta önce kesildi yeniden tedavi olmak istiyorum ama bi yandan da çok korkuyorum evlat acısı çok zormuş biran bile aklımdan çıkaramıyorum o minnacık parmaklarını ağzını burnunu Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın...hep hayırlısını istedik kaybettiğimde bile şükrettim gözyaşım dindi mi dinmedi acım hala ilkgünki gibi taze ama yapıcak bişey yok...yeniden başlamak lazım herşeye inş isteyen herkese nasip eder Rabbim inş hepimize merhamet eder de bizi evlatlarımıza kavuşturur
sakin ol stres yapma ne yaptın gülüm sonuç ne oldu
Sabah yazmıştım sonucumu. Malesef negatif olmadı canım. Çok üzgünüm
Cnm geldim. Ben bu ay dogum kontrol hapı kullaniyorum ya bi gelisme yok. Kimseler yazmiyo diye ben de girmedim 1 haftadir. Bugün dedim kizlardan bi hbr var mi bakayim dedim. Negatif hbr ine üzüldüm. Mutlu bi hbr ariyodu gözlerim. Hayırlı si eylulcum. Biliyon benim 3 negatif asilamam var. Bu ay beklemeye cektirildim. Ama obur ay devam. Yilmak yok. Sen de adetin 3.gunu git. Igneli asilama yaptir bu sefer. 2 kere raporla iğneli yaptirirsan devletten tup bebek hakki doguyor. Inşallah en kisa zamanda hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz cnm. Sakin üzme kendini. ..
hayırlısı olsun canım. inş bi dahakine tutar. allahım hayırlısını bilir.
aslıcım bişey sorcm. ben özele gdiyrm. bna 2 iğneli aşılama yapp buna rapor düzenlrse dvlette tüp bebek hakkı oluyomu. net bi cevap alamdm. bide sen capada tedavi olysn dmi. kme gdiyosn ben de dvlette yaptrym dyorm. bi istmyrm haln adt olmdm kararszm.
Ben cerrahpasa ya gidiyorum cnm cok memnunum. Bence aşılama larini da orda yaptir. Ozel de yapilanlarda rapor alirsan sayiliyo sanirim. Ama igneli asilamalar.Bi capa veya cerrahpaşa ya danis oyle hareket et derim.ama aşılama cok basit bi uygulama. Neden illa ozelde yaptirmak istiyosun?
inşallah canımm. hepimiz için hayırlısı olsun.. 2.nci aşılamaya kaldım artık.
Sabah yazmıştım sonucumu. Malesef negatif olmadı canım. Çok üzgünüm
canım bna yakn egtm araş. hast var anck orada ii bi doktor yoktu sordum. gttgm doktor da oradan ayrlms ve ck tavsiye ettlr. özelde yapln aşılamalari dvlet kabl etmeye biliyomş bu nednle tereddt ettm. ben şmdi gtmek istsm adtn 2 ya da 3 gnü randevu verirler mi bna cerrahpaşada. ne yapmalym daha adtte olmadm.bi de tavsiye edblecgn doktr var mı.
Cnm sen ilk once kadin dogum Polikliniği nden randevu alcan. Gece 12 den sonra rahat aliniyor diye duydum. Ben personel randevusu aliyorum. Cerrahpasada kime denk gelirsen. Asistanlar bakiyor. Senden tahlilller istiycekler. Onlari yaptirirsin. Esin i de urolojiye gondercekler. Sonra tum yapilanlari toplayip endokrin Polikliniği ne seni gondercekler.endokrinde randevu yok. Zaten belli günlerde gitmen gerekiyo ya adetin 3.gunu vs.aşılama yi bura yapiyo. Cok ilgililer.guler yuzluler. Igneli asilama yaptircagini soylersin. Sonra tup bebek bölümü ayri. Ben de henuz oraya gecemedim. Ama tum uygulamalari profosör yapiyor. Bence cerrahpasada sana uzaksa egitim araştırma da aşılama lari yaptir. Cunku aşılama da hicbisey yok. Cok basit bi uygulama. Doktor takintin olmasin. Rabbim ol deyince yeni bi doktor bile uygulama yi yapsa olur. Sonra asilama lar tutmazsa cerrahpasa ya tupe basvur derim. Elinde de devlette yaptirdigin icin raporun olur.
2 asilamanin ardindan hayir daya yapmiicam dedim ve bitkisel tedavi yapan bi dontor buldum.. Bana verdigi iki sise ve bi vitamin.. Ve iskencesiz agrisiz bi mutluluk.. Arkadaslar HAAMİLEYİMMMMM !!!!!! Cok mutluyum anlatamam!!! Eki Görüntüle 1087309
Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼
2 asilamanin ardindan hayir daya yapmiicam dedim ve bitkisel tedavi yapan bi dontor buldum.. Bana verdigi iki sise ve bi vitamin.. Ve iskencesiz agrisiz bi mutluluk.. Arkadaslar HAAMİLEYİMMMMM !!!!!! Cok mutluyum anlatamam!!! Eki Görüntüle 1087309
Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday aday 🎀💗👼