- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.113
Kızlar merhaba, size güzel haberler vermek istedim, ameliyatım çok iyi geçti, bugün taburcu oldum, rahim ağzı alındı ve şükür ki rahime yayılan kötü hücreye rastlanmadı, erken teşhisle yırttık paçayı :) şuan çok iyiyim antibiyotik kullanıyorum, bir ay dinlenme süresi, ve haziranda ilk adetimle tüp bebeğe gün verdiler :) ağlamaklı günler geride kaldı, umarım herşey yolunda gider
Amin canım, şükür, çok teşekkür ederim :)Oh Allah ima şükür çok sevindim Allah bı daha sıkıntı vermesin canım
Ay bende yaptricam 2.asilamam olacak oyle dusunme olumlu dusun ama cokta umut bağlama uzulmemen icin ilk asilama da cok duydun tutan benim tutmamisti ama dikkat etmek gerekir birazMeraba arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptim nisan 20 de aranızda ilk aşılamadı tutan var mi çok umutsuzum çoğu kişinin ki tutmamış ben pco luyum sağ tüpüm tıkalı
Offf offff bilmiyorum ya ben çok sabırlı biri değilim çok korkuyorum yenik düşmekten üç senedir hep negatif allahım sen düşmanımı bile evlatla sınamaAy bende yaptricam 2.asilamam olacak oyle dusunme olumlu dusun ama cokta umut bağlama uzulmemen icin ilk asilama da cok duydun tutan benim tutmamisti ama dikkat etmek gerekir biraz
Bende 25 Nisa’nda yaptırdım benmde sol tüpüm tıkalı peki sağ sol yumurta ların ne kadar olgunluğa gelmiştiMeraba arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptim nisan 20 de aranızda ilk aşılamadı tutan var mi çok umutsuzum çoğu kişinin ki tutmamış ben pco luyum sağ tüpüm tıkalı
Sağdaki 21 mm di soldaki 16 mm di canım bugün 6 günün sadece sağ kasigim ağrıyor oda catlatma iğnesinin etkisi galiba senin ki kaç mm di canımBende 25 Nisa’nda yaptırdım benmde sol tüpüm tıkalı peki sağ sol yumurta ların ne kadar olgunluğa gelmişti
Aşilamani yaptırdın mi canımAy bende yaptricam 2.asilamam olacak oyle dusunme olumlu dusun ama cokta umut bağlama uzulmemen icin ilk asilama da cok duydun tutan benim tutmamisti ama dikkat etmek gerekir biraz
Sende benle aynı durumdasın desene benim de açık olan taraftaki yumrtam daha az gelişmiş hep sağ taraftaki daha baskın oluyor yumurta takibi yaptigimda da genelde sağda oluştu yumurtamSağdaki açık olan taraf 16 soldaki kapalı olan taraf 18 yani açık taraf 16 canım pko var birde
Benimde sol tarafım daha baskın oluyor canımSende benle aynı durumdasın desene benim de açık olan taraftaki yumrtam daha az gelişmiş hep sağ taraftaki daha baskın oluyor yumurta takibi yaptigimda da genelde sağda oluştu yumurtam
Tam tersi olsa sevinirdik kapalı olan tarafım ağrıyorBende pco luyum ne olacak bizim bu halimiz bilmiyomBen aşılama yaptığım gün ağrı vardı ondan sonra geçti bu iki gündür sağ tarafimda ağrı var sol da tık yok
Illa bi terslik oluyor hiç umudum yok nolurdu yani benim sol senin sağ taraf ağrısa çok mu şey istiyoz sTam tersi olsa sevinirdik kapalı olan tarafım ağrıyor
Aynen öyle mesela sağ kasığım ağrısaydı biraz olsa ümitlenirsin neyse bekleyip göreceğiz dün aşılama oldum canımIlla bi terslik oluyor hiç umudum yok nolurdu yani benim sol senin sağ taraf ağrısa çok mu şey istiyoz s
Yok mayista ki adetimi bkliyorum cnmAşilamani yaptırdın mi canım