- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.113
Şiddetli lezyon dediler ,inşallah bundan sonraki süreç kolay olur sizin için de.kuzenimin smear sonucunda hafif displazi (cın 1) ile uyumlu bulgular yaziyor.sizde ne yaziyordu
Canım hayırlı olsun acıyormu yaaKizlar bugün asilama oldum esimin sperm tahlili yikandiktan sonra böyle çıktı
Görünüm..normal
Viskosite..normal
Total motilite.. 100
Hızlı hareketi..60
Yavaş hareketi..40
Sizce asilamam tutmusmudur şimdide kasik ağrım VAR biraz sizce döllenme olurmu yardimci olurmusunz
Yok kuzum yapmadi ve bende özelde yaptim asilamayi cok kotuydu bildigin eski devlet hastanelerndendi. Ve benm dpktorum cok ilgisizdi yani verdigimiz paradan tut kaybettigimiz zamana hatta canimin acisina bile uzuluyrum ama bundada ardir bi. Hayir . Bingöl de tayinciyiz biz o yuzdn bingölun ozel hastanesine gitmistim ama bu gun elaziğda medical park die bi özel hastane var ona gittim önümüzdki ay tup bebek tedavsne baslicam insallh .Rabbim herşeyin hayırlısını versin.hakkimizda ne hayırlı ne ise o olsun.sen ozeldemi yaptırdın.canim bişey soracak.asilama olurken dr.esimin sperm siringasini elime verdi tut dedi.bende neden dedim avuç içi sıcaklığı ona geçsin dedi.bide 6 yada 7 defa aşılama sırasında öksür dedi.sanada yaptımi.insaallah tup bebek tutar canım
Anladım tatlım ben İzmir'deyim.egitim araştırmada yaptırdım.devlet olmasına rağmen çok ilgililer.. tüp bebek tedavisi başarılarında çok iyi orda devam edecem tedaviye.Yok kuzum yapmadi ve bende özelde yaptim asilamayi cok kotuydu bildigin eski devlet hastanelerndendi. Ve benm dpktorum cok ilgisizdi yani verdigimiz paradan tut kaybettigimiz zamana hatta canimin acisina bile uzuluyrum ama bundada ardir bi. Hayir . Bingöl de tayinciyiz biz o yuzdn bingölun ozel hastanesine gitmistim ama bu gun elaziğda medical park die bi özel hastane var ona gittim önümüzdki ay tup bebek tedavsne baslicam insallh .
Cok sanslisin bu surecte buyuk bi sehirde oldugun icin cnm insallah emeklernizn karsiligini alirsin. Kac yillik evlsn? Yanlis hatrlamiosam asilama yaptirmistin adetine kac gun var ?Anladım tatlım ben İzmir'deyim.egitim araştırmada yaptırdım.devlet olmasına rağmen çok ilgililer.. tüp bebek tedavisi başarılarında çok iyi orda devam edecem tedaviye.
35 yaşındayım.yarin gidecem dr.adet olmadım henüzCok sanslisin bu surecte buyuk bi sehirde oldugun icin cnm insallah emeklernizn karsiligini alirsin. Kac yillik evlsn? Yanlis hatrlamiosam asilama yaptirmistin adetine kac gun var ?
7 yillyı evliyim.35 yaşındayım.yarin gidecem dr.adet olmadım henüz
Insallh hayirli haberlerini alirz7 yillyı evliyim.
Sağolun, erken teşhis demek için çok erken sanırım, çünkü dr lar rahim ağzını komple alacaklarını ve daha derine sıçrayıp sıçramadığını ameliyat esnasında görebileceklerini söylediler, çok hızlı oldu herşey... kolkospi benim için de zor geçti anestezi yapmıyorlar, insan mecburen 5 dk sabrediyor , smear inde ne çıktı peki kolkoskopi önerdiler?
Can'ım ben iyiyim. Ama
Canım çok teşekkür ederim gözlerim doldu , seninde gönlünce olsun herşey .... ah ah...Şu mübarek aylar Allah tez vakitte sağlığına kavuştursun rabbim acısın herşey sebep 3gunluk dünya canım sakın kendini yıpratma Allah sifani versin dua edicem senin için
Canım çok teşekkür ederim gözlerim doldu , seninde gönlünce olsun herşey .... ah ah...
Aynısını düşünüyorum bende, illa doğurgan olmamız mı lazım? Olmuyor işte ama bunu kimse anlamıyor, hangi ortama girsek hala çocuk yok acaba kimde sorun diye araştırıcı sorular yöneliyor, İnan ki takmıyodum ama son bir sene içinde riyakar insanları çok takmaya başlamıştım kafama. Sinirleniyordum istemeden artık. Bugün patoloji sonucum çıkmış birazdan çıkıcam.bugün ameliyat için gün verilcek sonucu bekliyorlardı.bir de üç gündür göğüslerime dokunamıyorum,uçları alev alev yanıyor ve hep sivri. Uyku uyutmuyor,yine annemde olan bir hastalık göğüslerinden kist aldırmıştı.allahım diyorum üst üste gelmesin nolur. Bedenim birden çöküyor sanki... ne kadar zarar vermişim kendime meğer psikolojik olarak....Dolmasın artık gözün hepimiz çok üzülüp yıpratıyoruz kendimizi olmazsa olmasın diyemiyoruz lütfen artık tek kendine önem ver biz bu dünya ya illa çocuk yapcaz diye gelmedik şuan bebekler gbi kendine bak olur mu rabbim tez vakitte şifa versin
Aynısını düşünüyorum bende, illa doğurgan olmamız mı lazım? Olmuyor işte ama bunu kimse anlamıyor, hangi ortama girsek hala çocuk yok acaba kimde sorun diye araştırıcı sorular yöneliyor, İnan ki takmıyodum ama son bir sene içinde riyakar insanları çok takmaya başlamıştım kafama. Sinirleniyordum istemeden artık. Bugün patoloji sonucum çıkmış birazdan çıkıcam.bugün ameliyat için gün verilcek sonucu bekliyorlardı.bir de üç gündür göğüslerime dokunamıyorum,uçları alev alev yanıyor ve hep sivri. Uyku uyutmuyor,yine annemde olan bir hastalık göğüslerinden kist aldırmıştı.allahım diyorum üst üste gelmesin nolur. Bedenim birden çöküyor sanki... ne kadar zarar vermişim kendime meğer psikolojik olarak....
Canım benim Allah yardımcın olsun. Dua edelim sonuç temiz çıksın. Şuan elden bişey gelmeyecek çünkü. İyi olacak her şey. Ben inanıyorum buna. Bu bi imtihan. Ve sen başarıyla atlatacaksın bu süreci. Dualarım hep seninleElimizden geldiğince uzak kalıyoruz .o da bi yere kadar. Bugün ameliyat günü belli oldu. 16 Nisan yatış 17 nisan ameliyat 18 nisan çıkış. Artık ameliyattan sonra alınan rahim ağzının patolojiden çıkmasını beklicekmişiz. Artık beklemekten başka yapacak bişey kalmadı. Herkese teşekkür bol bol dua edin olur muDolunay22 kartalice41
Elimizden geldiğince uzak kalıyoruz .o da bi yere kadar. Bugün ameliyat günü belli oldu. 16 Nisan yatış 17 nisan ameliyat 18 nisan çıkış. Artık ameliyattan sonra alınan rahim ağzının patolojiden çıkmasını beklicekmişiz. Artık beklemekten başka yapacak bişey kalmadı. Herkese teşekkür bol bol dua edin olur muDolunay22 kartalice41