Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım hayırlı olsun acıyormu yaa

Yok kuzum yapmadi ve bende özelde yaptim asilamayi cok kotuydu bildigin eski devlet hastanelerndendi. Ve benm dpktorum cok ilgisizdi yani verdigimiz paradan tut kaybettigimiz zamana hatta canimin acisina bile uzuluyrum ama bundada ardir bi. Hayir . Bingöl de tayinciyiz biz o yuzdn bingölun ozel hastanesine gitmistim ama bu gun elaziğda medical park die bi özel hastane var ona gittim önümüzdki ay tup bebek tedavsne baslicam insallh .

Anladım tatlım ben İzmir'deyim.egitim araştırmada yaptırdım.devlet olmasına rağmen çok ilgililer.. tüp bebek tedavisi başarılarında çok iyi orda devam edecem tedaviye.

Anladım tatlım ben İzmir'deyim.egitim araştırmada yaptırdım.devlet olmasına rağmen çok ilgililer.. tüp bebek tedavisi başarılarında çok iyi orda devam edecem tedaviye.
Cok sanslisin bu surecte buyuk bi sehirde oldugun icin cnm insallah emeklernizn karsiligini alirsin. Kac yillik evlsn? Yanlis hatrlamiosam asilama yaptirmistin adetine kac gun var ?

Şu mübarek aylar Allah tez vakitte sağlığına kavuştursun rabbim acısın herşey sebep 3gunluk dünya canım sakın kendini yıpratma Allah sifani versin dua edicem senin için

Dolunay22 Coffeeturk kızlar naptınız durumlarınız nasıl? Sesiniz çıkmadı bayadır?
Can'ım ben iyiyim. Ama Coffeeturk den iyi haberler yoktu malesef. Rahim ağzında sorun varmış. Rahim ağzını alacaklardı ve ameliyat esnasında nerelere sıçradığına bakılacaktı
Bir iki sayfa öncesine bakarsan görürsün. Çok dua ediyorum onun için. Sen ne yaptın

Canım çok teşekkür ederim gözlerim doldu , seninde gönlünce olsun herşey .... ah ah...

Dolmasın artık gözün hepimiz çok üzülüp yıpratıyoruz kendimizi olmazsa olmasın diyemiyoruz lütfen artık tek kendine önem ver biz bu dünya ya illa çocuk yapcaz diye gelmedik şuan bebekler gbi kendine bak olur mu rabbim tez vakitte şifa versin

Aynısını düşünüyorum bende, illa doğurgan olmamız mı lazım? Olmuyor işte ama bunu kimse anlamıyor, hangi ortama girsek hala çocuk yok acaba kimde sorun diye araştırıcı sorular yöneliyor, İnan ki takmıyodum ama son bir sene içinde riyakar insanları çok takmaya başlamıştım kafama. Sinirleniyordum istemeden artık. Bugün patoloji sonucum çıkmış birazdan çıkıcam.bugün ameliyat için gün verilcek sonucu bekliyorlardı.bir de üç gündür göğüslerime dokunamıyorum,uçları alev alev yanıyor ve hep sivri. Uyku uyutmuyor,yine annemde olan bir hastalık göğüslerinden kist aldırmıştı.allahım diyorum üst üste gelmesin nolur. Bedenim birden çöküyor sanki... ne kadar zarar vermişim kendime meğer psikolojik olarak....

Ah bitaneem öyle diyen olursa işinize bakın başka konuscak konunuz yok mu de tersle etraf boş insanla dolu evliyim diyene hemen çocuk soruyorlar geriyorlar insanları sen kimseyi unursayamazsin sen artık yanlız Allah'ın sana emanet ettiği bedenin iyileşsin diye çaba harca gereksiz insanları uzaklaştır kendinden en yakınındaki bile olsa olumlu düşün kendine hastalık yakıştırma canım moral Çok önemli dualarım seninle tez vakitte sağlığına kavus bahar gelsin sana

Elimizden geldiğince uzak kalıyoruz .o da bi yere kadar. Bugün ameliyat günü belli oldu. 16 Nisan yatış 17 nisan ameliyat 18 nisan çıkış. Artık ameliyattan sonra alınan rahim ağzının patolojiden çıkmasını beklicekmişiz. Artık beklemekten başka yapacak bişey kalmadı. Herkese teşekkür bol bol dua edin olur mu Dolunay22 kartalice41

Canım benim Allah yardımcın olsun. Dua edelim sonuç temiz çıksın. Şuan elden bişey gelmeyecek çünkü. İyi olacak her şey. Ben inanıyorum buna. Bu bi imtihan. Ve sen başarıyla atlatacaksın bu süreci. Dualarım hep seninle

Bana ismini şöyle de ismin adına dua ediyor canım etmez olurmuyum sapasağlam olucaksin iyi düşün iyi olcak işin Allah a kalmışsa olmuş bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…