Aaa senin ki daha yeni bide bunu beklemesi var o çok zor geçiyor ben ayın 18 de catlatma iğnesini vurdum 20 de aşılama yapıldı 15 gün sonra gel dedi doktor ben o zamana kadar dayanamam galiba uc dort gun sonra baslarim test yapmayaAynen öyle mesela sağ kasığım ağrısaydı biraz olsa ümitlenirsin neyse bekleyip göreceğiz dün aşılama oldum canım
Inşallah gelmez de duyariz güzel haberlerini canım bizi merakta birakmaGelmez ins:)
Evet canım daha çok yeni 23te çatlatma iğnesi 25 te aşılama olduAaa senin ki daha yeni bide bunu beklemesi var o çok zor geçiyor ben ayın 18 de catlatma iğnesini vurdum 20 de aşılama yapıldı 15 gün sonra gel dedi doktor ben o zamana kadar dayanamam galiba uc dort gun sonra baslarim test yapmaya
Aminnn inşallah canım güzel haberlerle dönelim inşallahEvet canım daha çok yeni 23te çatlatma iğnesi 25 te aşılama olduinşallah hepimiz için sonu güzel olur
Tmmm cnmmm insssInşallah gelmez de duyariz güzel haberlerini canım bizi merakta birakma
Ayyyyy inşallah canım benim şuraya kocaman bi hamileyimmmm yazarsın inşallah hep dualarimda olacaniz inşallah duyarız güzel haberleriTmmm cnmmm insssbu emojiden bende eklerm:) bana bol bol dua edin isimlerinizi bilmesemde bende size etcem guzel haberleri verirz birbirinze az kaldi
Ins kuzum ins guzel gunler yakinAyyyyy inşallah canım benim şuraya kocaman bi hamileyimmmm yazarsın inşallah hep dualarimda olacaniz inşallah duyarız güzel haberleri
15.gün net çıkar demişti d9ktor belki rabbimin mucizesiyle geç döllenme olmuş olabilir :) diyelim adetimiz gelmedi dmiKızlar merhaba . Ben 18 mayista aşılama yaptırdım. 9 gün sonra kanda negatif çıktı. 12. Gün idrarda hassas gebelik testi yaptim negatif çıktı. Yarın 24. Gün normalde dr un çağırdığı tarih kanda pozitif olabilir mi ? Hala bir umut varmı yok mu ne diyorsunuz .
Yok gelmedi ama çok bel ve kasık agrim var15.gün net çıkar demişti d9ktor belki rabbimin mucizesiyle geç döllenme olmuş olabilir :) diyelim adetimiz gelmedi dmi
Inş geç dollenmedir burda paylasYok gelmedi ama çok bel ve kasık agrim var
Mutlaka yazarimInş geç dollenmedir burda paylas
24. gün ise umut çok azalmış bence 12. gün sonrasında bir kan verseydiniz keşke...Kızlar merhaba . Ben 18 mayista aşılama yaptırdım. 9 gün sonra kanda negatif çıktı. 12. Gün idrarda hassas gebelik testi yaptim negatif çıktı. Yarın 24. Gün normalde dr un çağırdığı tarih kanda pozitif olabilir mi ? Hala bir umut varmı yok mu ne diyorsunuz .
Pardon 14. Gun yazacaktım. Bugün 15 di . Kan verdim negatif24. gün ise umut çok azalmış bence 12. gün sonrasında bir kan verseydiniz keşke...
ilk aşılama mıydı canım.. hayırlısı olsun üzme kendiniPardon 14. Gun yazacaktım. Bugün 15 di . Kan verdim negatif((
Evet ilk asilama.ilk aşılama mıydı canım.. hayırlısı olsun üzme kendini
Canım merhaba sen aşılamaylami hamile kaldin@zenderu @Coffeeturk kızlar naptınız durumlarınız nasıl? Sesiniz çıkmadı bayadır?