Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dolunay22 rahim ağzını komple alacaklarmış, maalesef geç kalınmış. Dün kötü haberi aldık kolkospiden sonra. 10 gün sonra ameliyat verdiler. Canım çok yanıyor sana haber vericem demiştim, şimdilik rahim ağzı diyorlar, ameliyat anında nerelere kadar sıçradığına bakıp çocuk sahibi olmadığım göz önüne alınarak rahminin alınıp alınmayacağına karar vereceklermiş. Gözlerim görmüyor şişlikten bugün, herkes smear lerini 6 ayda bir yaptırsın, benim bir sene önce tertemizdi ama maalesef sinsi kendisi. Dua edin bana olur mu ?

Ah canım benim çok geçmiş olsun. Hiç ihmal etmemek lazım gerçekten bu testleri. Allah hayırlısıyla neticelendirsin. Çocuğu hiç düşünme bence. Önce ben demeli insan. Uğraşıyoruz klomenler iğneler tedaviler sonra kendi sağlığımızın peşine düşüyoruz. Allah şifa versin canım. Dua ile

CANIm benim yA ne diyeceğimi bilemedim İnan ki. Çok üzüldüm ben de. Allah korusun inş sıçramamıştır bir yere. Dualarımdasın Can'ım. Offf inş sadece rahim ağzında kalmıştır.
Şimdi sen sadece sağlığını düşünmek zorundasın. Bebek sonraki iş. Nasip de varsa olacaktır zaten.
Yeter ki sen iyi ol. Ameliyatı nerde olacaksın?

Varikosel kaçıncı derecede sayısı kaç hızı kaç acaba

Öle yapmaya çalışıyorum, ne için başvurdum neyle karşılaştım. Biliyorsun sürekli özellere gitmiştim en son özel Prof a gitmiştim hatta histereskopi olmuştum ona florance da, ne oldu? Açtı baktı daha ötesi var mıydı? Nasıl farketmezler lezyonları?illa bu aşamaya gelmesi mi lazımdı? Hiçbir güvenim kalmadı onlara? Sadece rapor çıkarmak için devlete başvurmuşken benim bütün tetkiklerimi ben sağlamım dediğim halde ısrarla yaptılar, bundan sonra araştırma hastanesinden başka yere gitmem gülüm. Başlangıcında farketselerdi şuan onkolojilerde olmazdım. O yüzden Ameliyatımı da burda olucam. Lanet olsun özellere...

Teşekkür ederim, çok sağol... korkuyorum şoktayım ama bunu da atlatırım elbet. Zaten tüp bebek için de artık düşünecek bişey yok... ameliyattan sonra iki ay zaten ilişki yasak olacak. Dikişler toparlanmak 6 ay diyorlar.... önce sağlık çok haklısın çocuk için zihni yoruyoruz

Coffeeturk çok geçmiş olsun.sizi takip ediyordum bende prolaktinden ötürü.yazdiklarinizi okuyunca üzüldüm.korkmayın erken teşhis olmuş bence.daha geç de öğrenebilirdiniz.allah tez vakitte şifa versin.bu arada kuzenime de kolposkopi önerdi doktor ama korkuyor yaptırmaya anestezili mi oluyor acaba

Canm bence adetini bekle sonra bnm gibi hüsran yasama.

Ya evet yA nasıl fark etmezler bu kadar kısa sürede mi oldu yani. Aklım almıyor benim de. Histereskopinin mantığı bu Zaten. Rahim içine girip bakıyorlar. Nasıl anlamazlar ya. Can'ım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun. Bu bi imtihan senin için. Geçecek inş.

1
herşeyin hayırlısı olsun canım.lavaboda pencerede kullandığım jelin yortusu gelmiş kahverengi ama biraz önce gittim hiç bir şey yok.senin kaç aşılama olmuştu
1 tane oldu cnm oda bu ay . ama ben bida asilamada hayal kirikligi yasamak istemiyorum . o yuzdn tup bebege karar verdik . takilma o akintilara belki yerlesme kanamasidir yada gecen aydan kalan kanama. O yuzdn en guzeli adet tarihini beklmk.

Sağolun, erken teşhis demek için çok erken sanırım, çünkü dr lar rahim ağzını komple alacaklarını ve daha derine sıçrayıp sıçramadığını ameliyat esnasında görebileceklerini söylediler, çok hızlı oldu herşey... kolkospi benim için de zor geçti anestezi yapmıyorlar, insan mecburen 5 dk sabrediyor , smear inde ne çıktı peki kolkoskopi önerdiler?

İnşallah canım ...inşallah.

inşallah bundan sonraki süreç kolay olur sizin için de.kuzenimin smear sonucunda hafif displazi (cın 1) ile uyumlu bulgular yaziyor.sizde ne yaziyordu

1

1 tane oldu cnm oda bu ay . ama ben bida asilamada hayal kirikligi yasamak istemiyorum . o yuzdn tup bebege karar verdik . takilma o akintilara belki yerlesme kanamasidir yada gecen aydan kalan kanama. O yuzdn en guzeli adet tarihini beklmk.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin.hakkimizda ne hayırlı ne ise o olsun.sen ozeldemi yaptırdın.canim bişey soracak.asilama olurken dr.esimin sperm siringasini elime verdi tut dedi.bende neden dedim avuç içi sıcaklığı ona geçsin dedi.bide 6 yada 7 defa aşılama sırasında öksür dedi.sanada yaptımi.insaallah tup bebek tutar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…