Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Suan çocuğun oldu mu

Canım bende 2.asılamada o jeli kullandım ilişki olmaktı tabiki aşılamadan sonraki gün ben bu yüzden sabahları yapıyordum jeli

Canım bende 2.asılamada o jeli kullandım ilişki olmaktı tabiki aşılamadan sonraki gün ben bu yüzden sabahları yapıyordum jeli
Kuzu hem sabah hem akşam kullanacak demiş eşime vedede aşılama günü ilişki olmadı cuma oldu cumartesi olmadı pazar oldu ya ayıptır söylemesi afedersin ama bu jeli şimdi yine yaptım olmuyor 2 gündür zar zor olsada yapıyordum ileriye kadar götürüp sabahta yaptım ama simdi olmadı acaba rahimi mi daraltiyor çok çok afedersin iliskidede çok zorlandık şimdi jeli yaptım ama hiç olmadı sanırım çünkü ilerlemiyor sanki yolu kapalı tovbe tövbe olmuyor sinir oldum halbuki bu 7. Yapisim

Allah Allah o jel ben adet olurken bile böyle donmuş parça parça geri çıktı kaç gün kalıyor içinde baya canım aşılamadan sonraki gun olması gerekiyor du ama hayırlısı artık ilişkiden aonra kullanabilirsin jeli

Öyle yaptık canım afedersin önce ilişki oldu 30 dk falan sonra jeli yaptım vajinada yanma oldu vede çok çok sıkıntı oldu incecik çöp olmuyor gitmiyor kafamda deli sorular önceki aşılama yaptığında rahim kapalı demişti acaba yine öyle birşey mi

Sert o çubuk biraz ondan olabilir canim

Evet krem gibi bişey erimiyor ve içeriyi dolduruyor canım pis bişey ama mecbur veriyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…