- 4 Kasım 2017
- 1.566
- 827
- 28
Suan çocuğun oldu muBende 9 Ocak'ta aşılama yaptırmıştım, çook zor oldu, o kadar acı çektim ki ,kanamada oldu. "rahim ağzında sıkıntı var" dedi yaparken doktorum, ebe sordu "serviks mi aşağıda hocam?" dedi ,"evet" dedi dr.um.
Tutmadı zaten bugün adetimin 7. günü
Bir daha da yaptırmayacağım ,Ben vaz geçtim bu sevdadan
Canım bende 2.asılamada o jeli kullandım ilişki olmaktı tabiki aşılamadan sonraki gün ben bu yüzden sabahları yapıyordum jeliPerşembe günü ikinci aşılamamı yaptırdım hayırlısıyla inşallah bu sefer tutar inşallah ilk aşılama tutmamıştı 7 ay falan geçti perşembe günü tekrar denedik herşeyin en hayırlısı olsun inşallah
Crinone jel verdi doktor sabah akşam kullansın demiş eşime
OncekÖnceki aşılama da progestani fitil olarak rahime katın demişti 1 gun durup 1 gün ilişki demişti
Bu sefer eşime söylediğini sabah akşam bujeli kullansın demiş ilişkiyle ilgili birşey dememiş acaba bu jel kullanilinca ilişki olmaması mi gerekiyor yoksa doktor eşime söylemeyi unutmuş olabilir miSuskun Ceylan sende oku kuzun
Baktınmı aşılama da ne kadarmış sperm sayınızSuan çocuğun oldu mu
Kuzu hem sabah hem akşam kullanacak demiş eşime vedede aşılama günü ilişki olmadı cuma oldu cumartesi olmadı pazar oldu ya ayıptır söylemesi afedersin ama bu jeli şimdi yine yaptım olmuyor 2 gündür zar zor olsada yapıyordum ileriye kadar götürüp sabahta yaptım ama simdi olmadı acaba rahimi mi daraltiyor çok çok afedersin iliskidede çok zorlandık şimdi jeli yaptım ama hiç olmadı sanırım çünkü ilerlemiyor sanki yolu kapalı tovbe tövbe olmuyor sinir oldum halbuki bu 7. YapisimCanım bende 2.asılamada o jeli kullandım ilişki olmaktı tabiki aşılamadan sonraki gün ben bu yüzden sabahları yapıyordum jeli
Unuttum ben onu kuzum simdide jel yaptım o yuzden kalkmayayim uyumazsam birazdan paylasirimBaktınmı aşılama da ne kadarmış sperm sayınız
Allah Allah o jel ben adet olurken bile böyle donmuş parça parça geri çıktı kaç gün kalıyor içinde baya canım aşılamadan sonraki gun olması gerekiyor du ama hayırlısı artık ilişkiden aonra kullanabilirsin jeliKuzu hem sabah hem akşam kullanacak demiş eşime vedede aşılama günü ilişki olmadı cuma oldu cumartesi olmadı pazar oldu ya ayıptır söylemesi afedersin ama bu jeli şimdi yine yaptım olmuyor 2 gündür zar zor olsada yapıyordum ileriye kadar götürüp sabahta yaptım ama simdi olmadı acaba rahimi mi daraltiyor çok çok afedersin iliskidede çok zorlandık şimdi jeli yaptım ama hiç olmadı sanırım çünkü ilerlemiyor sanki yolu kapalı tovbe tövbe olmuyor sinir oldum halbuki bu 7. Yapisim
Olur canım jeli genelde herkes gunde 1 defa kullanıyor sana niye 2 defa dedikiUnuttum ben onu kuzum simdide jel yaptım o yuzden kalkmayayim uyumazsam birazdan paylasirim
Asilamaylami hamile kaldın canumSelam kızlar
Bende bugün aşılama oldum evde dinleniyorım :)
Öyle yaptık canım afedersin önce ilişki oldu 30 dk falan sonra jeli yaptım vajinada yanma oldu vede çok çok sıkıntı oldu incecik çöp olmuyor gitmiyor kafamda deli sorularAllah Allah o jel ben adet olurken bile böyle donmuş parça parça geri çıktı kaç gün kalıyor içinde baya canım aşılamadan sonraki gun olması gerekiyor du ama hayırlısı artık ilişkiden aonra kullanabilirsin jeli
Bilmiyorum canım receteye öyle yazmışOlur canım jeli genelde herkes gunde 1 defa kullanıyor sana niye 2 defa dediki
Sert o çubuk biraz ondan olabilir canimÖyle yaptık canım afedersin önce ilişki oldu 30 dk falan sonra jeli yaptım vajinada yanma oldu vede çok çok sıkıntı oldu incecik çöp olmuyor gitmiyor kafamda deli sorularönceki aşılama yaptığında rahim kapalı demişti acaba yine öyle birşey mi
Aynen olabilir kuzu sen 2. Asilamayi ne zaman oldun kizSert o çubuk biraz ondan olabilir canim
Canım aşılamaylami hamile kaldin@Esra yaylagulu mrb şuan herhangi bir belirttiniz var mı sanırım aynı gün aşılama olduk. 8 şubatta aşılama oldum ben sonuç için sabırsızlanıyorum
Mayıs sonu haziran başı canım :)Aynen olabilir kuzu sen 2. Asilamayi ne zaman oldun kiz
Canım selam hayır benim aşılamam başarısızdı. Tüp bebek ile hamile kaldımCanım merhaba sen aşılamaylami hamile kaldin
Nerde yaptırdiniz acaba tüp bebegi...gozunuz aydın rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)Canım selam hayır benim aşılamam başarısızdı. Tüp bebek ile hamile kaldım
Evet krem gibi bişey erimiyor ve içeriyi dolduruyor canım pis bişey ama mecbur veriyor doktorlarKuzu hem sabah hem akşam kullanacak demiş eşime vedede aşılama günü ilişki olmadı cuma oldu cumartesi olmadı pazar oldu ya ayıptır söylemesi afedersin ama bu jeli şimdi yine yaptım olmuyor 2 gündür zar zor olsada yapıyordum ileriye kadar götürüp sabahta yaptım ama simdi olmadı acaba rahimi mi daraltiyor çok çok afedersin iliskidede çok zorlandık şimdi jeli yaptım ama hiç olmadı sanırım çünkü ilerlemiyor sanki yolu kapalı tovbe tövbe olmuyor sinir oldum halbuki bu 7. Yapisim
Amin canım isteyen herkese allah nasip etsin. Tüp bebeği şişli memorial da yaptırdım, çok memnun kaldım tavsiye ederimNerde yaptırdiniz acaba tüp bebegi...gozunuz aydın rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Çok şükür sabah olmadi canım dün akşam çok sıkıntı çektim ama sabah o kadar sıkıntı olmadı şükürEvet krem gibi bişey erimiyor ve içeriyi dolduruyor canım pis bişey ama mecbur veriyor doktorlar
Fiyatı ne kadardı acabaAmin canım isteyen herkese allah nasip etsin. Tüp bebeği şişli memorial da yaptırdım, çok memnun kaldım tavsiye ederim