Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen öyle mesela sağ kasığım ağrısaydı biraz olsa ümitlenirsin neyse bekleyip göreceğiz dün aşılama oldum canım
Aaa senin ki daha yeni bide bunu beklemesi var o çok zor geçiyor ben ayın 18 de catlatma iğnesini vurdum 20 de aşılama yapıldı 15 gün sonra gel dedi doktor ben o zamana kadar dayanamam galiba uc dort gun sonra baslarim test yapmaya :KK70::KK70:

Aaa senin ki daha yeni bide bunu beklemesi var o çok zor geçiyor ben ayın 18 de catlatma iğnesini vurdum 20 de aşılama yapıldı 15 gün sonra gel dedi doktor ben o zamana kadar dayanamam galiba uc dort gun sonra baslarim test yapmaya :KK70::KK70:
Evet canım daha çok yeni 23te çatlatma iğnesi 25 te aşılama oldu :dondurma:inşallah hepimiz için sonu güzel olur:KK49::dua:

Kızlar merhaba . Ben 18 mayista aşılama yaptırdım. 9 gün sonra kanda negatif çıktı. 12. Gün idrarda hassas gebelik testi yaptim negatif çıktı. Yarın 24. Gün normalde dr un çağırdığı tarih kanda pozitif olabilir mi ? Hala bir umut varmı yok mu ne diyorsunuz .

Kızlar merhaba . Ben 18 mayista aşılama yaptırdım. 9 gün sonra kanda negatif çıktı. 12. Gün idrarda hassas gebelik testi yaptim negatif çıktı. Yarın 24. Gün normalde dr un çağırdığı tarih kanda pozitif olabilir mi ? Hala bir umut varmı yok mu ne diyorsunuz .
15.gün net çıkar demişti d9ktor belki rabbimin mucizesiyle geç döllenme olmuş olabilir :) diyelim adetimiz gelmedi dmi

24. gün ise umut çok azalmış bence 12. gün sonrasında bir kan verseydiniz keşke...

Kızlar merhaba. Uzun süredir takip ediyorum yazılanları. Hepinize bolca dua ediyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Yaklaşık 3 yıldır bebek istiyoruz fakat hiçbir problem olmamasına rağmen olmadı. Doktorlar çok kilolu olduğumu bu durumda asla hamile kalamayacağımı söyledi. 2 yıl önce aşılama yaptırdık tutmadı. Sonrada tedavi falan olmadım. Bu kış eşimle termal bir otele gittik ve ben şükürler olsun o ay hamile kaldım. Sonradan duydum ki termal suların çok yararı oluyormuş. Benim hamile kalmamın en büyük etkeni olduğuna inanıyorum. Size tavsiyem deneyin derim.

Perşembe günü ikinci aşılamamı yaptırdım hayırlısıyla inşallah bu sefer tutar inşallah ilk aşılama tutmamıştı 7 ay falan geçti perşembe günü tekrar denedik herşeyin en hayırlısı olsun inşallah
Crinone jel verdi doktor sabah akşam kullansın demiş eşime
OncekÖnceki aşılama da progestani fitil olarak rahime katın demişti 1 gun durup 1 gün ilişki demişti
Bu sefer eşime söylediğini sabah akşam bujeli kullansın demiş ilişkiyle ilgili birşey dememiş acaba bu jel kullanilinca ilişki olmaması mi gerekiyor yoksa doktor eşime söylemeyi unutmuş olabilir mi Suskun Ceylan Suskun Ceylan sende oku kuzun

X