- 13 Ocak 2018
- 105
- 21
- 30
Evet canım pco var bende gecen ay 14 tane gobekten ıgne kullandım ama hıc gelısmedı bu ayda 9 ıgne yaptım ogleden sonra konrole gıdecmIki aydır demissinde canim. Ilk ay yumurta olmadimi ins pozitif sonuclar alirsin bu ay. Bnse adetimi bekliyorum. Ins hepimiz huzurlarimiza ulasiriz
Asılama yamı baslıcaksınIki aydır demissinde canim. Ilk ay yumurta olmadimi ins pozitif sonuclar alirsin bu ay. Bnse adetimi bekliyorum. Ins hepimiz huzurlarimiza ulasiriz
Yumurtanın gelısımıne baglı gecen ay 14 ıgneyle buyumedı benımkı bu ay 9 ıgne yaptım 13 mlm olmus yumurtamAşılamada kac tane igne yapilio ki ben bilmiodum@esrayaylagulu
Bnde pkoliyim asilamama henuz başlanmadı ama senin gbi yunurta olmassa bnde inofolik combi var. Yumurta gelistrmisti bnnde igne ve o ilaci icsem yan etki yparmi yahYumurtanın gelısımıne baglı gecen ay 14 ıgneyle buyumedı benımkı bu ay 9 ıgne yaptım 13 mlm olmus yumurtam
Tedavıye baslayınca zaten doktor sana yazıyor ama ben bısey dıyemem bu durumdaBnde pkoliyim asilamama henuz başlanmadı ama senin gbi yunurta olmassa bnde inofolik combi var. Yumurta gelistrmisti bnnde igne ve o ilaci icsem yan etki yparmi yah
Okdr ilac ictim.bi o ilac ise yaramisti. Gdince bi sorim. Ins bu yil kucahimz bos klmazTedavıye baslayınca zaten doktor sana yazıyor ama ben bısey dıyemem bu durumda
Amın ınsallh allh buyuktur nasıpte varsa olıcak ben ınanıyorımOkdr ilac ictim.bi o ilac ise yaramisti. Gdince bi sorim. Ins bu yil kucahimz bos klmaz
Bnde ayniyim umitliyim o bebek buraya gelicek kafasindayimAmın ınsallh allh buyuktur nasıpte varsa olıcak ben ınanıyorım
Insallh kac yıllık evlısınBnde ayniyim umitliyim o bebek buraya gelicek kafasindayim
Askim bn 4 yillik ewliyim dusuk bile yapmadım. Hic gbelik olmafi.asilama ypicm bu ayInsallh kac yıllık evlısın
Bende aynen senın gıbı sende sorun pcomuAskim bn 4 yillik ewliyim dusuk bile yapmadım. Hic gbelik olmafi.asilama ypicm bu ay
Aynen cnm klomen kullaniyordum yumurta gelidmedi hatta yoktu bi arkadasimn klomen le ucuz cocuklari oldu. Okdr umutszdumki onu gorunce toparladım. Vu ay asilama olucam nasipse okdr ilac ictim bi faydasu olmadi pko cok nalet birseyBende aynen senın gıbı sende sorun pcomu
Evet gercekten oyle bende butun belırtılerı var kılo , tuylenme sıvılce adet duzensızlıgı yumurta tembellıgı sac dokulmesı hepsı var 2 aydır gunde 5 6 tane ılac ıcıyorum hergun ıgne yapıyorum yumurtam daha 12 mlm gelısmısAynen cnm klomen kullaniyordum yumurta gelidmedi hatta yoktu bi arkadasimn klomen le ucuz cocuklari oldu. Okdr umutszdumki onu gorunce toparladım. Vu ay asilama olucam nasipse okdr ilac ictim bi faydasu olmadi pko cok nalet birsey
Aynen cnm klomen kullaniyordum yumurta gelidmedi hatta yoktu bi arkadasimn klomen le ucuz cocuklari oldu. Okdr umutszdumki onu gorunce toparladım. Vu atBende aynen senın gıbı sende sorun pcomu
Bnde okdr cok kilo yok en basindan beri kiloma cok asiri dikkat ederim hatta hic ymk yemiyorum desem yerdr. Aciknca az az yiyorum.saydklarinin hpsi var bndede pko ilaclara cok az yabit verio dktrum bunu bildigi hlde sabsini dene deei asilamaya daha sonra gderz dedi. Deney denediler resmen ustumde.o yuzden artik dewlete gtmiyorum ozelde hersey daha iyiEvet gercekten oyle bende butun belırtılerı var kılo , tuylenme sıvılce adet duzensızlıgı yumurta tembellıgı sac dokulmesı hepsı var 2 aydır gunde 5 6 tane ılac ıcıyorum hergun ıgne yapıyorum yumurtam daha 12 mlm gelısmıs
Bn olcam askim. Daha adetlerim tesrif etmediBu ay asilama olacak olan varmi aranizda kizlar
Yok cnm bn ilac kullanmiyorum. Adet sokturucu ilaca bsladim bugun cunku adetlerim bi erken bazende uc ayda bi gelio. Tarlusal 5mg kullaniyorum onunla adet gotuyom bnIlacmi kullaniyon o yuzden gecikmis olabilir canim ...bende kullaniyorum benimde adetim gecikti 5 gundur sadece kahverengi leke oluyo cok cok az bisey...