Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yumurtanın gelısımıne baglı gecen ay 14 ıgneyle buyumedı benımkı bu ay 9 ıgne yaptım 13 mlm olmus yumurtam
Bnde pkoliyim asilamama henuz başlanmadı ama senin gbi yunurta olmassa bnde inofolik combi var. Yumurta gelistrmisti bnnde igne ve o ilaci icsem yan etki yparmi yah

Bende aynen senın gıbı sende sorun pcomu
Aynen cnm klomen kullaniyordum yumurta gelidmedi hatta yoktu bi arkadasimn klomen le ucuz cocuklari oldu. Okdr umutszdumki onu gorunce toparladım. Vu ay asilama olucam nasipse okdr ilac ictim bi faydasu olmadi pko cok nalet birsey

Aynen cnm klomen kullaniyordum yumurta gelidmedi hatta yoktu bi arkadasimn klomen le ucuz cocuklari oldu. Okdr umutszdumki onu gorunce toparladım. Vu ay asilama olucam nasipse okdr ilac ictim bi faydasu olmadi pko cok nalet birsey
Evet gercekten oyle bende butun belırtılerı var kılo , tuylenme sıvılce adet duzensızlıgı yumurta tembellıgı sac dokulmesı hepsı var 2 aydır gunde 5 6 tane ılac ıcıyorum hergun ıgne yapıyorum yumurtam daha 12 mlm gelısmıs

Bende aynen senın gıbı sende sorun pcomu
Aynen cnm klomen kullaniyordum yumurta gelidmedi hatta yoktu bi arkadasimn klomen le ucuz cocuklari oldu. Okdr umutszdumki onu gorunce toparladım. Vu at
Bnde okdr cok kilo yok en basindan beri kiloma cok asiri dikkat ederim hatta hic ymk yemiyorum desem yerdr. Aciknca az az yiyorum.saydklarinin hpsi var bndede pko ilaclara cok az yabit verio dktrum bunu bildigi hlde sabsini dene deei asilamaya daha sonra gderz dedi. Deney denediler resmen ustumde.o yuzden artik dewlete gtmiyorum ozelde hersey daha iyi

Ilacmi kullaniyon o yuzden gecikmis olabilir canim ...bende kullaniyorum benimde adetim gecikti 5 gundur sadece kahverengi leke oluyo cok cok az bisey...

Unutmadan askim bn inofolic combi kullandim bk bi ton ilac icinde o yumrtalarimii baya bi buyuttu onu kullan blki sende de bi fydasi olur. Dewlet karsilamio ama eczabeden sprs vercen.

Ilacmi kullaniyon o yuzden gecikmis olabilir canim ...bende kullaniyorum benimde adetim gecikti 5 gundur sadece kahverengi leke oluyo cok cok az bisey...
Yok cnm bn ilac kullanmiyorum. Adet sokturucu ilaca bsladim bugun cunku adetlerim bi erken bazende uc ayda bi gelio. Tarlusal 5mg kullaniyorum onunla adet gotuyom bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…