- 24 Ocak 2017
- 386
- 294
Aşılama günün belli mi ben duphaston kullaniyorum suan.... adetimi geciktiriyo....prolaktinim icin verdi doktor yuksektii çünkü..Benim sıkıntım çikolata kist’i ve myom’um var. Eşiminde sperminimde hareket problemi var. Aslında direk tüp bebek yaptıracaktım. Çok insanın aşılaması tutunca belki benimki de tutar diye başladım. İnşAllah hepimizin ki tutar
Benim aşılamam oldu. Bugün 3. Günüm.Aşılama günün belli mi ben duphaston kullaniyorum suan.... adetimi geciktiriyo....prolaktinim icin verdi doktor yuksektii çünkü..
Insallah pozıtıf sonucu alırsın cnmBenim aşılamam oldu. Bugün 3. Günüm.
Bende 2 aydır asılama tedavısındeyım yumurtam yenı gelıstı yarın kontrulum var yıne tam gelısırse asılamayı yapacaz ınsallh senınkı uzun surdumu tedavın anlatırmısın zahmet olmazsa cnmInsallah pozıtıf sonucu alırsın cnm
nşAllah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eylesin inşAllah. Eşim ve benim 1 ay boyunca tahliller vs. Yapıldı sonra mens döneminin 2. Günü yumurta gelişmesi için 1 hafta boyunca göbekten iğne vuruldum. Sonra çatlatma iğnesi 2 gün sonra da aşılamam yapıldı.Bende 2 aydır asılama tedavısındeyım yumurtam yenı gelıstı yarın kontrulum var yıne tam gelısırse asılamayı yapacaz ınsallh senınkı uzun surdumu tedavın anlatırmısın zahmet olmazsa cnm
Cabuk gelısmıs yumurtan sorun neydı sızınİnşAllah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eylesin inşAllah. Eşim ve benim 1 ay boyunca tahliller vs. Yapıldı sonra mens döneminin 2. Günü yumurta gelişmesi için 1 hafta boyunca göbekten iğne vuruldum. Sonra çatlatma iğnesi 2 gün sonra da aşılamam yapıldı.
Anladım cnm rabbım emegnızı bos cıkarmasın ınsallh hayırlı haberı alır bızede umut olursunuzBenim sıkıntım çikolata kist’i ve myom var. Eşiminde sperminimde hareket problemi var.
İnşAllah Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşAllahAnladım cnm rabbım emegnızı bos cıkarmasın ınsallh hayırlı haberı alır bızede umut olursunuz
Ay hadi hayirli haberler ver bize de moral olsun... karamsar olmaktan içim dışım kara olduBenim aşılamam oldu. Bugün 3. Günüm.
İnşAllah herkes güzel haberler verir :)Ay hadi hayirli haberler ver bize de moral olsun... karamsar olmaktan içim dışım kara oldu
Amınnn ınsallahİnşAllah Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşAllah
Aminnnn Rabbim isteyen herkesin kucagini bos bırakmasın... bişey sorcam sana canim tecrubelerinden faydalanmak adina çünkü Allah nasip ederse bu ay benimde aşılamam olacak... bana biraz bahsedermisin... aşama aşama neler yaşadığını tedavi suresince...İnşAllah herkes güzel haberler verir :)
Eşim ve benim 1 ay boyunca tahliller vs. Yapıldı sonra mens döneminin 2. Günü yumurta gelişmesi için 1hafta boyunca göbekten iğne vuruldum. Sonra çatlatmaiğnesi 2 gün sonra da aşılamam yapıldı.Aminnnn Rabbim isteyen herkesin kucagini bos bırakmasın... bişey sorcam sana canim tecrubelerinden faydalanmak adina çünkü Allah nasip ederse bu ay benimde aşılamam olacak... bana biraz bahsedermisin... aşama aşama neler yaşadığını tedavi suresince...
Özeldemi yaptırdın aşılamayı ne kadar paraniz gitti hepsine ....ilaclarda dahil ...Eşim ve benim 1 ay boyunca tahliller vs. Yapıldı sonra mens döneminin 2. Günü yumurta gelişmesi için 1hafta boyunca göbekten iğne vuruldum. Sonra çatlatmaiğnesi 2 gün sonra da aşılamam yapıldı.
Ayrıca gobekten ıgne mi vuruldum dedin aciyomiydu cok... ve sen kendin mi yapiyodun...Eşim ve benim 1 ay boyunca tahliller vs. Yapıldı sonra mens döneminin 2. Günü yumurta gelişmesi için 1hafta boyunca göbekten iğne vuruldum. Sonra çatlatmaiğnesi 2 gün sonra da aşılamam yapıldı.
Evet göbekten kendim vurdum. Hayır acımıyor insülin gibi...Ayrıca gobekten ıgne mi vuruldum dedin aciyomiydu cok... ve sen kendin mi yapiyodun...
Adet dönemi içinde mi vuruldun igneyi cnm seni de sorularla sıkmadım umarim ... ya burda hem ben hem bizim gibi olan diger arkadaslarimiz da faydanalim bilgilenelim istiyorum merakimi mazur görün... cunku basima neler gelecek gercekten bilgim yok ...Evet göbekten kendim vurdum. Hayır acımıyor insülin gibi...
Adet dönemi içinde mi vuruldun igneyi cnm seni de sorularla sıkmadım umarim ... ya burda hem ben hem bizim gibi olan diger arkadaslarimiz da faydanalim bilgilenelim istiyorum merakimi mazur görün... cunku basima neler gelecek gercekten bilgim yok ...