- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
İyi geceler kaderdaşlar. Ben bu ay ilk aşılama denememi yaşadım,aşılamadan beri sabah akşam estrofem diye bi ilaç içiyorum bide crinone vajina jel uyguluyorum sabah akşam. morale çok ihtiyacım var. Aşılamamın 11. Günündeyim. 11 günlük süreçte herkesin yaşadığı klasik şeyleri yaşadım anladığım kadarıyla yada bu sitede okuduklarımdan anladığım kadarıyla. Kasık ağrısı, akıntı artması, bel ağrısı, iştah artması, göğüs hassaslaşması vs. Dediğim gibi bugün 11. Günüm ve gündüz çok az bi pembemsi leke gördüm çamaşırımda. Devamında hiçbişey gelmedi. Bu sitede başlığın birinde şöyle bişey okudum. Birisi pembe akıntısı geldiği için yerleşme kanaması zannetmiş ama test negatif çıkmış, o pembelik jelden kaynaklanmış.
Eğer benimki jelden kaynaklandıysa 10 gündür hiç olmadı neden bugün oldu ?? Aşılamadan beri hiç renkli çamaşır giymedim gözümden bişey kaçmasın diye hep beyaz giydim. Akıntım 10 gündür renksizdi , bugün öyle bi pembelik gördüm 2-3 damla kadar diyeyim. Evet herkeste çok farklı oluyor belirtiler yaşananlar ama insan yine de merak ediyor. Sabırsızlıktan test aldım ama yapmadım 12 gün bari geçsin diye. Bi taraftan korkuyorum olumsuz sonuç görmekten
Olumlu şeyler duymak istiyor insan ama yarın testi yapacam artık daha fazla bekleyemeyecem eşim testi sakladım dedi ama sabah bulurum ben onu :)
Eğer benimki jelden kaynaklandıysa 10 gündür hiç olmadı neden bugün oldu ?? Aşılamadan beri hiç renkli çamaşır giymedim gözümden bişey kaçmasın diye hep beyaz giydim. Akıntım 10 gündür renksizdi , bugün öyle bi pembelik gördüm 2-3 damla kadar diyeyim. Evet herkeste çok farklı oluyor belirtiler yaşananlar ama insan yine de merak ediyor. Sabırsızlıktan test aldım ama yapmadım 12 gün bari geçsin diye. Bi taraftan korkuyorum olumsuz sonuç görmekten
Olumlu şeyler duymak istiyor insan ama yarın testi yapacam artık daha fazla bekleyemeyecem eşim testi sakladım dedi ama sabah bulurum ben onu :)