- 24 Ocak 2017
- 386
- 294
anladim cok gecmis olsun ilk asilamanmi olacak bu ?Yok cnm bn ilac kullanmiyorum. Adet sokturucu ilaca bsladim bugun cunku adetlerim bi erken bazende uc ayda bi gelio. Tarlusal 5mg kullaniyorum onunla adet gotuyom bn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladim cok gecmis olsun ilk asilamanmi olacak bu ?Yok cnm bn ilac kullanmiyorum. Adet sokturucu ilaca bsladim bugun cunku adetlerim bi erken bazende uc ayda bi gelio. Tarlusal 5mg kullaniyorum onunla adet gotuyom bn
Evet. Hayırlısıylaanladim cok gecmis olsun ilk asilamanmi olacak bu ?
hadi hayirlisi olsun hakkimizda inş. Cok korkuyorum ben...Evet. Hayırlısıyla
Tatlim korkucak hic birsey yoktur eminim burdaki acilan bircok konuya dahil olfum. Anlatiklari kadar korkunc birsey deil. En azindan canini acitacak seyler yok. Hrsey gelecegimiz icin o yuzden korkmahadi hayirlisi olsun hakkimizda inş. Cok korkuyorum ben...
En çok da tutunmamasindan korkuyorum canım ... ya oluşmazsa gebelik diye ... inş korkularımız yersiz çıkar... yüzümüz güler...Tatlim korkucak hic birsey yoktur eminim burdaki acilan bircok konuya dahil olfum. Anlatiklari kadar korkunc birsey deil. En azindan canini acitacak seyler yok. Hrsey gelecegimiz icin o yuzden korkma
En azindan yumurtamiz var bi sekilde buyuyor. Takma kafana gececek hersey bn cok umutluyum bu asilamadan. Senin asilama gunun bellimiEn çok da tutunmamasindan korkuyorum canım ... ya oluşmazsa gebelik diye ... inş korkularımız yersiz çıkar... yüzümüz güler...
Yok belli değil daha. Adet olacam sonra ama subat icinde olacak ...senin gunu bellimi peki cnmEn azindan yumurtamiz var bi sekilde buyuyor. Takma kafana gececek hersey bn cok umutluyum bu asilamadan. Senin asilama gunun bellimi
Yok askim. Adeti bkliom.Yok belli değil daha. Adet olacam sonra ama subat icinde olacak ...senin gunu bellimi peki cnm
Ayni benim gibi ...Yok askim. Adeti bkliom.
Böyle aşılanması tutan duydukça moralim düzeliyor çünkü ben pek de ihtimal vermiyorum açıkçası cok karamsar oldum sanırım belki de bilemiyorum.. ins hamilesindir cnm. Senin sıkıntı neydi neden asilama yapildiMerhaba arkadaşlar, çevremde bir çok insan aşılamadan hamile kaldı. Hatta ikiz olan bile oldu.ikiz olanın çikolata kist’i ve myom’u bile var. Bende onlardan cesaret alarak aşılama tedavisine başladım ve dün aşılamam oldu.Doktor, aşılamadan 14 gün sonra sonuç’un belli olacağını söyledi. Bakalım heyecanla bekliyorum. Rabbim ol der ve olur Rabbim inşAllah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eylesin inşAllah
Bende kullanıyorum 2 aydır 2 3 cesıt folık asıt kullandım halada kullanıyorumUnutmadan askim bn inofolic combi kullandim bk bi ton ilac icinde o yumrtalarimii baya bi buyuttu onu kullan blki sende de bi fydasi olur. Dewlet karsilamio ama eczabeden sprs vercen.
Benim sıkıntım çikolata kist’i ve myom’um var. Eşiminde sperminimde hareket problemi var. Aslında direk tüp bebek yaptıracaktım. Çok insanın aşılaması tutunca belki benimki de tutar diye başladım. İnşAllah hepimizin ki tutarBöyle aşılanması tutan duydukça moralim düzeliyor çünkü ben pek de ihtimal vermiyorum açıkçası cok karamsar oldum sanırım belki de bilemiyorum.. ins hamilesindir cnm. Senin sıkıntı neydi neden asilama yapildi
Amin inşAllah çok teşekkür ederim Rabbim hepimize nasip eylesin inşAllah