Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi hayirlisi olsun hakkimizda inş. Cok korkuyorum ben...
Tatlim korkucak hic birsey yoktur eminim burdaki acilan bircok konuya dahil olfum. Anlatiklari kadar korkunc birsey deil. En azindan canini acitacak seyler yok. Hrsey gelecegimiz icin o yuzden korkma

Tatlim korkucak hic birsey yoktur eminim burdaki acilan bircok konuya dahil olfum. Anlatiklari kadar korkunc birsey deil. En azindan canini acitacak seyler yok. Hrsey gelecegimiz icin o yuzden korkma
En çok da tutunmamasindan korkuyorum canım ... ya oluşmazsa gebelik diye ... inş korkularımız yersiz çıkar... yüzümüz güler...

En çok da tutunmamasindan korkuyorum canım ... ya oluşmazsa gebelik diye ... inş korkularımız yersiz çıkar... yüzümüz güler...
En azindan yumurtamiz var bi sekilde buyuyor. Takma kafana gececek hersey bn cok umutluyum bu asilamadan. Senin asilama gunun bellimi

Merhaba arkadaşlar, çevremde bir çok insan aşılamadan hamile kaldı. Hatta ikiz olan bile oldu.ikiz olanın çikolata kist’i ve myom’u bile var. Bende onlardan cesaret alarak aşılama tedavisine başladım ve dün aşılamam oldu.Doktor, aşılamadan 14 gün sonra sonuç’un belli olacağını söyledi. Bakalım heyecanla bekliyorum. Rabbim ol der ve olur Rabbim inşAllah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eylesin inşAllah

Böyle aşılanması tutan duydukça moralim düzeliyor çünkü ben pek de ihtimal vermiyorum açıkçası cok karamsar oldum sanırım belki de bilemiyorum.. ins hamilesindir cnm. Senin sıkıntı neydi neden asilama yapildi

Tatlim bn suan adet sokturuvy iciyorum karnimda kramp lar bu hfta olucam yuzde yuz bu asilamayi demessem meraktan olurum bn cok umutluyim bu aşılamadan

Benim sıkıntım çikolata kist’i ve myom’um var. Eşiminde sperminimde hareket problemi var. Aslında direk tüp bebek yaptıracaktım. Çok insanın aşılaması tutunca belki benimki de tutar diye başladım. İnşAllah hepimizin ki tutar

Moral çok önemli arkadaşlar stres yapmamak lazım. Moralimizi yüksek tutalım. Hepimizin bir gün Bebek sahibi olacağımıza inanıyorum. Sadece biraz gecikebilir. İnşAllah en yakın zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız

Merhaba arkadaşlar bende 24 OCAK tarihinde aşılama oldum.bugün 12.günüm benim rahmimde perde var fakat Doktorum gebeliğe engel değil dedi aşılama yapacağımız gün büyük bir umutla gittik sonrasında eşimde sperm azlığı ve hareket sorunu olduğu ortaya çıktı Doktorum çok umutlanmayın tarzında konuştu yıkıldık haliyle her gittiğimizde bir sorunla karşılaşıyoruz Allah beterinden saklasın tabiki 14.gün test yaptırmayı düşünüyorum ama hiç cesaretim de Yok acaba hiç yaptırmasam mı diyorum bilemiyorum...çok gazım ve gaz sancım var birde kabızlık o da Progestandan dolayı sanırım fitil olarak kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…