Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Beklicem yapmicam test falan en azından 4-5 gün beklicem gelirse gelir gelmezse gider tahlil yaptırırım bebek yoksa da bakarız sebebine napim çok gerildim çok yoruldum 3 yıldır beklemekten sanki ben bile bile yapmiyosumusum gibi eşimin lafları da cabası neyle uğraşacağımı şaşırdım

Ben daha olmadım canım ve tahlil yapmaya da korkuyorum açıkçası bir iki gün daha bekleyip gelmezse ozaman yaptırayım diyorum
Peki tekrar deneyecekmisin aşılama üzüldüm seni çok iyi anlıyorum yaaa hayal kırıklığı Allahım yasatmasin tekrar inşallah alırsın kucağına benimde gelmediya bir umut içimde gelirse de uzulurum gelmez ve bisy çıkmazsa da daha çok üzülürüm Allahım sevinçli haber verse keske

Bu kadar çok çocuk isteyip de sahip olamayanlara rabbim bir kerede ikiz versin kucaklarina inşallah çifte mutluluk yaşatsın sağlıklı sıhhatli evlatlar versin müminin birbirine duası kabul olurmuş inşallah birbirimize dua ile Allahım çok büyük cokkk

Haydi bana da geçmiş olsun sanırım oldum adet geliyor yavaş yavaş Allahım herkesin yüzünü güldürsün yaaa nasıl zor bir şey bu

Bu ay dinlenirim, öteki ay ikinci aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum bakalım. İlaçlar bitmedi zaten, buzdolabında duruyor daha.

Bende peşine devam etsem mi diyorum birde klomen almicam konuşup genolf mu neyse var ya iğneler onlardan versinler bana klomen yüzünden de böyle sapitti adet ne gerildim kaç gündür

Ben puregon iğne kullandım. İğneli aşılama oldu. Klomen kullandığım aylarda aşılama yapılmamıştı. Sadece takip edilmişti.

Gitsem onlar bana yine klomen verecek ama ben kabul etmicem iğne işini de hiç anlamam bende senin iğneden mi istesem acaba ve bu ay gitmeyim diyorum adet 31 günde geldi hiç şaşmaz 28 günde olurdum napim inanki bilmiyorum yaaa

Ben puregon iğne kullandım. İğneli aşılama oldu. Klomen kullandığım aylarda aşılama yapılmamıştı. Sadece takip edilmişti.
Gitsem onlar bana yine klomen verecek ama ben kabul etmicem iğne işini de hiç anlamam bende senin iğneden mi istesem acaba ve bu ay gitmeyimdiyorum adet 31 günde geldi hiç şaşmaz 28 günde olurdum napim inanki bilmiyorum yaaa
Birde senin iğneler ücretli mi canım nekadara mal oldu

Merhabalar bende Aralık 18 de aşılama yaptırdım bugün kandan beta hgc 24,8 çıktı dr.pozitif dedi 48 saat sonra tekrar kan testi istedi 11.gun oluyor kasık agrilarim oluyor aşırı derece uyku hali var sürekli uyumak istiyorum inşallah rabbim herkeze nasip etsin

Meraba kizceler asilama ile hamile kalanlar dogumu nasil oluyo sezeryab mi normal mi? Doktorum riske atmayiz sezeryan aliriz dedi de

merhaba,
iki başarısız tüp bebek sürecinden sonra 26 aralık pazartesi günü aşılama yaptırdık.2 sene önce çikolata kist tanısı ile ameliyat oldum ve o günden bu yana rabbime hamdolsun kistim olmadı ve adetlerim de düzene girdi.ama gebelik de olmadı.2018 yaz dönemi tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorken etrafımda aşılama ile ilgili olumlu sonuçlar alan olunca bir deneyelim istedik.umarım sonu güzel olur ama ben maalesef önceki iki başarısız tedavi dolayısıyla biraz karamsar durumdayım.ayrıca gebelik belirtisi olarak da birşey hissetmiyorum.yarın son kez progestan kullanacağım ve üç gün bekleyeceğim şayet adet görmez isem test yaptıracağım.normalde 8 ocakta adet olmam lazım.inşallah bu sefer gebelik olur da adet olmam.rabbim hayırlı haberler almak nasip etsin ben ve benim gibi sonuç bekleyen herkese.dualarınızı eksik etmeyin.ben tüp bebekten daha kolay bir süreç olur diye düşündüm ancak gelin görün ki hisler hiç değişmiyor..

İnş cnm bn bidaha aşılama yapmıycm bekliycem allah nasip eder zamanım gelice bal tarçın çörek otu karışımı kullanıyorum pko olanlara iyi geliyor
Sendiii mrb cnm bnde pkosum su an tedavı goruyorum benım sana sorum çörek otu ne alaka pkosta cok mu ıyı gelıyooo bn sogan suyu kullandom cok memnun kaldımmm çörek otunu nasıl yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…