- 8 Şubat 2016
- 282
- 66
Karaasya sen de durum ne canım merak ettim aynı gün ya bizim aşılama yazarsan sevinirimK Kafkasgelini aynı gün aşılama yaptırmışiz. Ben de 4 Aralık'ta yaptırdım. Bugün 13. Gün. Test yapmadım daha. Zaten haftaya salı ya da carsamba normal adet günüm.
Ben daha olmadım canım ve tahlil yapmaya da korkuyorum açıkçası bir iki gün daha bekleyip gelmezse ozaman yaptırayım diyorumBen regl oldum canım pazar günü.
Peki tekrar deneyecekmisin aşılama üzüldüm seni çok iyi anlıyorum yaaa hayal kırıklığı Allahım yasatmasin tekrar inşallah alırsın kucağına benimde gelmediya bir umut içimde gelirse de uzulurum gelmez ve bisy çıkmazsa da daha çok üzülürüm Allahım sevinçli haber verse keskeBen daha olmadım canım ve tahlil yapmaya da korkuyorum açıkçası bir iki gün daha bekleyip gelmezse ozaman yaptırayım diyorum
Gitsem onlar bana yine klomen verecek ama ben kabul etmicem iğne işini de hiç anlamam bende senin iğneden mi istesem acaba ve bu ay gitmeyimdiyorum adet 31 günde geldi hiç şaşmaz 28 günde olurdum napim inanki bilmiyorum yaaaBen puregon iğne kullandım. İğneli aşılama oldu. Klomen kullandığım aylarda aşılama yapılmamıştı. Sadece takip edilmişti.
Bende Menogon iğne kullanarak aşılama oldum. Klomen bende kist oluşturduBen puregon iğne kullandım. İğneli aşılama oldu. Klomen kullandığım aylarda aşılama yapılmamıştı. Sadece takip edilmişti.
Hmmm benim burda büyük doğum diye bir yer var aslında oraya gitsem daha iyi sana iğneleri onlar mı tavsiye etti canımRapor çıkarıyorlar iğne için. 200 lira vermiştim.
İğneleri doktor yazdı canım.Hmmm benim burda büyük doğum diye bir yer var aslında oraya gitsem daha iyi sana iğneleri onlar mı tavsiye etti canım
Sendiii mrb cnm bnde pkosum su an tedavı goruyorum benım sana sorum çörek otu ne alaka pkosta cok mu ıyı gelıyooo bn sogan suyu kullandom cok memnun kaldımmm çörek otunu nasıl yapıyosunİnş cnm bn bidaha aşılama yapmıycm bekliycem allah nasip eder zamanım gelice bal tarçın çörek otu karışımı kullanıyorum pko olanlara iyi geliyor