12. veya 13. günde çıkabilir.Kızlar lütfen bir bakar misiniz bugün aşılama olalı 11. Gün doktor bize 15. Gün kan verin dedi ama biz sabirsizlaniyoruz buğu bugün 11. Gün ya gidip kan versek acaba çıkar mi sosyalbilimci J jjssm K Kafkasgelini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12. veya 13. günde çıkabilir.Kızlar lütfen bir bakar misiniz bugün aşılama olalı 11. Gün doktor bize 15. Gün kan verin dedi ama biz sabirsizlaniyoruz buğu bugün 11. Gün ya gidip kan versek acaba çıkar mi sosyalbilimci J jjssm K Kafkasgelini
15. güne 3 gün var belki durum değişebilir kesin yok demek bnce yanlış olabilir o zaman drlar 12. gün kan verin derlerdi bnceBugün aşılamanın 12.günü dayanamadık gittik yaptırdik kan testini ve dusukte olsa sonuç neyse çıkar diye düşündük sonucum 0,32 galiba bu gebelik yok demek
Kızlar benim bugün 15. Günüm ve adet olmam lazım ama olmadım test aldım yaptım negatif çıktı gerçi daha testi yapalı iki dk oldu ama çıksa diğer çizgi de çıkardı hep normalden iki gün önce gelir aşılamada adetin gecikme ihtimali var mı ki beklicem bir iki gün daha yine olmazsam kan vericem artık napim.Yok gidip geldim tek cizgi.hayatimda bir kere olmuştu adetim üç gün geç gelmişti yine mi öyle olacak ki yaaa
Yaptirmadim 15 gün olsun diye bekledim bugün de evde test yaptım.Birde kan tahlilini sağlık ocağında yaptırsam olur muKan tahlili yaptırmadınız mı kanda çıkabilir
Kan tahlili yaptırın bence. Bende aşılama oldum daha 2 gün oldu doktorum kanda baktır dedi 15 gün sonraYaptirmadim 15 gün olsun diye bekledim bugün de evde test yaptım.Birde kan tahlilini sağlık ocağında yaptırsam olur mu
Bana kimse bişey demedi burdan öğreniyorum 15 gün olayını da yarın gidicemKan tahlili yaptırın bence. Bende aşılama oldum daha 2 gün oldu doktorum kanda baktır dedi 15 gün sonra
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınızBana kimse bişey demedi burdan öğreniyorum 15 gün olayını da yarın gidicem
Aminnnnn inşallah hepimiz alırız güzel haberlerİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
İnşallah canımAminnnnn inşallah hepimiz alırız güzel haberler
11 gün olmuş erken gebelik testi kullanmadım ama kan daha garanti oluyo bildiğim kadarıylaKızlar ben 7 aralıkta aşılama oldum ama duramadım erken gebelikle normal gebelik testleri aldım yapayım mı sizce?
Evet kan testini perşembe düşünüyordum ama öylesine aldım idrar testlerini canım zaten hiç umudum yok11 gün olmuş erken gebelik testi kullanmadım ama kan daha garanti oluyo bildiğim kadarıyla
Evet kan testini perşembe düşünüyordum ama öylesine aldım idrar testlerini canım zaten hiç umudum yok [/QUOTE
Deneyin o zaman canım ama perşembe de kan tahlili yaptırın inşallah güzel sonuçlar alırız
Aminnnnn inşallah arkadaşım bu yol çok yorucu bir yokmuş Allahım hayırlı ise isteyen herkesi evlat sahibi yapsın sevdakokusu53[/
Bilmem mi canım bu yolları yorucu ve stresli bir yol. Ben bu ay adet olursam (inşallah hamileyimdir) önümüzdeki ay üçüncü aşılama mi yaptıracağım