Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkürler canım ben nezaman bu belirtileri yasasam adet olurum bakalım kismette varsa tutar değilse yapacak bişey yok bugün de hafta sonu zaten Rabbim bebek isteyen herkesin kucağını doldursun bu yolda uğraşanları sevindirdi inşallah zor ve sıkıntılı bir süreç

aynen aşılama birde gerçekten çok şans eseri bir yol. Tüp bebekte deneyebilirsin 3-4 denemeye çoğu insan sonuca ulaşıyor en azından canlı embriyonun tutunmasını beklemek daha büyük ihtimal hatta çok büyük bir yüzde. allah yardımcımız olsun.

Tüp bebek de maddiyat canım benim burda var Dr sorduk 7 bin dedi evet bebek için herşeye değer belki ama eşim madem hicbisey yok olur diyor ona anlatmak zor birde maddi anlamda hepimiz zordayiz devlette aşılama yaptırdık ilk bu ay üç aşılama olumsuz olursa tüp bebek yapılıyormuş devlette yanlış bilgi değilse herşey bahane aslında rabbim ol diyecek ve olacak en güzel örnek Meryem anamız eline erkek eli değmeden gebe kalmadı mı

Benim moralim bozuldu adetime bir hafta var test günüm Çarşamba-perşembe
Ama tutmadı hissediyorum çünkü adet agrılarım basladı her ay öyle olur adetime bir hafta kala

Benim moralim bozuldu adetime bir hafta var test günüm Çarşamba-perşembe
Ama tutmadı hissediyorum çünkü adet agrılarım basladı her ay öyle olur adetime bir hafta kala
Benimde aynı canım iki gün var başladı belirtiler ama yine de iyi düşünelim.Kendini dinleme diyorlar gelde dinleme adet gelmesin diye aklımdan neler geçiyor sanki hiç ayağa kalkmasam gelmicek gibi hissediyor insan Allahım yardım etsin

K Kafkasgelini aynı gün aşılama yaptırmışiz. Ben de 4 Aralık'ta yaptırdım. Bugün 13. Gün. Test yapmadım daha. Zaten haftaya salı ya da carsamba normal adet günüm.

K Kafkasgelini aynı gün aşılama yaptırmışiz. Ben de 4 Aralık'ta yaptırdım. Bugün 13. Gün. Test yapmadım daha. Zaten haftaya salı ya da carsamba normal adet günüm.
Birde bana aşılama yaparken yaptırdılar bir alet takdikar ve direk uzun bir çubukla spermleri verdiler ne rahim ağzı yıkama ne bisey görmedim rastgele bir odada hemde yaptılar sizin nasıl yapıldı devlet hastanesi olunca böyle mi oluyor ki 20 dk yattım ki masa sırt aşağı doğruydu yani baş yüksekte saçma bişey oldu ama yapacak bişey yok

Ben tıp fakültesinde yaptırdım. Bende de rahim ağzı falan yikamadilar galiba. 15-20 dk yattım.

Adet belirtisi başlayınca insanın umudu kalmıyoo başka şeylerle mesgul olsam da kafam oraya gidiyo

Bugün aşılamanın 12.günü dayanamadık gittik yaptırdik kan testini ve dusukte olsa sonuç neyse çıkar diye düşündük sonucum 0,32 galiba bu gebelik yok demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…