Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün aşılamanın 12.günü dayanamadık gittik yaptırdik kan testini ve dusukte olsa sonuç neyse çıkar diye düşündük sonucum 0,32 galiba bu gebelik yok demek
15. güne 3 gün var belki durum değişebilir kesin yok demek bnce yanlış olabilir o zaman drlar 12. gün kan verin derlerdi bnce

Bizim devlet hastanesi aşılamayı pazar gününe verdi öyle denk geldi cuma gece iğne vuruldum neyse gittik pazar günü yıkama yapacak ekibe dememişler bekle bekle sabahtan öğlene kadar sonra özür falan yolladılar bizi p.tesi gelin diye giderken de bugün ilişki olsun dediler neyse eve geldik ilişki oldu, ertesi gün gittik spermler dinlenik değil aşılama da oldu şimdi tutarsa ya bizden ya aşılamada artık bakalım sonuç ne olacak :))

Kızlar benim bugün 15. Günüm ve adet olmam lazım ama olmadım test aldım yaptım negatif çıktı gerçi daha testi yapalı iki dk oldu ama çıksa diğer çizgi de çıkardı hep normalden iki gün önce gelir aşılamada adetin gecikme ihtimali var mı ki beklicem bir iki gün daha yine olmazsam kan vericem artık napim.Yok gidip geldim tek cizgi.hayatimda bir kere olmuştu adetim üç gün geç gelmişti yine mi öyle olacak ki yaaa

Son düzenleme:

Kızlar ben 7 aralıkta aşılama oldum ama duramadım erken gebelikle normal gebelik testleri aldım yapayım mı sizce?

Aminnnnn inşallah arkadaşım bu yol çok yorucu bir yokmuş Allahım hayırlı ise isteyen herkesi evlat sahibi yapsın sevdakokusu53

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…