Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim asıl sorum şu ki bu zıkkım jeli kullanırken ilişki oldu mu sizde? sakıncalı mı diye sormadım doktora da.
Can'ım geçen ay onu ben de sormuştum ama net bi cevap alamadım. Ben ilişki olduğu bazı geceler kullanmadım. Bazen de ilişki erken saatte oldu Jeli yatmadan önce kullandım.

Şimdi doktordan çıktım. Bana da yeniden yazdı iğneyi alabiliyormuşuz aynı raporla. Raporların 1 ay süresi ve belirli miktar ilaç hakkı varmış. Onun için yeni rapora gerek yok dedi
siz kaç kutu almıştınız kaç kutu daha yeniden aldınız canım_? en fazla ne kadar alabilirsiniz

progestanın jelini kaç gün kullandınız kaçıncı gün başlandı
Aşılama günü başladım. Test gününe kadar kullanmak gerekiyordu ama ben 11. Gün kanda baktırıp negatif sonucu alınca adetimi geciktirmesin diye birkaç gün önceden bıraktım.

Kızlar aşılamamı oldum şimdi eve geldim dinleniyorum. Bu seferki aşılamamda iyi geçti şükür inşallah sonuç pozitif olur. sizde ne var ne yok adeti geçen yok mu ya iyi haberler verin bana

Hayırlı olsun canım ikinci aşılmaydı değilmi senin...Rabbim bu sefer güzel haberler almanı nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun canım ikinci aşılmaydı değilmi senin...Rabbim bu sefer güzel haberler almanı nasip etsin inşallah
Evet geçen ay 13 şubatta ilk aşılamam olmuştu 15 martta da 2. aşılamam yapıldı. Bu aşılama son dedi doktorum yani tutmazsa tüp başlayacağız. Beklemedeyim şimdilik.

Az önce ilk kez sol kasığıma ağrı girdi şiddetli değil ama alışık değilim pek ağrıya normal mi acaba?

Normalmiş canım. Bende de oluyo

Valla aşılamayı da bıraktım,ovü testleri de . saldım çayıra mevla kayıra...
içimden hiç gelmiyo şuan uğraşmak. Hamile kalan var mı bari şu aralar, kızlar durumlar nedir

Valla aşılamayı da bıraktım,ovü testleri de . saldım çayıra mevla kayıra...
içimden hiç gelmiyo şuan uğraşmak. Hamile kalan var mı bari şu aralar, kızlar durumlar nedir
Of Ya sorma bende sıkıldım ama Allahtan 14 Gün doktor görmeyeceğim diye biraz rahatım. Gün aşırı git gel iğne yap fenalık geldi. Sende biraz dinlen bana fırsat yok artık bu işe başladık bırakılmaz diyor eşim ama bende ara vermek isterdim.

Hayırlı olsun cnm inş bu ay güzel haber verirsin

Umarım ve bunu gönülden sölüyorum inşallah bu son olur senin içinde. Emekleriniz boşa çıkmasın dileğim. Kadında erkekte çok yoruluyor maddi manevi.ama ben bu rantçı drlara sinirim bu aralar. Bi sıkıntı yok o yüzden dr dr dolaşmayı da bıraktım. Rahat olmayı çok istiyorum , en azından düşünmemeyi, ama başarabilecek miyim bilmiyorum gülüm.akışında bıraksam unutsam sanki olacak gibi . Dolunay22 gibi işe vercem kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…