Can'ım geçen ay onu ben de sormuştum ama net bi cevap alamadım. Ben ilişki olduğu bazı geceler kullanmadım. Bazen de ilişki erken saatte olduBenim asıl sorum şu ki bu zıkkım jeli kullanırken ilişki oldu mu sizde? sakıncalı mı diye sormadım doktora da.
siz kaç kutu almıştınız kaç kutu daha yeniden aldınız canım_? en fazla ne kadar alabilirsinizŞimdi doktordan çıktım. Bana da yeniden yazdı iğneyi alabiliyormuşuz aynı raporla. Raporların 1 ay süresi ve belirli miktar ilaç hakkı varmış. Onun için yeni rapora gerek yok dedi
progestanın jelini kaç gün kullandınız kaçıncı gün başlandıCan'ım düşük önleyici. Aşılama ve tüp bebek sonrası veriliyor. Progestanın jel olanı.
ben dün aşılama oldum yarın kullanmaya başlayacağım.progestanın jelini kaç gün kullandınız kaçıncı gün başlandı
kaç gün kullanacaksın canım ne dedi doktor?ben dün aşılama oldum yarın kullanmaya başlayacağım.
yarın başlayıp 15 gün tek doz kullanıyorum 15. gün doktor kontrolüm olacak, tabi ben dayanamayıp bir hafta sonra test yapmaya başlarımkaç gün kullanacaksın canım ne dedi doktor?
Aşılama günü başladım. Test gününe kadar kullanmak gerekiyordu ama ben 11. Gün kanda baktırıp negatif sonucu alınca adetimi geciktirmesin diye birkaç gün önceden bıraktım.progestanın jelini kaç gün kullandınız kaçıncı gün başlandı
HoşgeldinMerhabalar kızlar bende yeni katıldım aranıza. Bende aşılama kervanına katıldım. Rabbim hayırlı zamanda yavrularımızı kucağımıza alamayı nasip etsin
Kızlar aşılamamı oldum şimdi eve geldim dinleniyorum. Bu seferki aşılamamda iyi geçti şükür inşallah sonuç pozitif olur. sizde ne var ne yok adeti geçen yok mu ya iyi haberler verin bana
Yok canım aşılama yapılmadı. başlangıç aşamasındayız. İğne verdiHoşgeldinsenin aşılaman yapıldı mı peki ne aşamadasın?
Evet geçen ay 13 şubatta ilk aşılamam olmuştu 15 martta da 2. aşılamam yapıldı. Bu aşılama son dedi doktorum yani tutmazsa tüp başlayacağız. Beklemedeyim şimdilik.Hayırlı olsun canım ikinci aşılmaydı değilmi senin...Rabbim bu sefer güzel haberler almanı nasip etsin inşallah
Normalmiş canım. Bende de oluyoEvet geçen ay 13 şubatta ilk aşılamam olmuştu 15 martta da 2. aşılamam yapıldı. Bu aşılama son dedi doktorum yani tutmazsa tüp başlayacağız. Beklemedeyim şimdilik.
Az önce ilk kez sol kasığıma ağrı girdi şiddetli değil ama alışık değilim pek ağrıya normal mi acaba?
ilk aşılamamda hiç olmamıştı o yüzden korkmuştum sağolasınNormalmiş canım. Bende de oluyo
Of Ya sorma bende sıkıldım ama Allahtan 14 Gün doktor görmeyeceğim diye biraz rahatım. Gün aşırı git gel iğne yap fenalık geldi. Sende biraz dinlen bana fırsat yok artık bu işe başladık bırakılmaz diyor eşim ama bende ara vermek isterdim.Valla aşılamayı da bıraktım,ovü testleri de . saldım çayıra mevla kayıra...
içimden hiç gelmiyo şuan uğraşmak. Hamile kalan var mı bari şu aralar, kızlar durumlar nedir
Amin canım sağolasınHayırlı olsun o zaman inşallah başarılı olur seninki de.sevdakokusu
Hayırlı olsun cnm inş bu ay güzel haber verirsinİnşallah kızlar sağolun iyi dilekleriniz için benim doktorum normal hayatına devam et dikkat etmeni gerektirecek bir şey yok dedi ama ben hep iş yaptıktan sonra vicdan azabı çekiyorum. Çok bir iş yapmasamda az önce çamaşır astım şimdi niye yaptım diye düşünmeye başladım. Siz neler yapıyorsunuz yani aşılamadan sonra doktorunuzun bir önerisi oldu mu?
Umarım ve bunu gönülden sölüyorum inşallah bu son olur senin içinde. Emekleriniz boşa çıkmasın dileğim. Kadında erkekte çok yoruluyor maddi manevi.ama ben bu rantçı drlara sinirim bu aralar. Bi sıkıntı yok o yüzden dr dr dolaşmayı da bıraktım. Rahat olmayı çok istiyorum , en azından düşünmemeyi, ama başarabilecek miyim bilmiyorum gülüm.akışında bıraksam unutsam sanki olacak gibi .Of Ya sorma bende sıkıldım ama Allahtan 14 Gün doktor görmeyeceğim diye biraz rahatım. Gün aşırı git gel iğne yap fenalık geldi. Sende biraz dinlen bana fırsat yok artık bu işe başladık bırakılmaz diyor eşim ama bende ara vermek isterdim.