Hayırlı olsun canım inşallah tutar da bebegine kavuşursun. Benim de 5. günüm inşallah ben de bebegime kavusurum bu ayKızlar aşılamamı oldum şimdi eve geldim dinleniyorum. Bu seferki aşılamamda iyi geçti şükür inşallah sonuç pozitif olur. sizde ne var ne yok adeti geçen yok mu ya iyi haberler verin bana
hayırlı olsun canım inşallah hayırlisiyla bu ay tutar hepimiznki aramızda iyi gün var seninle :)Kızlar aşılamamı oldum şimdi eve geldim dinleniyorum. Bu seferki aşılamamda iyi geçti şükür inşallah sonuç pozitif olur. sizde ne var ne yok adeti geçen yok mu ya iyi haberler verin bana
İnşallaahg çift çizgileri görürsün. Olumlu haber alanlar yazsın yazsın ki bize de umut olsunlar.Kızlar aşılamamı oldum şimdi eve geldim dinleniyorum. Bu seferki aşılamamda iyi geçti şükür inşallah sonuç pozitif olur. sizde ne var ne yok adeti geçen yok mu ya iyi haberler verin bana
Can'ım hayırlı olsun. Gün saymaya başladık desene. İnş iyi haberlerini alırız bu defaKızlar aşılamamı oldum şimdi eve geldim dinleniyorum. Bu seferki aşılamamda iyi geçti şükür inşallah sonuç pozitif olur. sizde ne var ne yok adeti geçen yok mu ya iyi haberler verin bana
Yaa inşallah öyledir. Kötü bişey demedi normal dedi ama. Pazartesi gününe kadar yeterli büyüklüğe geşir herhaldeSon anda büyüyorlar canım merak etme çok ta kafana takmamaya çalış yumurtalarını etkiliyosun benim 1 günde 4 mm büyümüştü ilk aşılamada. Doktor zaten normalin dışında bişey olduğunda söylüyo.
sen nasılsın var mı gelişme?Can'ım hayırlı olsun. Gün saymaya başladık desene. İnş iyi haberlerini alırız bu defa
Yaa inşallah öyledir. Kötü bişey demedi normal dedi ama. Pazartesi gününe kadar yeterli büyüklüğe geşir herhalde
Yok Can'ım ben Doğum kontrol hapı kullanıyordum kist için. yarıda kestim. 3 gün sonra adet oldum. Tabi normal adet döngüm değil. Doktora gitmedim o yüzden. Bu ay ovulasyon takibi yapıcam.sen nasılsın var mı gelişme?
sende de jel mi kist yapmıştı? o jel bende kullanmıştım dün aşılamada doktor temizledi kalıntılarını aşılama olmasam içerde kalacaktı yani hala regl zamanımda sökülmemiş simsiyah olmuştu yarın yine başlayacağım jele.Yok Can'ım ben Doğum kontrol hapı kullanıyordum kist için. yarıda kestim. 3 gün sonra adet oldum. Tabi normal adet döngüm değil. Doktora gitmedim o yüzden. Bu ay ovulasyon takibi yapıcam.
Ayyyy gerçekte misende de jel mi kist yapmıştı? o jel bende kullanmıştım dün aşılamada doktor temizledi kalıntılarını aşılama olmasam içerde kalacaktı yani hala regl zamanımda sökülmemiş simsiyah olmuştu yarın yine başlayacağım jele.
Ya kızlar meraktan çatladım bu jel ne jelii ?Ayyyy gerçekte mimidem bulandı bende de kalmış mıdır acaba. Benim geriden gelen yumurtalar sanırım kist olmuş. Bi de doktor içeri kanamış dedi. Jelle ilgisi Yok yani. Benim jeli kestikten bikaç gün sonra lavaboda topak topak geri gelmişti. Korkmuştum hatta meğer jelmiş. Kalmış mıdır ki içerde? Senin sonrasında boşalmamış mıydı dışarı?
Can'ım düşük önleyici. Aşılama ve tüp bebek sonrası veriliyor. Progestanın jel olanı.Ya kızlar meraktan çatladım bu jel ne jelii ?
Uuff o kadar cahilim kiii hiç bilmeden girdim bir yola.Can'ım düşük önleyici. Aşılama ve tüp bebek sonrası veriliyor. Progestanın jel olanı.
Ayyyy gerçekte mimidem bulandı bende de kalmış mıdır acaba. Benim geriden gelen yumurtalar sanırım kist olmuş. Bi de doktor içeri kanamış dedi. Jelle ilgisi Yok yani. Benim jeli kestikten bikaç gün sonra lavaboda topak topak geri gelmişti. Korkmuştum hatta meğer jelmiş. Kalmış mıdır ki içerde? Senin sonrasında boşalmamış mıydı dışarı?
Zamanla doktor herşey hakkında bilgilendirir seni bende ilkinde öyleydim aşılama yapıldıktan sonra veriliyor zaten crinone diye bir jel.Uuff o kadar cahilim kiii hiç bilmeden girdim bir yola.
Canım sen neler yapıyorsun? ovulasyon testleri nasıl gidiyor?aynen yaa mecbur öyle oluyor. bir de demiyolar mı aklımdana ttığım an hamile kaldım. arkadaşım açma kapam düğmesi yokki atıyım aklımdan. zaten biz de başta stresli değildikki zaman geçip olmadıkça sorunlar çıktıkça strese gün saymaya döndü herşey. canım valla iyiim ben salım bu ay, senn gibi ovulasyon testleriyle uğraşıcam. eşime inofolic aldırdım bi de metofini kullanıcam bakalım artık.