Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar aşılamamı oldum şimdi eve geldim dinleniyorum. Bu seferki aşılamamda iyi geçti şükür inşallah sonuç pozitif olur. sizde ne var ne yok adeti geçen yok mu ya iyi haberler verin bana
Hayırlı olsun canım inşallah tutar da bebegine kavuşursun. Benim de 5. günüm inşallah ben de bebegime kavusurum bu ay

Kızlar aşılamamı oldum şimdi eve geldim dinleniyorum. Bu seferki aşılamamda iyi geçti şükür inşallah sonuç pozitif olur. sizde ne var ne yok adeti geçen yok mu ya iyi haberler verin bana
hayırlı olsun canım inşallah hayırlisiyla bu ay tutar hepimiznki aramızda iyi gün var seninle :)

İnşallaahg çift çizgileri görürsün. Olumlu haber alanlar yazsın yazsın ki bize de umut olsunlar.

İnşallah kızlar sağolun iyi dilekleriniz için benim doktorum normal hayatına devam et dikkat etmeni gerektirecek bir şey yok dedi ama ben hep iş yaptıktan sonra vicdan azabı çekiyorum. Çok bir iş yapmasamda az önce çamaşır astım şimdi niye yaptım diye düşünmeye başladım. Siz neler yapıyorsunuz yani aşılamadan sonra doktorunuzun bir önerisi oldu mu?

Can'ım hayırlı olsun. Gün saymaya başladık desene. İnş iyi haberlerini alırız bu defa

Kızlar şimdi çıktım doktordan bugün 9. İğnemi vurulucam ama yumurta 14 mm olmus daha cok küşük degil mi? Çok moralim bozuldu. C.tesi tekrar gel dedi doktor yine gidicem. Dua edin nolur öyle karışığım ki.

Son anda büyüyorlar canım merak etme çok ta kafana takmamaya çalış yumurtalarını etkiliyosun benim 1 günde 4 mm büyümüştü ilk aşılamada. Doktor zaten normalin dışında bişey olduğunda söylüyo.

Son anda büyüyorlar canım merak etme çok ta kafana takmamaya çalış yumurtalarını etkiliyosun benim 1 günde 4 mm büyümüştü ilk aşılamada. Doktor zaten normalin dışında bişey olduğunda söylüyo.
Yaa inşallah öyledir. Kötü bişey demedi normal dedi ama. Pazartesi gününe kadar yeterli büyüklüğe geşir herhalde

Yok Can'ım ben Doğum kontrol hapı kullanıyordum kist için. yarıda kestim. 3 gün sonra adet oldum. Tabi normal adet döngüm değil. Doktora gitmedim o yüzden. Bu ay ovulasyon takibi yapıcam.
sende de jel mi kist yapmıştı? o jel bende kullanmıştım dün aşılamada doktor temizledi kalıntılarını aşılama olmasam içerde kalacaktı yani hala regl zamanımda sökülmemiş simsiyah olmuştu yarın yine başlayacağım jele.

sende de jel mi kist yapmıştı? o jel bende kullanmıştım dün aşılamada doktor temizledi kalıntılarını aşılama olmasam içerde kalacaktı yani hala regl zamanımda sökülmemiş simsiyah olmuştu yarın yine başlayacağım jele.
Ayyyy gerçekte mi :kusmuk: midem bulandı bende de kalmış mıdır acaba. Benim geriden gelen yumurtalar sanırım kist olmuş. Bi de doktor içeri kanamış dedi. Jelle ilgisi Yok yani. Benim jeli kestikten bikaç gün sonra lavaboda topak topak geri gelmişti. Korkmuştum hatta meğer jelmiş. Kalmış mıdır ki içerde? Senin sonrasında boşalmamış mıydı dışarı?

Ayyyy gerçekte mi :kusmuk: midem bulandı bende de kalmış mıdır acaba. Benim geriden gelen yumurtalar sanırım kist olmuş. Bi de doktor içeri kanamış dedi. Jelle ilgisi Yok yani. Benim jeli kestikten bikaç gün sonra lavaboda topak topak geri gelmişti. Korkmuştum hatta meğer jelmiş. Kalmış mıdır ki içerde? Senin sonrasında boşalmamış mıydı dışarı?
Ya kızlar meraktan çatladım bu jel ne jelii ? :KK43:

Ben jeli bıraktıktan iki gün sonra regl oldum ama çok az oldum yani regl kanı değil kahverengi akıntı gibiydi içerde kalmış çoğusu ve bu seferde aynı olurmu diye korkuyorum yarın yine başlayacağım jele sorma bende elimde olmayan birşey olmasına rağmen utandım doktordan ama benim temizleyebileceğim bir yerde değilmiş anlayacağın:oops:.

Benim asıl sorum şu ki bu zıkkım jeli kullanırken ilişki oldu mu sizde? sakıncalı mı diye sormadım doktora da.

aynen yaa mecbur öyle oluyor. bir de demiyolar mı aklımdana ttığım an hamile kaldım. arkadaşım açma kapam düğmesi yokki atıyım aklımdan. zaten biz de başta stresli değildikki zaman geçip olmadıkça sorunlar çıktıkça strese gün saymaya döndü herşey. canım valla iyiim ben salım bu ay, senn gibi ovulasyon testleriyle uğraşıcam. eşime inofolic aldırdım bi de metofini kullanıcam bakalım artık.
Canım sen neler yapıyorsun? ovulasyon testleri nasıl gidiyor?

X