İnşallah canım hepimiz için bunu diliyorum canı gönülden.Hayırlı olsun cnm inş bu ay güzel haber verirsin
Umarım ve bunu gönülden sölüyorum inşallah bu son olur senin içinde. Emekleriniz boşa çıkmasın dileğim. Kadında erkekte çok yoruluyor maddi manevi.ama ben bu rantçı drlara sinirim bu aralar. Bi sıkıntı yok o yüzden dr dr dolaşmayı da bıraktım. Rahat olmayı çok istiyorum , en azından düşünmemeyi, ama başarabilecek miyim bilmiyorum gülüm.akışında bıraksam unutsam sanki olacak gibi .Dolunay22 gibi işe vercem kendimi
Eşin senden daha çok takmış demekkiBende canım ama benim eşim dr. Ne derse kabul şeklinde yani 3. Aşılama isteyelim diyorum ben tüp ten önce o da doktor ne söylerse öyle olsun diyor. doktorda tüp diyor işte Bu kadarı da beni sinir ediyorBen yinede ısrar edeceğim gerçi.
İstanbul Kadıköy canım sen nereden?Arkadaşlar bu arada nereden yazıyorsunuz.
Kuzum ben de doktor doktor gezmeyi bırakalı çok oldu. Yok şurda Prof varmış orda doç varmış. İnan ki bu bebek noktasında doktorun unvanı önemli değil. Hatta onlar bişey açıklamıyor doğru düzgün ilgilenmiyor bile. O kadar doktora gittim ki 5 yıl içinde. Doktorun enerjisi moral olması çok önemli. Ve usulünce yapsın işini yeter. Hepsi aynı şeyi uyguluyor Zaten. Bizim enerjimizi başka şeylere yöneltip moral bulmamız lazım. Hatta bu forumlar bile uzaklaşmamıza engel oluyor İnan kiUmarım ve bunu gönülden sölüyorum inşallah bu son olur senin içinde. Emekleriniz boşa çıkmasın dileğim. Kadında erkekte çok yoruluyor maddi manevi.ama ben bu rantçı drlara sinirim bu aralar. Bi sıkıntı yok o yüzden dr dr dolaşmayı da bıraktım. Rahat olmayı çok istiyorum , en azından düşünmemeyi, ama başarabilecek miyim bilmiyorum gülüm.akışında bıraksam unutsam sanki olacak gibi .Dolunay22 gibi işe vercem kendimi
Kuzum ben de doktor doktor gezmeyi bırakalı çok oldu. Yok şurda Prof varmış orda doç varmış. İnan ki bu bebek noktasında doktorun unvanı önemli değil. Hatta onlar bişey açıklamıyor doğru düzgün ilgilenmiyor bile. O kadar doktora gittim ki 5 yıl içinde. Doktorun enerjisi moral olması çok önemli. Ve usulünce yapsın işini yeter. Hepsi aynı şeyi uyguluyor Zaten. Bizim enerjimizi başka şeylere yöneltip moral bulmamız lazım. Hatta bu forumlar bile uzaklaşmamıza engel oluyor İnan ki
Kızlar iğneli aşılama içim iğne kullandım. Ama dr um iptal etti aşılamayı. Klomenle sadecd bi tane oluşan yumurtalar 2 tane olmus çoğul gebelik olur diye iptal etti. Bugun 14 gün çatlatma iğnesi olmadan çatlar mı acaba yumurtam. Daha önce karşılasan oldu mu
Bende ara vermiştim bir ay salı bidaha gidicem doktora bu seferde korkuyorum ara veripte ya boşa zamanımı harcarsam diye hamile kalamassam diye en azından tedavide bir umut oluyoValla aşılamayı da bıraktım,ovü testleri de . saldım çayıra mevla kayıra...
içimden hiç gelmiyo şuan uğraşmak. Hamile kalan var mı bari şu aralar, kızlar durumlar nedir
ben de ankara etimesgut:)Bende ankara etimesgut canım. İstanbuldan eşimin tayini nedeniyle geldik
Çok iyi canım. Hangi mahalle.ben de ankara etimesgut:)
elvankent sen?Çok iyi canım. Hangi mahalle.
30 ağustos ta oturuyorum bende.elvankent sen?
ankaraya alıştınız mı ben 3.5 senedir buradayım pek alışamadım gerçi kafa dengi komşu falan bulamadığımdan oldu d30 ağustos ta oturuyorum bende.
Bende ara vermiştim bir ay salı bidaha gidicem doktora bu seferde korkuyorum ara veripte ya boşa zamanımı harcarsam diye hamile kalamassam diye en azından tedavide bir umut oluyo