Eşimin akrabası 6 yıldır tedavi goruyodu şimdi tüp bebekle hamile kalmış oda umut oldu tedaviye devam kararı aldımDr a gitmek istemiyorum artık. İğne de hormonda yüklemek istemiyorum. Sürekli içime içime dr tarafından yoklanmakta istemiyorum. Sıkıldım içim istemiyo artık kuzum. Bakalım ne kadar sürcek bu. Bende de var zaman boşa akıo korkusu ama olmadı zaten olmuyo zaman akıo
Dr a gitmek istemiyorum artık. İğne de hormonda yüklemek istemiyorum. Sürekli içime içime dr tarafından yoklanmakta istemiyorum. Sıkıldım içim istemiyo artık kuzum. Bakalım ne kadar sürcek bu. Bende de var zaman boşa akıo korkusu ama olmadı zaten olmuyo zaman akıo
Ne çatlatma ne aşılama yapacak canım desene bu ay daha riskliŞayet hepsi çatlamazsa sadece kistin olur, bi dahaki reglide atarsın o kadar. Çatlatma iğnesindende mi vaZgeçti dr un?
İnş cnm rabbim hepimize evlat kokusunu tattirsinSanirim hepimizde var bu bikkinlikbir ay gun aşırı yumurta takibine gittim, o ay iptal oldu aşılama. Bir sonraki ay tekrar.. simdi tahlil gününe geri sayıyorum ama olumsuz olursa yeniden aynı tempoyi kaldiracak gücü bulabilir miyim kendimde bilmiyorum. Elime igne batsa üç gün nazlanirdim, karnima günlerce igne vurdum psikolojik olarak cok yorucu. Insallah hayirli olumli neticelerle karsilasiriz
İnşallah tüp'e gerek kalmaz. Bu sefer kavuşursun meleğineEvet geçen ay 13 şubatta ilk aşılamam olmuştu 15 martta da 2. aşılamam yapıldı. Bu aşılama son dedi doktorum yani tutmazsa tüp başlayacağız. Beklemedeyim şimdilik.
Az önce ilk kez sol kasığıma ağrı girdi şiddetli değil ama alışık değilim pek ağrıya normal mi acaba?
Çatlatma yapmalıydı sanki, risk almış dr un. Dur bakalım belki kendi çatlarNe çatlatma ne aşılama yapacak canım desene bu ay daha riskli
Günlerimi isaretlerdim telimdeki programa, artık işaretlemiyorum hangi gün beraberlik oldu falan bunları hiç yapmadım daha, hesap tutmuyorum offf boşver ya. Olcağı yok zamanı gelmemişSanirim hepimizde var bu bikkinlikbir ay gun aşırı yumurta takibine gittim, o ay iptal oldu aşılama. Bir sonraki ay tekrar.. simdi tahlil gününe geri sayıyorum ama olumsuz olursa yeniden aynı tempoyi kaldiracak gücü bulabilir miyim kendimde bilmiyorum. Elime igne batsa üç gün nazlanirdim, karnima günlerce igne vurdum psikolojik olarak cok yorucu. Insallah hayirli olumli neticelerle karsilasiriz
geçen ay yapmıştı aslında klomen kullanmıştım. inşallah etkisi geçmemiştir.Çatlatma yapmalıydı sanki, risk almış dr un. Dur bakalım belki kendi çatlar
Anlamadım, bu ay klomen kullanmadın mı? Klomen verip çatlatma iğnesi yapmadı diye anladım bengeçen ay yapmıştı aslında klomen kullanmıştım. inşallah etkisi geçmemiştir.
Yok canım gonal f kullandım bu ayAnlamadım, bu ay klomen kullanmadın mı? Klomen verip çatlatma iğnesi yapmadı diye anladım ben
SElam aşılamamın 6.günü.progestan fitil kullanıyorum sabah aksam .adetime 10gün var göğüslerime agrıdan dokunamıyorum .böle bi durum yasayan varmı
Akıntın var mı canım en merak ettiğim konu benim hic akıntım yok 8. gundeyimBen de sabah aksam progestan kullanıyorum ağızdan. 11
Gunu asilamanin. Göğüslerim aşırı ağrıyor
Prosgestan yapıyor ozaman göğüs agrısını. Kasık agrınız varmıBen de sabah aksam progestan kullanıyorum ağızdan. 11
Gunu asilamanin. Göğüslerim aşırı ağrıyor
Bende 15 martta aşılama oldum kasık ağrım arada oluyor akıntımda var crinone jel kullanıyorum sabahları göğüslerde de az ağrım var ama gaz çok varProsgestan yapıyor ozaman göğüs agrısını. Kasık agrınız varmı
Aşılama yaparken ağrı oluyor mu?Bende 15 martta aşılama oldum kasık ağrım arada oluyor akıntımda var crinone jel kullanıyorum sabahları göğüslerde de az ağrım var ama gaz çok var
Akıntın var mı canım en merak ettiğim konu benim hic akıntım yok 8. gundeyim
Aşılama yaparken ağrı oluyor mu?