Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eşimin akrabası 6 yıldır tedavi goruyodu şimdi tüp bebekle hamile kalmış oda umut oldu tedaviye devam kararı aldım

Sanirim hepimizde var bu bikkinlik bir ay gun aşırı yumurta takibine gittim, o ay iptal oldu aşılama. Bir sonraki ay tekrar.. simdi tahlil gününe geri sayıyorum ama olumsuz olursa yeniden aynı tempoyi kaldiracak gücü bulabilir miyim kendimde bilmiyorum. Elime igne batsa üç gün nazlanirdim, karnima günlerce igne vurdum psikolojik olarak cok yorucu. Insallah hayirli olumli neticelerle karsilasiriz

İnş cnm rabbim hepimize evlat kokusunu tattirsin

İnşallah tüp'e gerek kalmaz. Bu sefer kavuşursun meleğine

Günlerimi isaretlerdim telimdeki programa, artık işaretlemiyorum hangi gün beraberlik oldu falan bunları hiç yapmadım daha, hesap tutmuyorum offf boşver ya. Olcağı yok zamanı gelmemiş

SElam aşılamamın 6.günü.progestan fitil kullanıyorum sabah aksam .adetime 10gün var göğüslerime agrıdan dokunamıyorum .böle bi durum yasayan varmı

SElam aşılamamın 6.günü.progestan fitil kullanıyorum sabah aksam .adetime 10gün var göğüslerime agrıdan dokunamıyorum .böle bi durum yasayan varmı

Ben de sabah aksam progestan kullanıyorum ağızdan. 11
Gunu asilamanin. Göğüslerim aşırı ağrıyor

Ben de sabah aksam progestan kullanıyorum ağızdan. 11
Gunu asilamanin. Göğüslerim aşırı ağrıyor
Akıntın var mı canım en merak ettiğim konu benim hic akıntım yok 8. gundeyim

Bende akıntı yok gibi. Gaz sancım var cok fazla.gögüs agrılarım adetime 5-6gün kala baslardı.şimdi 10gün var korktum erkenmi olcam diye ama progestanda göğüs agrısı yaparmıs.

Prosgestan yapıyor ozaman göğüs agrısını. Kasık agrınız varmı
Bende 15 martta aşılama oldum kasık ağrım arada oluyor akıntımda var crinone jel kullanıyorum sabahları göğüslerde de az ağrım var ama gaz çok var

Aşılama yaparken ağrı oluyor mu?

Vajinismus problemim var, vajinal ultrasonda bile hep zorlandim. Ilk defa spekulum aşılama sırasında takıldı. Kendimi aşırı sıktım, hatta koltuktan kalkmaya çalıştım 2 hemşire tuttu. Ama işlemin tamamı 2 dakika bile surmuyor, yani kasmazsanız acımaz ama acısa bile en fazla 2 dakika hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…