Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar acil yardım lazım. Ben puregon vuruluyorum 300 lüktü. 50-50 vuruldum bugün 6. Gün bitmesi gerekiyor hesabına göre ama içinde hala var bunu. Ben nerde hata yaptım. Hiç atlamadım da delirmek üzereyim.

Kızlar acil yardım lazım. Ben puregon vuruluyorum 300 lüktü. 50-50 vuruldum bugün 6. Gün bitmesi gerekiyor hesabına göre ama içinde hala var bunu. Ben nerde hata yaptım. Hiç atlamadım da delirmek üzereyim.
Can'ım panik yapma. İçinde fazla oluyormuş zaten. Bana hemşire demişti. Ben de 50 vuruluyordum. Bir gün daha vurulmuştum son kalanla. Öyle söylediler.

Selam kızlar Kontrole gittim bn bugün yumurtaların gelişmemiş dedi dozu arttırdı 75ml yaptı

c.tesi günü sol yumurtalığım çok sancidi o yüzden acaba catladimi çatlarmi diye takılmıştı aklima tsk.ederim cvp için canım. birazdan aşılamam olacak bekliyorum hayırlısı Allah'tan.
Aşılama nasıl geçti, herşey yolunda mı ağrı sancı varmı?

Selam kızlar Kontrole gittim bn bugün yumurtaların gelişmemiş dedi dozu arttırdı 75ml yaptı
Bende şimdi doktordayim son kontrol bu gece catlatma iğnesi yapacağım sanırım çarşamba 2. aşılamam yapılacak. Ben hep 75 lik kullandım ve ortalama 9 Gün kullandım ilkinde de simdide aynı oldu.

Bende şimdi doktordayim son kontrol bu gece catlatma iğnesi yapacağım sanırım çarşamba 2. aşılamam yapılacak. Ben hep 75 lik kullandım ve ortalama 9 Gün kullandım ilkinde de simdide aynı oldu.
Hadi hayırlısı olsun canım inşAllah güxel sonuclansın

Aşılama nasıl geçti, herşey yolunda mı ağrı sancı varmı?
sadece spekulum takilirken çok canım yandı onun dışında bi agri sancim yada kanamam olmadı. canım senin ilk denemende aşılama öncesi tekrar yumurtalrin kontrol edilmismiydi?

merhaba kızlar bende bu ay aşılamaya başladım günlük 75 mg fosmilon vuruluyırum perşembe günü yum kontrolüm var... aslında yumurtlama problemım yok sebebsiz infertilite benım.... doktor 6 gün iğne vurul sonra gerekırse tekrar yazarım dedi... benım sormak istediğim iğneleri raporla aldım ben eğer tekrar iğne yazarsa raporla alabılıyormuyuz??

Şimdi doktordan çıktım. Bana da yeniden yazdı iğneyi alabiliyormuşuz aynı raporla. Raporların 1 ay süresi ve belirli miktar ilaç hakkı varmış. Onun için yeni rapora gerek yok dedi

Şimdi doktordan çıktım. Bana da yeniden yazdı iğneyi alabiliyormuşuz aynı raporla. Raporların 1 ay süresi ve belirli miktar ilaç hakkı varmış. Onun için yeni rapora gerek yok dedi
cnm çok tesekkur ederım biraz içim rahatladı ben aşılamayı ist medipolde yaptırıyorum 950 tl istediler . Sanırım tüp bebeğe geçmek için 2 defa iğneli aşılama şart... aşılamaya çok fazla ümit bağlamıyorum en azından tüp bebeğe geçene kadar fazla masraf çıkmasın istiyorum

Nasıl geçti muane cnm aşılama ne zaman olacaksın...

Öyle düşünme sakın. Rabbim zamanını bilir. Ayrıca umutlarını hep canlı tut. O zaman her şey daha güzel gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…