Kız int yok ondan giremiyorum ben daha tedaviye başlamadım cnm belki bu ay giderim doktora@Coffeeturk @lemonade_85Bebis27
Kızlar napıyorsunuz nasılsınız? Sesiniz çıkmıyor hiç??
nevesta81 canım senin de Yen'i aşılama maratonun hayırlı olsun. Bu ay seni bekleyeceğiz desene. Herkes bu ay tedaviye ara verdiğinden kabuğuna çekildi.
Can'ım panik yapma. İçinde fazla oluyormuş zaten. Bana hemşire demişti. Ben de 50 vuruluyordum. Bir gün daha vurulmuştum son kalanla. Öyle söylediler.Kızlar acil yardım lazım. Ben puregon vuruluyorum 300 lüktü. 50-50 vuruldum bugün 6. Gün bitmesi gerekiyor hesabına göre ama içinde hala var bunu. Ben nerde hata yaptım. Hiç atlamadım da delirmek üzereyim.
Oohh içim rahatladı yaa nasıl korktum bir yerde eksik, yanlış bişey yaptım diyeeCan'ım panik yapma. İçinde fazla oluyormuş zaten. Bana hemşire demişti. Ben de 50 vuruluyordum. Bir gün daha vurulmuştum son kalanla. Öyle söylediler.
Aşılama nasıl geçti, herşey yolunda mı ağrı sancı varmı?c.tesi günü sol yumurtalığım çok sancidi o yüzden acaba catladimi çatlarmi diye takılmıştı aklima tsk.ederim cvp için canım. birazdan aşılamam olacak bekliyorum hayırlısı Allah'tan.
Bende şimdi doktordayim son kontrol bu gece catlatma iğnesi yapacağım sanırım çarşamba 2. aşılamam yapılacak. Ben hep 75 lik kullandım ve ortalama 9 Gün kullandım ilkinde de simdide aynı oldu.Selam kızlar Kontrole gittim bn bugün yumurtaların gelişmemiş dedi dozu arttırdı 75ml yaptı
Hadi hayırlısı olsun canım inşAllah güxel sonuclansınBende şimdi doktordayim son kontrol bu gece catlatma iğnesi yapacağım sanırım çarşamba 2. aşılamam yapılacak. Ben hep 75 lik kullandım ve ortalama 9 Gün kullandım ilkinde de simdide aynı oldu.
sadece spekulum takilirken çok canım yandı onun dışında bi agri sancim yada kanamam olmadı. canım senin ilk denemende aşılama öncesi tekrar yumurtalrin kontrol edilmismiydi?Aşılama nasıl geçti, herşey yolunda mı ağrı sancı varmı?
Şimdi doktordan çıktım. Bana da yeniden yazdı iğneyi alabiliyormuşuz aynı raporla. Raporların 1 ay süresi ve belirli miktar ilaç hakkı varmış. Onun için yeni rapora gerek yok dedimerhaba kızlar bende bu ay aşılamaya başladım günlük 75 mg fosmilon vuruluyırum perşembe günü yum kontrolüm var... aslında yumurtlama problemım yok sebebsiz infertilite benım.... doktor 6 gün iğne vurul sonra gerekırse tekrar yazarım dedi... benım sormak istediğim iğneleri raporla aldım ben eğer tekrar iğne yazarsa raporla alabılıyormuyuz??
cnm çok tesekkur ederım biraz içim rahatladı ben aşılamayı ist medipolde yaptırıyorum 950 tl istediler . Sanırım tüp bebeğe geçmek için 2 defa iğneli aşılama şart... aşılamaya çok fazla ümit bağlamıyorum en azından tüp bebeğe geçene kadar fazla masraf çıkmasın istiyorumŞimdi doktordan çıktım. Bana da yeniden yazdı iğneyi alabiliyormuşuz aynı raporla. Raporların 1 ay süresi ve belirli miktar ilaç hakkı varmış. Onun için yeni rapora gerek yok dedi
Nasıl geçti muane cnm aşılama ne zaman olacaksın...Şimdi doktordan çıktım. Bana da yeniden yazdı iğneyi alabiliyormuşuz aynı raporla. Raporların 1 ay süresi ve belirli miktar ilaç hakkı varmış. Onun için yeni rapora gerek yok dedi
İyiydi bir sag bir solda yumurta varmış. Ama 2 gün daha vurulucam igneyi henüz küçük dedi. Perşembe tekrar kontrol var.Nasıl geçti muane cnm aşılama ne zaman olacaksın...
Öyle düşünme sakın. Rabbim zamanını bilir. Ayrıca umutlarını hep canlı tut. O zaman her şey daha güzel gelir.cnm çok tesekkur ederım biraz içim rahatladı ben aşılamayı ist medipolde yaptırıyorum 950 tl istediler . Sanırım tüp bebeğe geçmek için 2 defa iğneli aşılama şart... aşılamaya çok fazla ümit bağlamıyorum en azından tüp bebeğe geçene kadar fazla masraf çıkmasın istiyorum
Allah yardımcınız olsun hayır haberlerinizi bekliyoruz.Kızlar herkese merhaba bende inşallah bu ay 2. Aşılamamı yaptırıyorum. Yarın iğnelere başlıycam. Dua edin bana
Allah yardımcınız olsun hayır haberlerinizi bekliyoruz.