Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
100mglık mı canım kaç gün kullanacaksın? hemen aşılama günü mü başladın? bazıları vermiyormuş sanırım
200lük. Aşılama öğlen oldu,akşam ilaca başladım. Gebelik testine kadar devam dedi. Endometrium epey kalindi benim,ona rağmen verdi. Bence herkese verilen standart bi ilaç

200lük. Aşılama öğlen oldu,akşam ilaca başladım. Gebelik testine kadar devam dedi. Endometrium epey kalindi benim,ona rağmen verdi. Bence herkese verilen standart bi ilaç
benim de puregonla yumurtalarım büyütüldü bugün de çatlatma iğnesi yaptım canım aşılama da olabilir dedi normal de deneyebiliriz dedi biz de normal dedik ilk tedavim ondan vermedi de çoğuna da veriyorlar sanırım

Aşılama biraz daha emekli oldugundan,tutmasi için her sebebi yerine getirmeye çalışıyorlar. İnşallah sizin aşılamaya gerek kalmadan olur :) zaten iliski gunleri bellidir, ondan sonra 15 gun sayıp kan tahlili yaptırın. Gebelik varsa mutlaka görünür,o degere gore de progestan verir ihtiyaç varsa

hayırlarla sağlıcakla hepimiz seviniriz inşallah amin...bakalım bende heyecanla bekleyeceğim artık pazara kadar düzenli ilşki yapmak gerek:)

Merhaba arkadaslar bende 5 yillik evliyim esim organ nakli oldugu icin biraz bekledik bu arada benim testlerim yapildi bi sorun yok bizde vakit kaybetmemek icin asilamaya basladik 3.asilamam tuttu cok sukur 15.gun testim 100 cikti bugunde yaptirdim 462 cikti bebis buyuyo salida tekrar hem kan tahliline gidecem hemde ultrasonda bebegimle tanisacam cok zor bi surec ama her seferinde olacagina inandim allah sizlerede nasip etsin

Cok gecmis olsun esinize. Hayirli sonuca ulasmissiniz cok sukur Allah saglikla kavustursun. Ama hersey iyi ve normalse neden ilk iki aşılama başarısız oldu acaba

Cok gecmis olsun esinize. Hayirli sonuca ulasmissiniz cok sukur Allah saglikla kavustursun. Ama hersey iyi ve normalse neden ilk iki aşılama başarısız oldu acaba
Valla ben üniversite hastanesindeyim sagolsunlar aciklama yapmayi pek sevmiyolar ama benim cikolata kistim vardi o biraz etkiledi sanirim cunku bu ay kist biraz daha kuculmustu

Biraz önce ilk idrarımla yaptım ovü testi. Bugün 27. Günüm. Bugün ya da yarın adet günüm. Ama test niye çift ? Gebelik testi değil sonuçta bu ama çift çıktı? @zenderu

Eklentiler

• IMG_2877.JPG
    17,7 KB · Görüntüleme: 40
Coffeeturk heveslendirmek istemem ama var galiba bebiş bir gebelik testi yap daha net anlarız
Karışığım. Okuyorum şuan bilgi edinmek için, çoğu böle çıkanların gebelik testi gebelik olsa da negatif çıkmış zaten. Sonuçta ovülasyon testi bu. Sence başka sebebi olabilir mi böle çıkmasının? Arkadaş bi de net çıktı ilk dakikada?

eve bende okudum onları ama anlamanın tek yolu gebelik testi zaten günü değilmi?yap test silikte olsa çıkar hastalanmazsan ve test negatifse tekrar yaparsın 2 gün sonra vallahi bende çok merak ettim

Kızlar nerdesiniz yahu
Bu ne bi cvp verin şiştim burda
Pek anlamadığım için yazmadım bizim lemon anlardı bu işlerden o da yok bu aralar, hcg ile ovu testleri arasında bir bağ vardı ama ben o dersi pek çalışmadım anlayacağın

Şubatın 22 sinde pik olmuştu işte , bugün ayın 10 u ... yani bigün sonrası çatladı desek 23 ü eder, bugün tam 14 gün oluyor o zaman .bende delircem. Sardım
geri 15 gün say pik günü nü yakalıyormu?? birde yapanlarda ve pozitif olanlarda şu dikkatimi çekti pikden sonra tek çizgi 2gün sonra pozitif sonra silik devam etmiş bu ne yahuuu iyice çorba oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…