Kızlar nerdesiniz yahu
Bu ne bi cvp verin şiştim burda
O bağ ovu testinde erken gebelik tespit edilebiliyor. Senin adetin bir de düzenliydi. Normalde Yok denecek şekilde silik çıkması lazım.Neydi o bağ işte
Yaptım alıp canım. Negatif . Yahu neler oluyor ekşın yaşattı sabah sabah. Yok gebelik falan yaAyy ne diyeyim bacım. Şaşırdım.
Gebelik testi alıp yapsana.
Geç yumurtlama mı oldu yoksa
Can'ım çıkmamış da olabilir.Yaptım alıp canım. Negatif . Yahu neler oluyor ekşın yaşattı sabah sabah. Yok gebelik falan ya
Erken gebelik testi kesin çıkardı canım ya olsaydı. Kist niye oldu ki olmuşsa eğer. Offf oha denilecek kadar kırmızı çünkü ovü testi.Can'ım çıkmamış da olabilir.
Ama Benim de bi kez adetimden bir iki gün önce koyu çıkmıştı. Hatta ben de ümitlenmiştim o zaman. Adet olmuştum sonra. Kisten olabiliyor.
Can'ım anlıyorum seni. Ama ovu testlerini ilk idrarla kesinlikle yapmayın derler. Belki de bu yüzden.Erken gebelik testi kesin çıkardı canım ya olsaydı. Kist niye oldu ki olmuşsa eğer. Offf oha denilecek kadar kırmızı çünkü ovü testi.
Evet canım kesinlikle. Kist olduğunu sanmıyorum sancım falan yok çnkü. Test tam negatif siliklik bile yok ya . Resmen olmayacak benim bu hamilelik işi. Her ay aynı şey bıktım yaCan'ım anlıyorum seni. Ama ovu testlerini ilk idrarla kesinlikle yapmayın derler. Belki de bu yüzden.
Ah canım benim ya. Umutsuzluk çöküyor yüreğe böyle durumlarda biliyorum. 5 yıldır aynı şeyi yaşıyorum ben de. Ama geçecek. Olacak inş.Evet canım kesinlikle. Kist olduğunu sanmıyorum sancım falan yok çnkü. Test tam negatif siliklik bile yok ya . Resmen olmayacak benim bu hamilelik işi. Her ay aynı şey bıktım ya
Yok be gülüm. Sadece kendimizi yoruyoruz işte, olan tek şey var o da yıpranmak.Ah canım benim ya. Umutsuzluk çöküyor yüreğe böyle durumlarda biliyorum. 5 yıldır aynı şeyi yaşıyorum ben de. Ama geçecek. Olacak inş.
Yok be gülüm. Sadece kendimizi yoruyoruz işte, olan tek şey var o da yıpranmak.
kimse yok mu???????????????kızlar aşılama ile hamile kalan arkadaşlar doktorlar size seyahat yasağı falan koydular mı şehir dışı otobüsle falan
Canım genelde doktorlar aynı gün dinlenip sonraki gün normal yaşantınıza dönebilirsiniz diyor. Ama bir arkadaşıma uçağa binme demişti. Basınç durumu vs gibi ihtimallerden dolayı demiş.kızlar aşılama ile hamile kalan arkadaşlar doktorlar size seyahat yasağı falan koydular mı şehir dışı otobüsle falan
Çatlama ignesi yapıldaktan sonra 36 saate kadar aşılamanın olması gerekiyormuş canım. Ben de ilk kez yaptırıyorum. Bu aksam 4. ignemi vurdum ama ben en başta herşeyi sordum doktoruma. Salı günü gittigimde yumurtalar istenilen boyuta gelmişse 36. saate kadar aşılamayı yaparız dedi.pazartesi asilamam olacak inşallah soldaki yumurtam 20mm olmuş çok güzel dedi doktor bu gece 12 de çatlatma iğnemi yapacagim ama aklıma ya yumurtam erken catlarsa diye bisi takıldı. tecrübeli arkadaşlar böyle bisi olabilirmi? çatlatma ignesi ne kadar süre etki eder sizin yumurtalar kaç mm ken iğneyi vurdunuz acaba?
normal otobüs yolculuğuna bir şey diyen oluyor mu acava?Canım genelde doktorlar aynı gün dinlenip sonraki gün normal yaşantınıza dönebilirsiniz diyor. Ama bir arkadaşıma uçağa binme demişti. Basınç durumu vs gibi ihtimallerden dolayı demiş.
Bende farklı bi şehirde yaptirmistim haliyle yolculuk olmustu bisey demedi doktor.normal otobüs yolculuğuna bir şey diyen oluyor mu acava?
hımm o zaman sorun olmuyor otobüs yolculuğu canım..Bende farklı bi şehirde yaptirmistim haliyle yolculuk olmustu bisey demedi doktor.
c.tesi günü sol yumurtalığım çok sancidi o yüzden acaba catladimi çatlarmi diye takılmıştı aklima tsk.ederim cvp için canım. birazdan aşılamam olacak bekliyorum hayırlısı Allah'tan.Çatlama ignesi yapıldaktan sonra 36 saate kadar aşılamanın olması gerekiyormuş canım. Ben de ilk kez yaptırıyorum. Bu aksam 4. ignemi vurdum ama ben en başta herşeyi sordum doktoruma. Salı günü gittigimde yumurtalar istenilen boyuta gelmişse 36. saate kadar aşılamayı yaparız dedi.