Ayrica iki kez rahim filmi çekildi birini 2010da yaptırdım yarı özel uyutmadilar çok acı çektim ki ben dayanıklı biriyimdir ikincisini yeni çektirdim acibademde uyuttular zaten 5 dakika bile sürmuyo ve hiç ağrım olmadı uyutuldugum için sonrasındada olmadı zatenÇok sağol canım bnm. Şimdi duphaston içiyorum adet olunca ne yapmalıyım. Klomene mi başlasam hiçbişey yapmasam mı film mi çektirsem kafam karmakarışık
Canım çok sağol gerçkten içim rahatladı. Peki neden 2 kez çektirdin rahim filmini,? Gerekti mi dr mu istedi sorun çıktı mı??Ayrica iki kez rahim filmi çekildi birini 2010da yaptırdım yarı özel uyutmadilar çok acı çektim ki ben dayanıklı biriyimdir ikincisini yeni çektirdim acibademde uyuttular zaten 5 dakika bile sürmuyo ve hiç ağrım olmadı uyutuldugum için sonrasındada olmadı zaten
Ben ilkini ankarada çektirdim başka bi doktora gidiyodum rahim filmim yoktu atmıştım doktorum 5 yıl geçmiş bide elinde sonucun yok onu görmeden aşılama yada başka bi tedaviye başlamam saçma olur dedi çektirdim sonucum ikisindede temiz çıktı tüplerim açık yaniCanım çok sağol gerçkten içim rahatladı. Peki neden 2 kez çektirdin rahim filmini,? Gerekti mi dr mu istedi sorun çıktı mı??
5 ay oldu ben doktora başlayalı suan en azından Moral olarak beni çok rahatlatıyo doktorum buda çok önemli bu ay ara verdi aşılama sonrası diye bidahaki ay baslicaz tüp bebek tedavisine allah izin verirse tabi inşallah ona gerek kalmadan hamile kalirimCanım çok sağol gerçkten içim rahatladı. Peki neden 2 kez çektirdin rahim filmini,? Gerekti mi dr mu istedi sorun çıktı mı??
Bide bana doktorumun dediğini sanada soyleyim eğer rahim filmi cektirirsen temiz çıkarsa ardina düzenli iliski olursa hamile kalma olasılığıda çok oluyomus aklında bulunsun asilama yada tüp bebek tutmasa bile o işlemlerden sonrada hamile kalan çok hastaları olmuş benim doktorun bu bilgileri sanada vermek istedim canimCanım çok sağol gerçkten içim rahatladı. Peki neden 2 kez çektirdin rahim filmini,? Gerekti mi dr mu istedi sorun çıktı mı??
Ayy ne güzel inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini verirsin maşallah ne güzel bir enerjin var insncın ve pozitif enerjin bana da geçti canım benimBide bana doktorumun dediğini sanada soyleyim eğer rahim filmi cektirirsen temiz çıkarsa ardina düzenli iliski olursa hamile kalma olasılığıda çok oluyomus aklında bulunsun asilama yada tüp bebek tutmasa bile o işlemlerden sonrada hamile kalan çok hastaları olmuş benim doktorun bu bilgileri sanada vermek istedim canim
Teşekkür ederim canım benim ben herkeze elimden geldiğince bildigim kadariyla yardimci olmaya çalışıyorum inşallah sanada olabilmisimdir allahım herkezin yardımcısı olsun hepimize güzel haberler almayi nasip etsin rahim filmini cektir onun ilacı kapalı bile olsa acabiliyomus inşallah iyi güzel çıkar sonucun ondan sonra biraz daha normal yolları denersin baktın olmadı yavaş yavaş tedaviye başlarsın tabi başta bütün kontrollerin güzel çıkarsa belki tedaviye bile gerek kalmazAyy ne güzel inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini verirsin maşallah ne güzel bir enerjin var insncın ve pozitif enerjin bana da geçti canım benimozaman ben rahim filmini çektireyim aşılama olmasam da
Amin inşallahHmm sizin muayenenin ücretsiz olması güzelmiş gerçekten. Biz 1,5 yıldır evliyiz 28 yaşımdayım yanlış olmuş:) ama işte 1 yıl korunduk bu yazdan beri korunmuyoruz. Yani biraz aceleci biriyim ama bende pko var. Eşimin spermleri bilmiyorum. 52 gündür adet görmedim işte sonra pişman olmıyayım diye başladım tedaviye. Yoksa 30 undan sonrasına kalabilir tabiki artık çok normal ama beni pko tedirgin ediyo ondan acele ediorum. Bence doktorum abartıyo bu kadar kısa zamanda aşılamayı. Daha iğne tedavisi bile görmedim. Bilmiyorum ya inşallah senden güzel haberleri alırız canımcım. Hatta ikizlerin olsun inşallah bi taşta iki kuş :)))
Merhaba kızlar. Ben de aşılama yaptıranlardanım. Sizinle paylaşmak istedim. PKO hastasıyım başta adet düzelleştirici sonra da 3 ay klomen tedavisi gördüm ama bebeğe kavuşamadım yumoşlarım oluştuğu ve çatladıpı halde. Sonra iğne ile aşılama yaptırdım ve ilkinde tuttu. Çok yıpranmıştım. Umidim nerdeyse tükenmişti. İnternette hep aşılama boş diye yazıyordu. Eşimin ilk tahlilleri güzeldi. Aşılamadan önce yaptırdığımzda ise haraket sorunu ve morfolojisi 0 çıktı. İnanın gerçekten kendimi artık uçurumun kenarında hissediyordum. Ama Rabbim mucize yaşattı bize. Gerçekten de ilk aşılamada tuttu. Çok şükür şu amda 8 haftamız bitti. Gelişimimzde de hiç bir problemimiz yok. Sadece inanın ve olacak. Gerçekten olacak.
Merhaba kızlar. Ben de aşılama yaptıranlardanım. Sizinle paylaşmak istedim. PKO hastasıyım başta adet düzelleştirici sonra da 3 ay klomen tedavisi gördüm ama bebeğe kavuşamadım yumoşlarım oluştuğu ve çatladıpı halde. Sonra iğne ile aşılama yaptırdım ve ilkinde tuttu. Çok yıpranmıştım. Umidim nerdeyse tükenmişti. İnternette hep aşılama boş diye yazıyordu. Eşimin ilk tahlilleri güzeldi. Aşılamadan önce yaptırdığımzda ise haraket sorunu ve morfolojisi 0 çıktı. İnanın gerçekten kendimi artık uçurumun kenarında hissediyordum. Ama Rabbim mucize yaşattı bize. Gerçekten de ilk aşılamada tuttu. Çok şükür şu amda 8 haftamız bitti. Gelişimimzde de hiç bir problemimiz yok. Sadece inanın ve olacak. Gerçekten olacak.
Canm bana da doktor asilamadan sonra gun asiri iliski onerdiler. Yumurtalar normalde 36 saat sonra catliyor ama bazilarin daha gec de catlayabiliyor. Asilama gunu doktor ultrasyonla bakmiyor catlayip catlamadigini. Bakmak icin kullanilan jel spermleri olduruyor diye. Bir de yumurta catladiktan snra 24 saat canli kaliyor. Yani sanala asilamadan snraki gun dogal yoldan da hamile kalabilirsin. Bir de bir kac yumurta olunca hepsi ayni anda catlayamayabiliyor. Yani isi kesine almak icin dogal yolu da oneriyorlar.Merhaba babyishere!
Yazdıklarını okuyunca çok mutlu ve umutlu oldum. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bu gün ben de ilk kez aşılama yaptırdım. 15 aydır korunmuyoruz ancak sonuca ulaşamadık
Geçen ay rahim filmi çektirdim, tüplerde tıkanıklık yok, eşimin de değerleri normale yakın. Doktor klomene başlattı 3-4 tane yumurtam gelişti. aşılamadan 36 saat önce pregnyl adlı iğneyi oldum.
Kafama takılan şu: doktorum bu gün itibariyle 4 gün ilişki dedi.. Madem ilişkiye girecektik niye aşılama yaptı acaba?
amiiin canim amiiin. Rabbim butun isteyenlere tez zamanda nasip etsin. Sen de ins olumlu sonuc alirsij. Bir de kendinde belirti arama. Benim hala tel bir belirtim yok :)Merhaba babyishere!
Yazdıklarını okuyunca çok mutlu ve umutlu oldum. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bu gün ben de ilk kez aşılama yaptırdım. 15 aydır korunmuyoruz ancak sonuca ulaşamadık
Geçen ay rahim filmi çektirdim, tüplerde tıkanıklık yok, eşimin de değerleri normale yakın. Doktor klomene başlattı 3-4 tane yumurtam gelişti. aşılamadan 36 saat önce pregnyl adlı iğneyi oldum.
Kafama takılan şu: doktorum bu gün itibariyle 4 gün ilişki dedi.. Madem ilişkiye girecektik niye aşılama yaptı acaba?
Ayy maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bizlere de moral oldun. Ben de pko luyum şimdilik adetimi görüp ardından iğne ile doğal yoldan deniycem. Klomen çok işe yaramadı. Aşılamaya da hemen geçmek istemiyorum. Umarım bi mucize de bizim olur canım benimm. Çok güzel bi haber oldu tekrardan tesekkürlerMerhaba kızlar. Ben de aşılama yaptıranlardanım. Sizinle paylaşmak istedim. PKO hastasıyım başta adet düzelleştirici sonra da 3 ay klomen tedavisi gördüm ama bebeğe kavuşamadım yumoşlarım oluştuğu ve çatladıpı halde. Sonra iğne ile aşılama yaptırdım ve ilkinde tuttu. Çok yıpranmıştım. Umidim nerdeyse tükenmişti. İnternette hep aşılama boş diye yazıyordu. Eşimin ilk tahlilleri güzeldi. Aşılamadan önce yaptırdığımzda ise haraket sorunu ve morfolojisi 0 çıktı. İnanın gerçekten kendimi artık uçurumun kenarında hissediyordum. Ama Rabbim mucize yaşattı bize. Gerçekten de ilk aşılamada tuttu. Çok şükür şu amda 8 haftamız bitti. Gelişimimzde de hiç bir problemimiz yok. Sadece inanın ve olacak. Gerçekten olacak.
Ins en yakin zamanda olumlu sonucu alirsin canim. Asilamaya hemen gecmeye gerek yok zaten. Yumoslar olgunlastiktan sonra erkegin sperminde problem yoksa cok kolay hamile kalinabiliyor. Pko cok ciddi bir sey degil, yumoslari buyuttun mu olur ins. Etrafimda cok fazla ilk 3 ayda hamile kalan var. hatta ilk ayda. Sen de kavusursun ins melegine.Ayy maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bizlere de moral oldun. Ben de pko luyum şimdilik adetimi görüp ardından iğne ile doğal yoldan deniycem. Klomen çok işe yaramadı. Aşılamaya da hemen geçmek istemiyorum. Umarım bi mucize de bizim olur canım benimm. Çok güzel bi haber oldu tekrardan tesekkürler
Aşılaman hayırlı olsun canım benim evet zaman zor geçiyo bende yaşadım o günleri ama benimki olumsuz oldu allahım yardımcın olsun insallah tutar ve güzel haberlerini burda bizimle paylasirsin kendine dikkat et yorulma dinlen sonrasında aklında bu sorular kalmasın tekrar hayırlı olsun canimMerhaba arkadaşlar bende dün aşılama yaptırdım, iki gündür hepinizin yazdıklarını okudum. Buradaki dostluk ve destek çok etkiledi beni ne mutlu böyle güzel kalbi olan ve tecrübelerini severek paylaşan tüm anne adaylarına. Bebek bekleyenlere hayırlı olsun ve diğer isteyen anne adaylarına da en kısa zamanda nasip etsin Allah inşallah. Bende ikinci günümdeyim ve hakikaten zaman nasıl geçecek bilemiyorum. Çok heyecanlıyım
Canım inan çok sevindim allahım sağlıkla tamamına erdirsin insallah.ben çok motive gittim hastaneye aşılama olduğum an bile hep tuttu diye geçti içimden hiç acaba tutmadimi demedim ama sonuç negatif olunca günlerce ağladım o kadar kendime hirslandim ki hep tuttu diye düşündüğüm için sinirden eşimle günlerce tartıştım sonra kendime geldim demekki nasip değilmiş insanlar yillarca ugrasiyo ne sıkıntılar ne üzüntüler cekiyo dedim kendime sakinlestim bidahaki ay tüp bebeğe baslicaz ama inşallah tup bebege baslamadan hamile kalirim allahım cumlemize sabırlar versin hayırlı haberler almayi nasip etsinMerhaba kızlar. Ben de aşılama yaptıranlardanım. Sizinle paylaşmak istedim. PKO hastasıyım başta adet düzelleştirici sonra da 3 ay klomen tedavisi gördüm ama bebeğe kavuşamadım yumoşlarım oluştuğu ve çatladıpı halde. Sonra iğne ile aşılama yaptırdım ve ilkinde tuttu. Çok yıpranmıştım. Umidim nerdeyse tükenmişti. İnternette hep aşılama boş diye yazıyordu. Eşimin ilk tahlilleri güzeldi. Aşılamadan önce yaptırdığımzda ise haraket sorunu ve morfolojisi 0 çıktı. İnanın gerçekten kendimi artık uçurumun kenarında hissediyordum. Ama Rabbim mucize yaşattı bize. Gerçekten de ilk aşılamada tuttu. Çok şükür şu amda 8 haftamız bitti. Gelişimimzde de hiç bir problemimiz yok. Sadece inanın ve olacak. Gerçekten olacak.
Canım benim doktorumda bana ilişki onerdi sadece ilkgün olmasın dedi genelde öyle oluyomus sen doktorunun dediğini uygula bizde annem olduğu için olmamıştı aklımda soru işareti kaldı sen uygula aklinda kalmasin inşallah sonucun pozitif olurMerhaba babyishere!