- 7 Mart 2015
- 84
- 38
- 45
Canım bugün eşimin sperm analiz sonucunu aldımKızlaaaar kimseden ses yok. Nerelerdesiniz?!!
Canım bugün eşimin sperm analiz sonucunu aldımOligoteratazoospermi yazıyor sonuçta morfoloji ve sayı olarak normalin altındaymış. Toplam 7 milyon sperm yazıyo. Yıkama sonrası 5 milyon yazıyor. Dr u aradım 2 kez aşılama yapar sonra diğer yöntemlere geçeriz dedi. Tamam 7 milyon normalin yarısı kadar ama sonucta yumurtayı 1 tanesi döllüyor dedi. Sadece şansı azaltıyor dedi. Ama benim moralim çok bozuk pko yetmiyormuş gibi bir de bu çıktı. Ne yapmalıyım? ne önerirsiniz kızlar
Sağol bitanem gerçekten çok moral oldu söylediklerin. Amiin inşallah. Tabi Rabbim ne ders o olur. Doktoruma güvenmekten başka şansım yok. İnşallah güzel haberlerinizi alırım da ben de size aynı güzel haberden veririm :)Cnm yapılacak en iyi şey doktoruna güvenmek. Moralıini bozma Allah yazdıysa elbette olacaktır. Senin asla çocuğun olmaz denilen bir sürü kişinin doğal yollarla hamile kaldığını duymuyor muyuz? İnancını kaybetme... Olacak.
İnşallahSağol bitanem gerçekten çok moral oldu söylediklerin. Amiin inşallah. Tabi Rabbim ne ders o olur. Doktoruma güvenmekten başka şansım yok. İnşallah güzel haberlerinizi alırım da ben de size aynı güzel haberden veririm :)
Bu son cocugunuzda mi tüp bebek
Hayır canım bu sürpriz kendisi geldi
İlk bebeğimde 3 sene denedim olmadı sebepsiz kısırlıktı tüp bebek yaptırdım
kızım şuan 15 aylık nasılsa çocuğum olmuyor diye korunmayı kızım 12 aylıkken bıraktım 3. ayda hamile kaldım şuan 1,5 aylık hamileyim.
Seninle aynı durumdayız. Biz de yazdan beri istiyoruz olmuyor. Bende pko var. 3 kez klomen kullandım doktor aşılamaya geçelm dedi. Sen kullandın mı ilaç? Yaş kaç ve sorununuz ne canım. İnşallah çok yakın zamanda kavuşurz meleklerimize10ay oldu hamile kalamıyorum asilama yaptirsammi karaRsız kaldım ..
Merhaba devlet karsiliyor hic bir ucret edemyorsun butun kan testlermi hormon vs yaptrrken doktor istemde onuda istyor hemen de ader bitimine gun alabiliyorsun ben yaptrdim ayni gun sonucunda aldim bugunde asilama oldum bence özele godip bosuna masraf etme doktorlrdan da com memnun kaldim ben Ankara Etlik Zubeyde hanim da yaptrdm tabi sen nerde ikamet edyorsun bilmyorum.Amiiin canım benim inşallahAnladım o zaman bugünlerde çektirmeliyim. Peki özelde çok tutuyor mu fiyatı nedir canım? Bir de ben 1,5 senelik evliyim sanırım devlet karşılamıyor nasıl bi prosedür izleniyor bilmiyorum (
Neden devlet hastanesini tercih etmiyorsun özelde yaprip basarli olmayan bi suru hasta ile tanistim ben su anda devlet hastanesinde butun islemlermi tedavimi yaptryom sadece 42 tl odedim okadr hormon testi yapildi 21gun kanim alindi rahim filmim cekildi hersey ucretsiz ve doktorlarda cok ilgili bence devlet hastnelerini dene buyun arastrma unversute hastnelride deneyimli doktorlr var rahim filmi icin burda yazilanlari okudugumda acikcasi bende cok korkmstm ama okadr da abrtildgi kadar degil tabiki agri cektim sancili bir islem ama.herkezin agri esigi duyatliligi farkli doktr seni yatistryo zaten.asilamda 5 hakkin var 5 e kadr hepsi ucretsiz ben ilk.asilmami bugun yaptrdim cokta rahat guzel gectiCanıım neden öyle dedin anlamadım acaba ben mi yanlış aksettim :) Ben ağrıdan korkmuyorum zaten anestezi istemyorum. Medistati aramıştım çok ağrılı bir işlem dediler. Sonra senin mesajını gördüm özelden :) radyomar harikaymış cidden kararımı verdim yaptırıcam. Ama şuna moralim bozuldu kii aşılama için hastane 500Tl alıyo, özel doktorum 650 Tl alıyo bir de iğneleri eklersek 1500TL ye mal oluyor( bunu eşime nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Ki tutma ihtimali de çok düşük. Nerede ve hangi doktorla aşılama yaptığımız farkeder mi ne yapmalıyım doktoruma aşırı güveniyorum ama çok ama çok pahalı (( 165TL muayene ücreti alıyor ve yumurta takibi için her gittiğinde 75TL alıyormuş. Kafam allak bullak oldu. Acaba rahim filmi çektirip sonra klomen e devam mı etsem ya da iğnelerle doğal yoldan mı denesem.
Eşimin sperm sonucu normal çıkarsa ve benim de tüplerim açıksa ilaçlarla veya iğnelerle 6 ay kadar devam edilebilir diye düşünüyorum. Doktorlar çok paracı ya deliricem( 27 yaşındayım şu an çalışmıyorum 2-3 aya kadar işe başlayacağım. önerilerinizi bekliyorum.
Ayy canım gerçekten miiii ücretsiz mi aşılama devlette? Sen kaç senedir evlisin canım? Ben de gün alayım madem tanıdık biyer olsa daha iyi tabi. İstanbulda ikamet ediyorum ben. 5 kere hakkımız varmış demek çok sevindim anlatamam. Nasıl denkleştiricez okadar parayı bi de sonunda olmassa nasıl bir yıkım olur benim için diye düşünmekten ağlıyorumNede
Neden devlet hastanesini tercih etmiyorsun özelde yaprip basarli olmayan bi suru hasta ile tanistim ben su anda devlet hastanesinde butun islemlermi tedavimi yaptryom sadece 42 tl odedim okadr hormon testi yapildi 21gun kanim alindi rahim filmim cekildi hersey ucretsiz ve doktorlarda cok ilgili bence devlet hastnelerini dene buyun arastrma unversute hastnelride deneyimli doktorlr var rahim filmi icin burda yazilanlari okudugumda acikcasi bende cok korkmstm ama okadr da abrtildgi kadar degil tabiki agri cektim sancili bir islem ama.herkezin agri esigi duyatliligi farkli doktr seni yatistryo zaten.asilamda 5 hakkin var 5 e kadr hepsi ucretsiz ben ilk.asilmami bugun yaptrdim cokta rahat guzel gecti
Kizlar meraba oncelikle yardima ihtiyacim war aranizda aşılama yaptirp hamile kalan war mi paylasirmisiniz lutfen
Ayy ne güzel maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Nerese yaptırdın aşılamayı??ben varım canım, 13 ay olmuştu gebe kalamıyordum. bugün öğrendim hamileyim ilk aşılamamda Rabbime şükürler olsun