Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eylulderya peki aşılama öncesi sana hangi ilaçları verdi bana ve eşime antibiyotik coraspirin bi de folikasit vermişti
Bana doktor hiç bir şey vermedi. Folik asit içiyrdum sadece. Ona zaten 3 ay öncesinden başlamak lazim. Antibiotik bence iyidir. Enfeksion falan varsa geçirir. Enfeksion gebelige engel oluyor. Ben kasımda kistim vatken kendim istemiştim doktordan antibiotik ve fitil.

Kızlar merhaba öncelikle allah hepinize hayırlı haberler almayi nasip etsin.ben normal olarak 3 gebelik yaşadım ama hepsi karnımda öldu şimdi hamile kalamıyorum ve asilama yaptırdık bugün 3.günüm tek yumurta oluştu esiminde sperm sayısı 50 milyondu ve hepsi hareketliydi ilk yaptırdığım gün sanki tuttu gibi bi his oluştu içimde inşallah hislerim yanıltmaz beni sizce kadın hisleri kuvvetli midir.

slm arkadaşlar, konu sahibi olarak uzun zaman girmedim kusura bakmayın. bebek düşüncesini biraz olsun kafamdan atmaya çalıştım. Allaha şükür şimdi daha iyiyim. 2 kez aşılama ve 1 kez de tüp deneyimi yaşadıktan sonra bu ay tekrar dondurulmuş embriyolarımla tedavime devam ediyorum.

Arkadaşlar yaşanmışlarımdan çıkardığım sonuç sonunda sizlere de yardımcı olmak istiyorum.
2 kez aşılama yaptırmış olan arkadaşlarım, eğer olumsuz sonuç alırsanız daha hiç vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçin derim. bütün doktorlar artık aşılamanın bir önemi kalmadığını 2 aşılamanın 1 tüp fiyatına geldiğini defalarca söylüyorlar. hepimizin hakkında hayırlsı olsun. inş. Allah her isteyene nasip eder.
saglıkla kalın.

merhaba arkadaşlar.bende bebek hasretiyle yananlardanım 4 yıldır uğraşıyoruz daha hiç hamile kalamadım.bizimkisi sebepsiz infertilite olduğundan bekledim bunca zaman kendiliğinden olsun diye ama olmadı.
bizde bu ay ilk aşılamayı yaptıracağız. Gonal-f ve klomeni bir arada kullanıcam. aslında daha önceden gonal-f ile yeteri büyüklükte yumurtam olmuştu, normal yoldan denedik, tutmadı.
Doktorum bu sefer ikisini bir kullan olasılıkları arttıralım dedi. çok heyecanlıyım.
Rabbim tez zamanda isteyen herkese versin . Hayırlısıyla inşallah. benim içinde dua edin kızlar.

İnşallah canım ya ben herkeze dua ediyorum allahım gönlünüze göre versin inşallah iyi sonuçlar olur stres yapma diyemicem asilamadan sonra zaman gecmiyo duruyo sanki yarın 14.günüm ama ben hastaneye gitmeye korkuyorum ama içimden tuttu gibi geliyo allahım cumlemize hayırlı evlatlar nasip etsin

Amin canım. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Hamilelerin duası , müminin mümine duası daha çabuk kabul olurmuş. her zaman birbirimize dua edelim de Rabbim kabul etsin.

Arkadaşlar yeni üyeyim herkese merhaba. Ben de pko yum. 165 boyum kilom da 66. Doktırum hep incecik olacaksın 58kg olacaksın diyor. 4 kez klomen kullandım. Ama 2 sinde yumurtalar büyümedi pek,12mm civarında kaldı. Bikeresinde 20mm oldu çatlatma iğnesi oldum fakat 2 kez beraber olduk. Diğerinde ise kontrole gidemedim tatildeydim o da boşa gitti. Şimdi ne yapmalıyım? Doktor aşılama yapalım diyor(

merhaba arkadaslaşlar ben1o ay oncesi klomen ve catlatma ignesi kullandım ve hamile kaldım ama bu hamilelik kimyasal hamilelikmiş ve düsükle sonuclandı 2 ay oncede tekrar basladım klomen içmeye ve gecen ay catlatma ignesi vuruldum bu ayda hamile kalamadım simdi asılama yaptırmayı dusunuyorum ama nasıl olacak bilmiyorum içimde bir korku var ayrıce yaptıranlar varsa ne kadar bir ucreti

Canım bende şubatta yaptırdım tutmadı acibademde yaptirmistim iğnelerle beraber toplam 1400 tl tuttu benimki ama daha uygun yaptıran varmı bilmiyorum ben şimdi pişmanım keşke aşılama yaptirmasaydim hem maddi hemde zaman kaybı ben simdi tup bebek yaptircam insallah onda iyi sonuc aliriz eğer vakit kaybetmek istemiyosan direk tüp bebeğe geç derim ama tabi doktorun daha iyisini bilir bu benim düşüncem aşılama tutma ihtimali çok düşük allah kolaylik versin inşallah istediğin sonuçları alırsın

Canım yumurtaliklarinda sıkıntı var galiba anladigim kadarıyla benimde yumurta sıkıntım var asilama oldum ilkkez tutmadı belki bende tutmadığı için olabilir ben kimseye önermiyorum aşılamayı bana asilamada tutması çok zor ihtimalmiş gibi geliyo tabi herkezde tutmicak diye bişey yok nasip allah yardımcın olsun bekleme süreci çok zor ben hep tuttu diye düşündüm ama çok büyük hayal kırıklığına uğradım sende benim gibi yapma eğer olursan herseyin hayırlısini iste

merhaba arkadaşlar, 21 şubatta 2. aşılamamı oldum. 3 yumurta ile aşılamaya girmiştim. bugün aşılamadan sonraki 11.günüm. idrar testi yapma gafletinde bulundum. kıpkırmızı pozitifi görünce bi' an ne olduğumu şaşırdım. yarım saat sonra, emin olmak için bir test daha yaptım. koca bir negatif geldi. başından böyle bir olay geçmiş olan var mı?

Kızlar merhabaa 52 gündür adet görmedim hamile değilm. 3gündür duphastona başladım doktorum kutuyu bitir sonra adetinin 4.günü gel dedi. Klomenle yumurtalıklar çok gelişmedi aşılamaya geçicez dedi. Benim sormak istediğim iğnelerle yumyrta büyütüp doğal seyrine bıraksak daha iyi değil mi,? Hemen aşılama yapmak ve sonuç olumsz olursa kendimi toparlayamamaktan korkuyorum. Moralim çok bozuldu şimdiden. Ne yapmalıyım sizce,? Bu iğneleri kullanmak çok zararlı olur mu? Doktorum garantici mi acaba. Sperm ve rahim filmi testi de istedi. Bakalım nolucak

Ben çok kez klomen ile doğal yoldan denedim olmadı. Sonra iğne kullandım o ayda doğal yoldan olmadı. Hatta doktorum yumurtan çok güzel bu ay aşılama yapalım sana dedi ama ben istememiştim. 1 ay ara verdik ve bu ay tekrar iğne kullandım ve Allah nasip ederse haftaya aşılamam var. İğneler , hapa göre daha maliyetli oluyor. Eğer maddi sıkıntın yoksa 1 ay iğne ile doğal yoldan deneyebilirsin çünkü o şekilde çok hamile kalan okudum ben bu forumda.
Gerçi senin ve eşinin tahlilleri çıksın ona göre sonuç değişebilir.

Canım benim içime su serptin vallahi. Çol sağol. Allah nasip eder de inşallah tutar bu ayki aşılaman. Ben de adet görebilirsem eğer tedaviye başlayacağım. Dediğin gibi 1 kere iğneyle doğal yolla denemekten zarar çıkmaz ama öncelikle eşimin sperm ve bnm rahim filmine baktırmak gerek. Şimdi baktırabilirmiyim rahim filmine acaba devlet hastanesi yapıyo mu sen yaptırmışmıydın ?? Bildiğim kadarıyla aşılama ömcesi mutlaka istiyormuş doktor

Amin. Rabbim daha fazla bekletmez inşallah.
Ben devlet hastanesinde görüyorum tedavimi, Devlettede yaptırabilirsin ama o hemen yapmıyor sanırım 2 ay sonraya falan gün veriyormuş ve biraz daha ağrılı oluyormuş yani doktorum öyle söyledi. Ben özelde çektirdim rahim filmini. Hem ağrısız oldu hem temiz bir yerdi.
Adet olmadığın için yaptırabilirsin şuan .

Amiiin canım benim inşallah Anladım o zaman bugünlerde çektirmeliyim. Peki özelde çok tutuyor mu fiyatı nedir canım? Bir de ben 1,5 senelik evliyim sanırım devlet karşılamıyor nasıl bi prosedür izleniyor bilmiyorum(

Amiiin canım benim inşallah Anladım o zaman bugünlerde çektirmeliyim. Peki özelde çok tutuyor mu fiyatı nedir canım?

Hangi şehirdesin. Ben istanbuldayım 9 ay oldu yaptıralı 200 liraya yaptırdım. Fındıkzadede radyomar diye bir yer varmış orayı çok tavsiye ediyorlar. 9 ay önce bir arkadaş orda 350 liraya yaptırmış. Şuan fiyatlarını bilmiyorum ne kadar artmıştır.

Ayrıca doktorun hangi iğneyi kullanacağını söyledi mi bilmiyorum ama ben gonal-f 450 kullandım. ilk aldığımda aceleye geldi , eczacı arkadaşımdan alamadım. 340 tl almıştım. normal eczane fiyatı bu. bu aykini arkadaşıma sipariş verdim önceden hazırladı 240 tl aldım.
Eğer tanıdığın eczacı varsa bu şeklide yapabilirsin.

Aaa çok sağol canım bilmiyordum önceden eczacıyla anlaşılabilindiğini. Fakat malesef bizim tanıdık yok( peki bu iğneler 6 gün yada daha fazla kullanılıyo sanırım içinde kaç tane var bu fiyat 1 kerelik mi veriliyor. Ben de istanbuldayım. Ümraniye tarafında. Napsam bilemedim vallahi.

Benim hangi ilacı kullanacağım belliydi. Arkadaşımda olunca , yardımcı oldu saolsun. Rastgele bir eczacı indirim yapar mı bilmiyorum.
Kutunun içinde 6 adet boş şırınga var. ve ilacın bulunduğu şişe var. sen o şişeden 5 gün boyunca sana verilen ml e göre çekip kullanıyorsun. son günde dibinde kalanı kullanıyorsun. bu fiyat kutu fiyatı ayda 1 kez veriyorsun. Ama şöyle bir durum var bazılarında 1 kutu yeterli olmuyormuş. yumurtalar büyümediği için fazla doz veriyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…