Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hmm anladım bitanem gerçekten çok sağol beni bilgilendirdin. Kadıköy şifa ve medistate den fiyat bilgisi aldım rahim filmi için. Şifada 550tl ye, medistate de ise 360tl ye geliyor(özel sağlık sigortamdan dolayı). Anestezi olacakmıyım bilmiyorum çok ağrılı oluyor mu? Sen yaptırmıştın sanırm öneriyormusun ve anestezi olmuşmuydun. Şunları yaptırayım da nasıl olsa 1 kez yapılıyor napalım çekicez artık:/

Canıım radyomarı aradım önerdiğin yeri. Hersey dahil 400tl dedi bakırköyde yapıyorlarmış. Adet bittikten sonraki 3 gün içinde oluyormuş. Bence makul. 3 aşağı 5 yukarı hepsi aynı. Ama bana burası güven verdi çok sağol canııım

Rica ederim. İnşallah faydalı olmuşumdur. Bana sorarsan anestezi luzumsuz. Ben hiç acı hissetmedim ilaç verilirken. Sadece spelektum yerleştirilirken kastım kendimi o biraz acıdı ama anestezilik kadarda değil tabi. Benim tüplerim açıktı belki o yüzden acı hissetmedim bilmiyorum ama burada bazı kişiler çok ağrılı olduğunu söylüyorlar.
Radyomara gidenlerin çoğu ağrı hissetmedim hemencik biti diyorlar.
Zaten tedavi sürecinde fazlasıyla ilaç kullanıyoruz , üzerine birde bunu ekleme derim ben. Hem doğumu düşün. ilk fırsatta kolaya kaçarsan doğumda ne yapacaksın.

Canıım neden öyle dedin anlamadım acaba ben mi yanlış aksettim :) Ben ağrıdan korkmuyorum zaten anestezi istemyorum. Medistati aramıştım çok ağrılı bir işlem dediler. Sonra senin mesajını gördüm özelden :) radyomar harikaymış cidden kararımı verdim yaptırıcam. Ama şuna moralim bozuldu kii aşılama için hastane 500Tl alıyo, özel doktorum 650 Tl alıyo bir de iğneleri eklersek 1500TL ye mal oluyor ( bunu eşime nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Ki tutma ihtimali de çok düşük. Nerede ve hangi doktorla aşılama yaptığımız farkeder mi ne yapmalıyım doktoruma aşırı güveniyorum ama çok ama çok pahalı (( 165TL muayene ücreti alıyor ve yumurta takibi için her gittiğinde 75TL alıyormuş. Kafam allak bullak oldu. Acaba rahim filmi çektirip sonra klomen e devam mı etsem ya da iğnelerle doğal yoldan mı denesem.
Eşimin sperm sonucu normal çıkarsa ve benim de tüplerim açıksa ilaçlarla veya iğnelerle 6 ay kadar devam edilebilir diye düşünüyorum. Doktorlar çok paracı ya deliricem ( 27 yaşındayım şu an çalışmıyorum 2-3 aya kadar işe başlayacağım. önerilerinizi bekliyorum.

ben şaka yaptım zaten :)
Aşılama ücreti olarak benim 1250 olacak ekstra birşey çıkmazsa. muayenelerim ücretsiz zaten. ilac 240 aşılama işlemi için 750 tl alıyorlarmış 250 tl de ayrıyetten sperm yıkamaya alıyorlarmış.
Ne zamandır korunmuyorsun bu arada.
Ben 33 yaşındayım ve 8 yıllık evliyim. artık beklemenin alemi yok o yüzden aşılamaya karar verdik(geç bile kaldık). ama sen biraz daha bekleyebilirsin eğer sorun çıkmazsa.
Nerede yaptırdığın çocuğun tutunması açısından fark eder mi bilmiyorum ama hijyen açısından önemli.

Hmm sizin muayenenin ücretsiz olması güzelmiş gerçekten. Biz 1,5 yıldır evliyiz 28 yaşımdayım yanlış olmuş:) ama işte 1 yıl korunduk bu yazdan beri korunmuyoruz. Yani biraz aceleci biriyim ama bende pko var. Eşimin spermleri bilmiyorum. 52 gündür adet görmedim işte sonra pişman olmıyayım diye başladım tedaviye. Yoksa 30 undan sonrasına kalabilir tabiki artık çok normal ama beni pko tedirgin ediyo ondan acele ediorum. Bence doktorum abartıyo bu kadar kısa zamanda aşılamayı. Daha iğne tedavisi bile görmedim. Bilmiyorum ya inşallah senden güzel haberleri alırız canımcım. Hatta ikizlerin olsun inşallah bi taşta iki kuş :)))

En azından 1 sene doğal seyrine bırakabilecek bir sürem var mı diye doktora sorucam. O ilaçları içmenin büyük zararları olur mu neden aşılama yapalm dedi mesela. Bence para koparmak çok sinir oldum şu an tüm hormonlarım normal neden bukdr kötü bi tablo çizip benim moralimi alt üst etti bilmiyorum. Aşılama yapmayı çok isterdim ama bizi şu an çok zorlar en azından işe girip öyle denerim kocama karşı mahçup hissederim yoksa

Canım şöyle bi yazdıklarını okudum benim sana tavsiyem biraz bekle zaten normal bir doktor hiç korunmadan en az bir yıl olmazsa tedaviye başlıyo çünkü ben 9 yıldır uğraşıyorum artık doktor gibi oldum hatta iki yıl bile bekletebiliyo sen evleneli daha 1 buçuk yıl olmuş doktorunda direk aşılama demesi çok saçma igneler bile vermesi bana saçma geldi 1yil korunmussun zaten daha 6 aydır korunmuyorum dedin bence çok az bir zaman bu bana kalırsa bekle yine olmazsa bir yılını doldurduktan sonra git derim o kadar çok doktora gittim ki anlatamam sana ama her doktorun tavsiyesi korunmadan ilk bir yıl içersinde olmazsa araştırma yapıyo

Ve benim 9 yıldır beklememe rağmen doktorum ilk üç ay acaba normal yollardan kalabilir miyim diye denedi yumurta kontrolleri yaptı düşün artık canım bence direk o doktoru bırak ayrıca muayene ücreti verdikten sonraki 10 gün yada 15 gün ücret alınmaz o nasıl bir saçmalıktır ya yumurta kontrolü için para verceksin ilkkez senden duydum ben

Çok tesekkür ederim. Ozaman adet düzensizliğini çözüp bi 6 ay daha bekleyip öyle iğneye ve rahim filmine başvurucam. Tabi eşimin spermlerine de bakılsın önümzü görelim. Hersey sıra ile değil mi. İçim rahatladı çook sağol canımm

Senin tedavin ne aşamada canım sorun neymiş??

Canım çok yazdım ama gerçekten çok sinirlendim yok böyle bisey ne eşine tahlil yapmış ne sana rahim filmi çekmiş bunları yapmadan asilama saçmalık yani ve senin daha yeni evlendiğini için bence en az 6 ay doğal yolla kalmanı beklemesi gerek ben öyle biliyorum ben eskisehirdeyim acibademé gidiyorum 79tl muayene ücreti ve kan tahlillerim ücrete tabi arti 10 gün içersinde kontrollerim bedava istersem hergün gidebilirim arti rahim filmini 250 yada 300 tl verdim ikisi arasında bi fiyat ama mükemmel ilgi alaka var

Acaip paracı bi doktor. 165tl ücret alıyo sanki profesör. İşte yaşı var 60 yaşın üstünde kadın artık maddi manevi doyuma ulaşmış. İstanbulda bi dr önerebilirmisnz?

Senin tedavin ne aşamada canım sorun neymiş??
Benim sorunum yumurtaliklarimda ben daha önce 3gebelik yaşadım üçüde karnımda öldu kürtaj oldum aradan 6 yıl geçti şimdi tüp bebek istiyorum allah nasip ederse bidahaki ay baslicaz şubatta aşılama oldum tutmadı doktorum demişti direk tüp bebek yapalım diye ben bi umut asilama istedim ama keşke doktorumu dinleseydim hem maddi hem zaman kaybı oldu benim için

Acaip paracı bi doktor. 165tl ücret alıyo sanki profesör. İşte yaşı var 60 yaşın üstünde kadın artık maddi manevi doyuma ulaşmış. İstanbulda bi dr önerebilirmisnz?
Ben iki kurtajimi istanbulda oldum biri Kartal'da bi hastaneydi ama ismini hatırlamıyorum diğerinde nene hatunda oldum ama ikiside acaba niye ölüyorlar diye bi test yada araştırma yapmadılar sadece kürtaj yapıp paramı aldılar ama acibadem varsa git derim internetten araştır sana en yakın yerdekini zaten doktorlar için yorumlarda var ben onları okuyarak bilgi sahibi olmuştum

Canım benim tüpbebekle bebişine kavuşucan inşallah. 3 gebelik yaşamıssın bu bile çok güzel ama kaybetmek de bir okadar zor

Çok sağol canım bnm. Şimdi duphaston içiyorum adet olunca ne yapmalıyım. Klomene mi başlasam hiçbişey yapmasam mı film mi çektirsem kafam karmakarışık

Tabi canım benim herseyin zamanı var ve daha çok yenisiniz bence yaza kadar bekle bana doktorum doğum kontrol hapı vermişti tedaviye başladığım ilk ayimda adeti ve rahmi düzenliyo diye kendini rahat tut stres yapma allahım hayırlısıyla zamanı gelince verir acele etme paranida öyle doktorlara kaptirma

Çok sağol canım bnm. Şimdi duphaston içiyorum adet olunca ne yapmalıyım. Klomene mi başlasam hiçbişey yapmasam mı film mi çektirsem kafam karmakarışık
Bence bekle acele etme çok yenisiniz korunduktan sonrada hemen hamile kalınmiyo biraz daha sabırla bekle sonra düzgün bi doktora git yavaş yavaş zaten gerekli görürse ilaçlara ve tedaviye baslicaktir herseyin hayırlısı olsun sıkma canını rahat ol stres en kötü düşman hamile kalmak için benim doktorum lafı bu gerçektende öyle ama bekle bence tabi karar yine senin canım allah kolaylik ve sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…