Canıım neden öyle dedin anlamadım acaba ben mi yanlış aksettim :) Ben ağrıdan korkmuyorum zaten anestezi istemyorum. Medistati aramıştım çok ağrılı bir işlem dediler. Sonra senin mesajını gördüm özelden :) radyomar harikaymış cidden kararımı verdim yaptırıcam. Ama şuna moralim bozuldu kii aşılama için hastane 500Tl alıyo, özel doktorum 650 Tl alıyo bir de iğneleri eklersek 1500TL ye mal oluyor
( bunu eşime nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Ki tutma ihtimali de çok düşük. Nerede ve hangi doktorla aşılama yaptığımız farkeder mi ne yapmalıyım doktoruma aşırı güveniyorum ama çok ama çok pahalı
(( 165TL muayene ücreti alıyor ve yumurta takibi için her gittiğinde 75TL alıyormuş. Kafam allak bullak oldu. Acaba rahim filmi çektirip sonra klomen e devam mı etsem ya da iğnelerle doğal yoldan mı denesem.
Eşimin sperm sonucu normal çıkarsa ve benim de tüplerim açıksa ilaçlarla veya iğnelerle 6 ay kadar devam edilebilir diye düşünüyorum. Doktorlar çok paracı ya deliricem
( 27 yaşındayım şu an çalışmıyorum 2-3 aya kadar işe başlayacağım. önerilerinizi bekliyorum.