Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılaman hayırlı olsun canım benim evet zaman zor geçiyo bende yaşadım o günleri ama benimki olumsuz oldu allahım yardımcın olsun insallah tutar ve güzel haberlerini burda bizimle paylasirsin kendine dikkat et yorulma dinlen sonrasında aklında bu sorular kalmasın tekrar hayırlı olsun canim

Çok teşekkür ederim:) hepimiz için dua ediyorum❤️

Bugün üçüncü günüm. Çok hissettiğm birşey yok. Sadece gaz ve şişkinlik hissediyorum. Hayırlısı. Beklemek çok kötü :KK43:(

Bugün üçüncü günüm. Çok hissettiğm birşey yok. Sadece gaz ve şişkinlik hissediyorum. Hayırlısı. Beklemek çok kötü :KK43:(
Rahat ol kendinde belirtiler arama herkezde belirti olmuyo asilamadan sonra gaz ve şişkinlik oluyo belki sen hic bi belirti yasamicaksin hamile kaldiysan bile aklından at düşünceyi dicem ama olmuyo tabi hakkında hayırlısı olsun dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok canim

Canım benim doktorumda bana ilişki onerdi sadece ilkgün olmasın dedi genelde öyle oluyomus sen doktorunun dediğini uygula bizde annem olduğu için olmamıştı aklımda soru işareti kaldı sen uygula aklinda kalmasin inşallah sonucun pozitif olur

İnşallah canım, Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah.
Aşılamadan sonra biraz kanamam oldu akşama kadar da leke leke devam etti. sanırım aşılama kanülü rahim duvarlarını biraz tahriş etti. Bu nedenle aşılama akşamı ilişki tahrişi arttırır diye denemedik...

Rahat ol kendinde belirtiler arama herkezde belirti olmuyo asilamadan sonra gaz ve şişkinlik oluyo belki sen hic bi belirti yasamicaksin hamile kaldiysan bile aklından at düşünceyi dicem ama olmuyo tabi hakkında hayırlısı olsun dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok canim

Cok tesekkur ederim. Evet oyle yapmaya calisiyorum elimden geldigince. Gelismeleri paylasirim:)

İlk gun bir karin agrim oldu ama hafifti. Bugun cok fazla bulantim var ama yeni versihi bir ilac var dr.umun belki de onun yan etkisidir
İnşallah tutunur kuzucun bize de umut olursun. Ama moralini hep yüksek tut stresten uzak dur olur inşallah. Kaç yumurtan olmuştu bilmiyorum ama hepsi aynı zamanda çatlamayabiliomuş. O yüzden ilişkiyi ihmal etmeyin

İnşallah tutunur kuzucun bize de umut olursun. Ama moralini hep yüksek tut stresten uzak dur olur inşallah. Kaç yumurtan olmuştu bilmiyorum ama hepsi aynı zamanda çatlamayabiliomuş. O yüzden ilişkiyi ihmal etmeyin

Evet çok tşk ederim. Dr gün aşırı ilişki dedi. Hayırlısı bakalım.

slm canlar benimde bugun asilamamin 5. gunu asidan 1gún oncesinden itibaren dewam eden kasik agrim var ozellikle oturur durumdayken oluyo dunden beride goguslerimde hassasiyet war dokununca aciyo hepimiz icin hayirlisini diliyorum insallah tutarda bebíslerimizde gelir

slm canlar benimde bugun asilamamin 5. gunu asidan 1gún oncesinden itibaren dewam eden kasik agrim var ozellikle oturur durumdayken oluyo dunden beride goguslerimde hassasiyet war dokununca aciyo hepimiz icin hayirlisini diliyorum insallah tutarda bebíslerimizde gelir

Merhaba. Aslinda bu bolumde nerdeyse butun sayfalari okudum. Sanirim hakikaten belirtiler cok takilmamak lazim. Benimde bugun 4. Gunum. Ve belirtilere takilmamaya calisiyorum. Sende oyle yap bence. Tutmazsa da gereksiz umit olmasin en azindan. Ama hepimiz icin dua etmeye de devam ediyorum. Dilerim ki seninde tutmustur. Haberlesmeye devam edelim❤️

Hadi inşallah bu belirtiler iyiye işaret hayırlısu ile olur inşallah bize haber ver mutlakaa

O kadar tatlısınız kiii inşallah ikinizin haberleri de müjdeli olur çifte bayram yaparız. Sonra benimkini kutlarız ❤️ Biz de sperm testi yaptırdık yarın öğleden sonra belli olacak. İnşallah sorun yoktur. Ben de 2 aydır adetimi bekliyorum:KK43:( duphastona başla dedi doktor bitmesine 3 gün kaldı bakalm sonra doktora gidicem

O kadar tatlısınız kiii inşallah ikinizin haberleri de müjdeli olur çifte bayram yaparız. Sonra benimkini kutlarız ❤️ Biz de sperm testi yaptırdık yarın öğleden sonra belli olacak. İnşallah sorun yoktur. Ben de 2 aydır adetimi bekliyorum:KK43:( duphastona başla dedi doktor bitmesine 3 gün kaldı bakalm sonra doktora gidicem

İnsallah guzel haberler bekliyorum herkesten. Burdan guzel bir haber alinca sanki herkese umut oluyor. Herkes kendi dileginin de olacagina inaniyor. seninde guzel sonuclar almani diliyorum.

[UOTE="SevgiliLola, post: 39835291, member: 665019"]Merhaba. Aslinda bu bolumde nerdeyse butun sayfalari okudum. Sanirim hakikaten belirtiler cok takilmamak lazim. Benimde bugun 4. Gunum. Ve belirtilere takilmamaya calisiyorum. Sende oyle yap bence. Tutmazsa da gereksiz umit olmasin en azindan. Ama hepimiz icin dua etmeye de devam ediyorum. Dilerim ki seninde tutmustur. Haberlesmeye devam edelim❤️[/QUOTE]
insallah canim bizimle birlikte bekleyen
herkes pozitif sonucu alirda burdan haber veririz hamisiz diye hakkimzda hayirlisi :anneadayı::anneadayı:

nekadar dusunmemeye calissakta insan kafasindan atamiyo malesef bian geliyo umutlanyorum bian geliyoki olmucak ya diyorum ama herzaman hakkimizda hayírlisi neyse o olsun diyorum seninle ayni zamanda ogrencez insallah bekleyen herkez pozitif sonucu aliR
m

[UOTE="SevgiliLola, post: 39835291, member: 665019"]Merhaba. Aslinda bu bolumde nerdeyse butun sayfalari okudum. Sanirim hakikaten belirtiler cok takilmamak lazim. Benimde bugun 4. Gunum. Ve belirtilere takilmamaya calisiyorum. Sende oyle yap bence. Tutmazsa da gereksiz umit olmasin en azindan. Ama hepimiz icin dua etmeye de devam ediyorum. Dilerim ki seninde tutmustur. Haberlesmeye devam edelim❤️
insallah canim bizimle birlikte bekleyen
herkes pozitif sonucu alirda burdan haber veririz hamisiz diye hakkimzda hayirlisi :anneadayı::anneadayı:

nekadar dusunmemeye calissakta insan kafasindan atamiyo malesef bian geliyo umutlanyorum bian geliyoki olmucak ya diyorum ama herzaman hakkimizda hayírlisi neyse o olsun diyorum seninle ayni zamanda ogrencez insallah bekleyen herkez pozitif sonucu aliR
m[/QUOTE]

Di mi evet cok yakin tarihimiz. İnsallah guzel haberler aliriz. Ayin kaci gibi belli olur acaba ???

[QUTE="Babygirl23, post: 39835390, member: 664102"]Hadi inşallah bu belirtiler iyiye işaret hayırlısu ile olur inşallah bize haber ver mutlakaa[/QUOTE]
ay haber vermemmi hic sonucu elime aldigm gibi yazarim buraya:KK49::KK49::KK49:

QT="sevgiliLola, pos: 3983553mbmu519"]insallah canim bizimle birlikte bekleyen

m[/QUOTE]

Di mi evet cok yakin tarihimiz. İnsallah guzel haberler aliriz. Ayin kaci gibi belli olur acaba ???[/QUOTE]

normalde asidan 15 gun sonra
diyolar ama 11. ve 13. gunlerde belli olan olmus

X