- 21 Kasım 2014
- 1.345
- 1.156
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım inşallah. ..aşılama sonrası kullanman için dr un bişey verdi mi..bana hiç bişey vermedi. .Hadi hayırlı olsun. Sonuçları sırayla yazarız artık inşallah. Şu hamile ikonunu koymak istiyorum ya artık
Bana crinone, coaspirin ve folik asit verdiSağol canım inşallah. ..aşılama sonrası kullanman için dr un bişey verdi mi..bana hiç bişey vermedi. .
Canım coradpin 100 mg olandan mı ben dw almak istiyorumBana crinone, coaspirin ve folik asit verdi
Canım coradpin 100 mg olandan mı ben dw almak istiyorum
Tamam canım yarın alayım Bendw ...canım birde jel pahalı mı dr yazdırmak mı lazım. .ve jel nasıl kullanılıyorEvet canım günde bir sefer coaspirin 100 mg.
Bana da hiçbir şey vermedi.Sağol canım inşallah. ..aşılama sonrası kullanman için dr un bişey verdi mi..bana hiç bişey vermedi. .
Tamam canım yarın alayım Bendw ...canım birde jel pahalı mı dr yazdırmak mı lazım. .ve jel nasıl kullanılıyor
Çok benziyor değerler. Bizde de hareketlilik öyle, morfoloji 2-4 arası gidip geliyor, hız da hazırlık sonrası 28'di bizim de. Hadi inşallah darısı başımıza.Tesekkur ederim kizlar. Size bol bol dua ederim Rabbim size de versin. Butun isteyenlere de. Asilama az tutuyor diyeere bakmayin forumu bi karistirin ilk 2 asilamada cok fazla hamile kalan var. Ben pkoluyum esimin de sikintisi var. Ileri hataketlilik 7-15 arasi cikiyor. Morfoloji 0 cikti. Hazirlik sonrasi hiz 28e cikti. Ve ilk asilamada tuttu. Kizlar gercekten umidinizi kesmeyin. Hayirlisiyla ins hepimiz and tez zamanda meleklerimize kavusuruz.
Canım sonrası için progesteton desteği alan lar var kafam karıştı benim de..Bana da hiçbir şey vermedi.
Sağol canım evet nette 70 lira yazıyordu sigortası z hali o zaman..Alttan kulanılıyor. Kullanıma hazır. Bana hep doktor yazı, sigortalı 6 lira tutuyor, ama sigortasız pahallı olabilir.
Kullandığm crinone progesteron cnm.Canım sonrası için progesteton desteği alan lar var kafam karıştı benim de..
70 lira olan ne progesteronmıSağol canım evet nette 70 lira yazıyordu sigortası z hali o zaman..
Evet cnm. Crinone jel. O da alttan kullanılıyor. Sigortalı 6 lira.70 lira olan ne progesteronmı
Ben fitil olarak kullanıyorum
Çok Pahalı ya burda 13€ da sigorta ödüyor hepsini benimki hem ister hap yerine ağızdan gibi ister fitil olarak :) estima ge ,progesteron yazıoEvet cnm. Crinone jel. O da alttan kullanılıyor. Sigortalı 6 lira.
Evey canım progesteton. .Kullandığm crinone progesteron cnm.
Evet canım progesteron. ..70.de jelin fiyatı. ..Bendw bugün folbiol ve coradpin aldım kullanmaya başladım yarın da crione jeli yazdıracak başlayacam kullanmaya. .70 lira olan ne progesteronmı
Ben fitil olarak kullanıyorum
O jeli bilmiyorum amaEvey canım progesteton. .
Evet canım progesteron. ..70.de jelin fiyatı. ..Bendw bugün folbiol ve coradpin aldım kullanmaya başladım yarın da crione jeli yazdıracak başlayacam kullanmaya. .
Canım progesteron un içeriği ondaki ddw..O jeli bilmiyorum ama