Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kac yillik evlisiniz acaba bende bugun devket hastebsine gttm hormon testi film falan cektrdim alttan muayene yaoti ayin 11inde rahim filmim var ona gore asilima yapilabilr banada doktor ole soledi benim merak ettigim devlet hastanleri bunu kadsiliyor demissiniz ama sartlari varmi ben mesela 2 yillik evliyim belli bir sarti varmi kimisi 3 yil diyor siz kac yillik evlisiniz bilginiz varmi bu konuda

Aaaaaa Cnm çok sevindimmm inşallah bebeğini kucağına alırsın inss cooook güzel moral oldun bana
Teşekkür ederim cnm inş inş. Ben daha inanamıyorum. Eşim de. Belki hastahanede sonuçlar karıştı diyor:). Pazartesi hayırlısıyla bir kere daha tahlil yapalım. İnan hiç beklemiyordum. Hiç ama hiç bir belirti yaşamadım. Ne gögüsüm şişti ne de hassaslaştı. Hayal gibi. Rabbim herkese nasip etsin. Sen de aşılama etkisiz v s diyenlere bakma canım bak ilk seferde oldu.

Hayirli olur ins tedavin ve bebisin sana simsiki tutunur matilda. İlkdenemende takip etmistim seni. İns bu defa yuler yuzun. Merak ettim bu gun kan tahlili yaptirdin mi. Guzel haberler umut oluyr herkese. Allahim emeklerini bosa cikarmasin ins.

canlarım hakkınızı helal edin uzun süre giremedim. sizleri de çok özledim. zaman nasıl geçiyor anlayamadım. burdan sizin gelişmelerinizi okudum.

eylülcüm yaşadığın olumsuzlukların mükafaatı güzel olmuş. rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin. cinsiyeti de belli olmuştur. yiğenimiz kız mı erkek mi ?

matildaaa cnm sayfaları sırayla okurken başta hamileliğine çok sevindim. sonra değerlerinin düşmesine ayrıca üzüldüm. en azından nedenlerini öğrenmişsin. inşallah eşinin tedavisi hayırlısıyla sonuçlanır ve belki kendiliğinden hamile kalırsın..

eylülden beri ben de giremediğimi gördüm. sizlere bu zamana kadar yaşadıklarımı anlatayım. öncelikle malesef tüp bebek sonucum negatif oldu. eşim iş gereği tüp bebek sonucunu bile daha alamadan abd ye gitti.ve 1 yıl orada kalacak. ve türkiyeye gelemiycek. cerrahpaşa da 1 tane dondurulmuş embiriyom arttı. 2-3 ay sonra deneyebilirsin demişlerdi. aynı gün transfer yapılan arkadaşlarım ( 4 kişi ) hepsi olumsuz sonuç aldı. cerrahpaşa ya sinir oldum. ama elimden gelen bişey yoktu. eşim 1 yıl olmayacaktı. başka nereye gidebilirdim ki eşim olmadan ?

bir arkadaş ısrarla çapayı denememi söyledi. herkes bi ton doktor ismi veriyo da . eşim yok diye gitmiyordum. neyse üni. hastanelerinde prosedür cok dedim. bir arayayım. eşim gelene kadar onları tamamlayacaktım. sonra diğer hakkımı da orada kullanırım diye düşündüm. çapada muayaneye gittiğimde rahim de şekil bozukluğu olduğunu cerrahpaşanın bu konuda bir müdehale yapıp yapmadıklarını sordular. histereskopi yapmaya karar verdiler fakat anestezi vermeyeceklerdi. korktum. emin olmak için bir başka doktora daha gideyim dedim. yine arkadaş tavsiyesiyle medipol mega hastanesi yard. doç. mustafa acet e gittim. o da direk histereskopi dedi. stand taktı rahme ve 1 hafta sonra çıkarıldı. cok şükür şimdi rahim düzeldi. hoca kendiliğinden de hamile kalabileceğimi söyledi. (40 günde rahim kendini anca toplar dedi)3-4 ay kendi haline bırakalım dedi. yanlız koca yok. :)) benim amerika biletim eşim gittiği sıralarda almıştık. o gelemeyeceği için ben gidecektim yanına. ameliyattan 1-2 hafta sonra yola çıktım. kısmet bu ya eşimin yanında kalma sürem 40 gündü. anca rahim kendine geldi yani . malesef amerikadan da boş döndüm. amerikadan döneli 2 hafta oluyor. bir ara artık rahim düzeldi. cerrahpaşadaki yumoşumu deneyeyim diye düşündüm. fakat bir de mayısta kardeşimin düğünü var. biri dedi ki yaptırırsın tutar. bi de düğün telaşını birşey olcak mı diye geçirme dedi. mantıklı geldi. 3 ay daha beklicem. haziran gibi cerrahpaşadakini koydururum diye düşünüyorum. bir de belki nisan gibi eşimin yanına tekrar gidebilirim. insallah tüpe gerek kalmadan orda hamile kalabilir miyim diyorum. hiç biri olmazsa eylülde eşim dönecek . kesinlikle mustafa acette tüp yaptırcam . devlet hastanelerinde bu zamaana kadar vakit kaybettiğime cok üzüldüm. cerrahpaşada tüp için 1500-2000 tl arası gitti raporlu olmasına ragmen. medipol de üniversite hastanesiymiş. ve rapor çıkıyor. 2500- 3000 tl arasına mal oluyomuş. bunları yeni öğrendim malesef. face de de bir grup buldum. mustafa hocamı arastırırken. TÜP BEBEK MUCİZEMİZE ADIM ADIM başlığı altında . çok şükür hocamdan çok faydalanan var. hayırlısı olsun.

bendeki havadisler böyle canlarım. işte olumsuz tüp sonucu, eşimi yolculalamam, histereskopi ameliyatım, amerika maceram. biraz yoğun geçirdim bu zamanı. tekrar hbr siz bıraktığım için sizleri kusura bakmayın. inşallah daha sık girmeye çalışcam. sizler de yazın. grşrz...

Hayırlı oldun Cnm bnm ben hasta olmayı bekliyorum ama maalesef bu ay yaptiramicam hesapta olmayan bi durum çıktı istanbula gitmeliyim o yüzden bi dahaki aya kaldi

Eylulderya tebrikler. Ben de 7 şubatta ilk aşılamamı oldum. İlkinde tutan baya kişi okudum burada. Darısı başımıza :)

Eylulderya tebrikler. Ben de 7 şubatta ilk aşılamamı oldum. İlkinde tutan baya kişi okudum burada. Darısı başımıza :)

Hayirlisi olsun canim insallah tutar asilaman. Bende bugun dr. A gittim asilama yada tup bebek dedi.. once asilama denemek istiyorum ben, gerci dr. lar tutma oraninin tup bebege gore daha dusuk oldugunu soyledi...
Simdi senin yorumunu okuyunca umutlandim. Insallah bizde o gruba gireriz..

Tebrik ederim Allah tamamina erdirsin canim,seninde ilk denemenmis umut oldun suan bana. Bu ay kismetse bende asilama deneyecegim

Amin inşallah. O hiç belli olmaz. Aşılama için şansını birkere de olsa dene derim. Gerçi değerlerinizi bilmiyorum ama dr aşılamayı da önerdiyse uygun demekki. Buraya pozitif sonucu yazarsın inşallah.

Amin inşallah. O hiç belli olmaz. Aşılama için şansını birkere de olsa dene derim. Gerçi değerlerinizi bilmiyorum ama dr aşılamayı da önerdiyse uygun demekki. Buraya pozitif sonucu yazarsın inşallah.

Amin insallah bizede bu guzel haberi vermek nasip olur. Bende oyle dusunuyorum deneyecegim Allahin izniyle...

Tesekkur ederim kizlar. Size bol bol dua ederim Rabbim size de versin. Butun isteyenlere de. Asilama az tutuyor diyeere bakmayin forumu bi karistirin ilk 2 asilamada cok fazla hamile kalan var. Ben pkoluyum esimin de sikintisi var. Ileri hataketlilik 7-15 arasi cikiyor. Morfoloji 0 cikti. Hazirlik sonrasi hiz 28e cikti. Ve ilk asilamada tuttu. Kizlar gercekten umidinizi kesmeyin. Hayirlisiyla ins hepimiz and tez zamanda meleklerimize kavusuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…