Slm kac yillik evlisiniz acaba bende bugun devket hastebsine gttm hormon testi film falan cektrdim alttan muayene yaoti ayin 11inde rahim filmim var ona gore asilima yapilabilr banada doktor ole soledi benim merak ettigim devlet hastanleri bunu kadsiliyor demissiniz ama sartlari varmi ben mesela 2 yillik evliyim belli bir sarti varmi kimisi 3 yil diyor siz kac yillik evlisiniz bilginiz varmi bu konudaherkese merhaba yazılanları okudum allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah. ben de 6 gün önce aşılama yaptırdım aşılama sonrası bir sıkıntım olmadı ama göğüslerim çok acıyor ve şiş... bu bir anlam ifade ediyormu bilemiyorum? sizin bir bilginiz var mı ?
buarada bilgi maksatlı yazayım ben aşılamamı tıp fakültesinde yani devlet hastanesinde yaptırdım ve ilaç yüzdesi dışında hiçbir ücret ödemedim...
Cnm biraz önce hastahaneden geldik sonuç 125 :). Dua et pazartesi yükselsin değerimiz. Rabbim bütün isteyenlere versin.Eylul derya test yaptın mi inş olumludur
Teşekkür ederim cnm inş inş. Ben daha inanamıyorum. Eşim de. Belki hastahanede sonuçlar karıştı diyor:). Pazartesi hayırlısıyla bir kere daha tahlil yapalım. İnan hiç beklemiyordum. Hiç ama hiç bir belirti yaşamadım. Ne gögüsüm şişti ne de hassaslaştı. Hayal gibi. Rabbim herkese nasip etsin. Sen de aşılama etkisiz v s diyenlere bakma canım bak ilk seferde oldu.Aaaaaa Cnm çok sevindimmm inşallah bebeğini kucağına alırsın inss cooook güzel moral oldun bana
Ins cnm ins. Bu forumu karistir istersen 1. Ve 2. Asilamada tutan cok kisi varİnşallah bende senin gibi olurumm
Merhaba Aslıcıım, tüp bebek tedavimiz denk gelmiş bu kez. Benim de bugün 9. günü transferimin. 2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi. İlk deneme sürecimi biliyorsun çok heyecanlı ve umutluydum, bu kez o kadar umutsuzdum ki sırf 2. hakkımı da kullanmak için başladım tedaviye. Tedavi süreci de çok umut vaat etmedi geçen seferkine göre; 5 yumurta toplandı 2si döllendi yine dondurulacak embriyo kalmamıştı. Çok üzüldüm ağladım. Derken doktorum 3. gün transfer yapacağını söylediğinde tamam dedim embriyolardan umutlarını kestiler gelişmeyeceklerini düşündükleri için 3. gün transfer ediyorlar dedim. Nihayetinde transfer günü düşüncemde haklı olduğumu anladım çünkü embriyolardan biri 4 hücreli diğeri 7 hücreliydi....
Transferim yapıldıktan sonra tutmayacağından emin bi şekilde hayatıma devam ettim, 3 günü evde geçirdim sonra gezmelere çıktım hatta yaylaya gittik ve dağda yürürken ayağım kaydı düştüm :) Bu arada transferin başından beri adet sancısı ve bel ağrısı çekiyordum, halen de çekiyorum. Dün dayanamayıp nasıl olsa olmadı test yapayım da kanıtlayayım dedim. İş çıkışı hastaneye uğrayıp kan verdim, sonucu öğrenmek için aradığımda 25,8 i duyunca inanamadım...... Şimdi heyecanla yarını bekliyorum, inşallah katlanmıştır değerim... Dilerim Allahtan senin de yavrun sana sımsıkı tutunmuştur.... kendim için, senin için ve emek veren isteyen herkes için dua ediyorum, allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et bizlere......
Hayirli olur ins tedavin ve bebisin sana simsiki tutunur matilda. İlkdenemende takip etmistim seni. İns bu defa yuler yuzun. Merak ettim bu gun kan tahlili yaptirdin mi. Guzel haberler umut oluyr herkese. Allahim emeklerini bosa cikarmasin ins.
Csnım hastahaneden yeni çıktım. 125tn 250ye çıkmış değer. Doktor gayet güzel dedi. Haftaya ultrasyona çağırdı cnm. Sen ne yaptın? Ne zaman başlıyor tedavi?Eylulderya son durum nedir
Hayirlisi olsun cnm. Belki asilama yaptirmana igtiyacin bile kalmaz.Hayırlı oldun Cnm bnm ben hasta olmayı bekliyorum ama maalesef bu ay yaptiramicam hesapta olmayan bi durum çıktı istanbula gitmeliyim o yüzden bi dahaki aya kaldi
Eylulderya tebrikler. Ben de 7 şubatta ilk aşılamamı oldum. İlkinde tutan baya kişi okudum burada. Darısı başımıza :)
Teşekkür ederim cnm inş inş. Ben daha inanamıyorum. Eşim de. Belki hastahanede sonuçlar karıştı diyor:). Pazartesi hayırlısıyla bir kere daha tahlil yapalım. İnan hiç beklemiyordum. Hiç ama hiç bir belirti yaşamadım. Ne gögüsüm şişti ne de hassaslaştı. Hayal gibi. Rabbim herkese nasip etsin. Sen de aşılama etkisiz v s diyenlere bakma canım bak ilk seferde oldu.
Canım bende bugün oldum aşılama..Eylulderya tebrikler. Ben de 7 şubatta ilk aşılamamı oldum. İlkinde tutan baya kişi okudum burada. Darısı başımıza :)
Amin inşallah. O hiç belli olmaz. Aşılama için şansını birkere de olsa dene derim. Gerçi değerlerinizi bilmiyorum ama dr aşılamayı da önerdiyse uygun demekki. Buraya pozitif sonucu yazarsın inşallah.Hayirlisi olsun canim insallah tutar asilaman. Bende bugun dr. A gittim asilama yada tup bebek dedi.. once asilama denemek istiyorum ben, gerci dr. lar tutma oraninin tup bebege gore daha dusuk oldugunu soyledi...
Simdi senin yorumunu okuyunca umutlandim. Insallah bizde o gruba gireriz..
Hadi hayırlı olsun. Sonuçları sırayla yazarız artık inşallah. Şu hamile ikonunuCanım bende bugün oldum aşılama..
Amin inşallah. O hiç belli olmaz. Aşılama için şansını birkere de olsa dene derim. Gerçi değerlerinizi bilmiyorum ama dr aşılamayı da önerdiyse uygun demekki. Buraya pozitif sonucu yazarsın inşallah.