- 1 Ağustos 2014
- 317
- 216
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Walla bilemiyorum. Dun hafif adet sancisi gibi oldum asilamadan sonra ama bugun iyim. Hic bir seyim yok.Oyle demekte baska carem yok zaten hrrsey allahtan senin durumun nasil
Gozun aydin canimkızlar bugün test yaptırdım 17 çıktı 12. günüm doktoru aradık tebrik ederim tutmuş aşılamanız dedi sevineyimmi bilemedim pazartesi tekrar kan vericem inşallah yükselir bu arada ilk aşılamam
Canim az bir sey acidi. Mikrop kapmasin diye ilac surdu doktor o yakti. Yoksa islem 3 dkk suruyor Zaten. Sonra 20 dkk yatirdilar beni. Dunden beri icim sis gibi hissediyorum. Arada bir hafif adet sancisi ve batmalar oluyor. Doktor ilactan batmalar olur dedi. Dun hep uzanmak istedim. Bugun ama iyiyim.Eylül derya basıldı neler oldu ağrı aci varmı bilgilendirirmisin
Ins canim ins dualarnda beni unutmaİnşallah olumlu sonuç alırsın canım sonucunu merakla bekliyorum
saol canım benim allah sanada isteyen herkese de nasip etsinGozun aydin canim
Merhaba cani ins ins beklemek cok zor ya. En zoru o zaten. Ilk iki gun sancilandim asilamadan sonra. Dunden beri yine arada bir kasik sancisi oluyorum ins olumlu sonuclarin etkisidir. Bir de doktor bana ilac verdi. Progesteron kan sulandirici ve folik asit. Progesteron bir cok yan etkiye sabip. Hamilelikte olan belirtileri yasatiyor.Eylulderya nasılsın bekleme nasil geçiyor inşallah olumlu sonuç alırsın beni bilgilendirmeyi unutma
Evet bende kullanmıştım o ilacı hem çok sisiriyor hem hamilelik belirtileri oluyor ne zaman test yaptiracaksin
Ins cnm ins ama hic bir belirtisi yok. Test gunu yaklasinca umitsizlige kapiliyorum malesef. Bn pkoluyum. Ama yumurtaliklarim en dusuk dozlara bile guzel tepki veriyor. Esimde de haraketlik sorunu var. Ileri haraketli 6-14 arasi degisiyor. Toplam haraket sayisi yuksek olsa da 80, genelde hep yavas ileri haraketli. Bu yuzden bize asilama dedi doktor. Yikndiktan snra 28 cikti ama iyi mi kotu mu bilrmiyorum.Hadi olumu sonucu bekliyorum senin sorun neydi neden aşılama dedi doktor
Inshallah cnm inshallahBende çikolata kistinden ameliyat oldum kesimde varikosel var ve hareketlilik sorunu var inşallah bebegimize kavusuruz