Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar bende klomen + gonal-f kullandım adetin 9. günü yumurtam 12 mm di.sizce normalmi eğer büyürse bu ay aşılama yapılacak.

Bende 14.gunumdeyim 19 mm oldu cumartesi asilama yaptircam deneyimli arkadaslardan yorum bekliyrm kacincida tutuyor genelde nasil oluyor agriyormu

benimde bugün 11.gündü 16.5 mm olmuş yumurtam 2 gün daha gonal-f 75 ml kullanıcam cumartesi kontrole gidicem... sayfada bizden başka kimse yok herhalde

kızlar bende cumartesi olucam aşılama inşallah .belirtilerimizi yazalım olduktqn sonra kızlar

Bugün doktora gittin 19.5 mm olmuş çatlatma iğnesi verdi bugün akşam 9 da vurulucam pazartesi aşılama yapılıcak

Veeeeeeeeee ikinci asilamam mutlu sonla bitti iki haftalik hamileyimmmmmmmm bes gumdur leke geliyordu bebegim tutunuyormusbbana rabbim herkese bu duyguyu yasatsin:anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::KK49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Veeeeeeeeee ikinci asilamam mutlu sonla bitti iki haftalik hamileyimmmmmmmm bes gumdur leke geliyordu bebegim tutunuyormusbbana rabbim herkese bu duyguyu yasatsin:anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::KK49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Gozun aydim canm bende dun yaptirdim ilk asilamn mi senin ne gibi belirtilerin oldu kan mi kahverengi leke mi geldi anlatirmisi

X