Hamile misin hayirli olsun kacinci asilamaKızlar hafif hafif kasık ağrım var bacağıma vuruyo ya kist mi oldu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile misin hayirli olsun kacinci asilamaKızlar hafif hafif kasık ağrım var bacağıma vuruyo ya kist mi oldu acaba
Elhamdülillah canım 1. Aşılama Allah sanada nasip etsinHamile misin hayirli olsun kacinci asilama
Bende 14.gunumdeyim 19 mm oldu cumartesi asilama yaptircam deneyimli arkadaslardan yorum bekliyrm kacincida tutuyor genelde nasil oluyor agriyormuKİMSE YOK MU ?
Bende 14.gunumdeyim 19 mm oldu cumartesi asilama yaptircam deneyimli arkadaslardan yorum bekliyrm kacincida tutuyor genelde nasil oluyor agriyormu
kızlar bende cumartesi olucam aşılama inşallah .belirtilerimizi yazalım olduktqn sonra kızlar
Inşaallh yaolur tabi yazalım ama sayfaya girmeyi ihmal etmeyelim güncel tutalım... allah gönlüne göre versin inşallah bu ay olucak
Bende gonal f kullandim dün gecede catlatma iğnesini yaptım hakkımiza hayırlisi
Gonal f ne ben bilmyrm klomen kullandim ben yarin asilama yaptircam hayirlisi insbenimde bugün 11.gündü 16.5 mm olmuş yumurtam 2 gün daha gonal-f 75 ml kullanıcam cumartesi kontrole gidicem... sayfada bizden başka kimse yok herhalde
Gonal f ne ben bilmyrm klomen kullandim ben yarin asilama yaptircam hayirlisi ins
Bende 14.gunumdeyim 19 mm oldu cumartesi asilama yaptircam deneyimli arkadaslardan yorum bekliyrm kacincida tutuyor genelde nasil oluyor agriyormu
yaptirdim canim tutar insallah Allah yrdimcimiz olsunCANIM NAPTIN AŞILAMA YAPILDIMI NASIL GEÇTİ
hayirlisi olsun insallah kasma kendini ilk mi seninkideBugün doktora gittin 19.5 mm olmuş çatlatma iğnesi verdi bugün akşam 9 da vurulucam pazartesi aşılama yapılıcak
evet ilk kez aşılama yapılıcak iğnemi vuruldum pazartesiyi bekliyorumhayirlisi olsun insallah kasma kendini ilk mi seninkide
Gozun aydim canm bende dun yaptirdim ilk asilamn mi senin ne gibi belirtilerin oldu kan mi kahverengi leke mi geldi anlatirmisiVeeeeeeeeee ikinci asilamam mutlu sonla bitti iki haftalik hamileyimmmmmmmm bes gumdur leke geliyordu bebegim tutunuyormusbbana rabbim herkese bu duyguyu yasatsin