- 29 Ekim 2013
- 88
- 52
- 34
Mrb canım yaptıgın ignenin ismini öğrenebilirmiyim, bende 5 gün igne yaptırdım yarın yumurtalarımı kontrole cagırdı doktorum hakkımızda hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar
Ben bu ay aşilama tedavisine basladim. Allahtan sağlik problemim yok. Ama asilama icin yaptigim igneler fazla yumurta gelistirmis. Bu yuzden doktorum asilama yapmicam yumurta takip edicem dedi. Catlatma ignesi yaptirdim simdi. Bi sekilde deneyen varmi hic
Cnm ben puregon kullandim. Sen ne kullandin? Hayirlisi olsun insallahMrb canım yaptıgın ignenin ismini öğrenebilirmiyim, bende 5 gün igne yaptırdım yarın yumurtalarımı kontrole cagırdı doktorum hakkımızda hayırlısı olsun
Bende menogon kullandım canım adetin 2. Günü başladım 5 gün yaptırdımCnm ben puregon kullandim. Sen ne kullandin? Hayirlisi olsun insallah
Benimde 3.gun baslatti 5 gun kullandim. Catlatma ignesi yaptin mi? Hayilisi olsun bekleyen herkes içinBende menogon kullandım canım adetin 2. Günü başladım 5 gün yaptırdım
Yok daha son igneyi bugün yaptırdım yarın dokyorumla görüşcem yumurtalara bakcak ona göre ne zaman yaptır derse artıkBenimde 3.gun baslatti 5 gun kullandim. Catlatma ignesi yaptin mi? Hayilisi olsun bekleyen herkes için
Bende menogon kullandım canım adetin 2. Günü başladım 5 gün yaptırdım
Hayırlısı olsun. En yakin zamanda guzel haberler gelsinYok daha son igneyi bugün yaptırdım yarın dokyorumla görüşcem yumurtalara bakcak ona göre ne zaman yaptır derse artık
İnşallah canım 2015 e hamile gireriz inşallahHayırlısı olsun. En yakin zamanda guzel haberler gelsin
Amiinnİnşallah canım 2015 e hamile gireriz inşallah
canımm hamile misinnn çok sevindimm tebrik ediyorum senii :)Caglacim ozelden yazmistim sana ama gormedin sanirim. Çok zor bi donem geçirdim bukantilar istifralar serumlar 50 gün raporluydum canim. Simdi daha iyim çok şükür. Hep yazmak istedim ama inan yazamadim canim arkadasim. Bebek de ben de çok iyiz şükür. Sen naptin kuzum var mi gelişmeler güzel haberler. Dualarim seninle canimmm arkadaşım.
tesekkur erpost: 38252828 .!.:canımm hamile misinnn çok sevindimm tebrik ediyorum senii :)
Caglacim ozelden yazmistim sana ama gormedin sanirim. Çok zor bi donem geçirdim bukantilar istifralar serumlar 50 gün raporluydum canim. Simdi daha iyim çok şükür. Hep yazmak istedim ama inan yazamadim canim arkadasim. Bebek de ben de çok iyiz şükür. Sen naptin kuzum var mi gelişmeler güzel haberler. Dualarim seninle canimmm arkadaşım.
cagla30 .!.:Allah yardımcın olsun canım, inş. bundan sonraya kalan günlerini güzel mutlu sıkıntısız yaşarsın bebeğinle :)
canım benim, biliyorsun ilk tüp dememi yaptım ama negatif oldu. şimdi dondurulmuş embiyolarım var. bir kezde dondurulmuş denemesi yapacağız. fakat şu sıralar annem rahatsız. sürekli ona gidip geliyorum. çok moralsizim. hem çalışıorum birde yıl sonu olması sebebiyle işten izin almam sıkıntılı olacağından, Allah nasip ederse sanırım ocak veya şubatta ikinci tüp dememizi yapıcaz. Allahtan hayırlısı canım.
canım sende pko hastasıydın ya, bende aynı şekilde. adetlerim kimi aylar 30 günde bir kimi ayda 40 günde bir veya iki ayın üzerine adet oluyorum. seninde adetlerin düzensiz miydi böle?
canım benim 2.aşılamam tutmuştu ama malesef kimyasal düşük yaşadımmIkinci asilamami yaptirdim dinlenmedeyim ikinci asilamasi tutanlar var mi
Benimde 1 hafta oldu yaptirali ama karnim agriyor adet sancisi galiba olacam akintimsa artticanım benim 2.aşılamam tutmuştu ama malesef kimyasal düşük yaşadımm
Benimde 1 hafta oldu yaptirali ama karnim agriyor adet sancisi galiba olacam akintimsa artticanım benim 2.aşılamam tutmuştu ama malesef kimyasal düşük yaşadımm