- 8 Mart 2023
- 737
- 123
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyam__321
En iyisi beklemek tabii inşallah güzel sonuçlar alırsınız12 bugün belli olur ama düşük çıkarsa daha stres olurum yoğun bıçaklama tarzı sancılarım da olduğu için dış gebelikten veya kimyasal olmasından korkuyorum ondan cumartesiye kadar bekleyecem
Benimde 7. Gün dün progesteron degerime bakıldı 38 çıktı sizinde bakildimiDoktor 15.gun kan ver dedi bekliyoruz hala canım erken verecektim vazgeçtim
Yok ben progestan fitil kullandığım için zaten yükseltiyor ilaç ondan heralde doktor istemediBenimde 7. Gün dün progesteron degerime bakıldı 38 çıktı sizinde bakildimi
Bende kullanıyorum ama benden istedi ondanmi yüksek çıkmıştırYok ben progestan fitil kullandığım için zaten yükseltiyor ilaç ondan heralde doktor istemedi
İnşallah bekleyecem bakalım hepimiz hakkında hayırlısı olsunEn iyisi beklemek tabii inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Olabilir etkiliyor ilaç neden istediki acaba merak ettimBende kullanıyorum ama benden istedi ondanmi yüksek çıkmıştır
Bilmiyorum ki benim adetim bide 20 günde bir adete 4 gün kaldı yarıni saymasam 3 ve 7. GünümOlabilir etkiliyor ilaç neden istediki acaba merak ettim
Çatlatma iğnesi kullanıldığı için adet günü önemsiz oluyor iğnenin 14.günü test yaparak belli olur zaten progestan da adeti engelliyorBilmiyorum ki benim adetim bide 20 günde bir adete 4 gün kaldı yarıni saymasam 3 ve 7. Günüm
Birde aşılama süreci nasıl oldu ağrınız falan varmıOlabilir etkiliyor ilaç neden istediki acaba merak ettim
Benim 12. Günü test istedi gelen salı testÇatlatma iğnesi kullanıldığı için adet günü önemsiz oluyor iğnenin 14.günü test yaparak belli olur zaten progestan da adeti engelliyor
Belirti olarakBirde aşılama süreci nasıl oldu ağrınız falan varmı
Belirtiniz varmı benim 3. Gün kasik ağrım başladı hala var çok ağrıyor bugün bel ağrısıÇatlatma iğnesi kullanıldığı için adet günü önemsiz oluyor iğnenin 14.günü test yaparak belli olur zaten progestan da adeti engelliyor
Belirti olarakBirde aşılama süreci nasıl oldu ağrınız falan varmı
Belirtiniz varmı benim 3. Gün kasik ağrım başladı hala varÇatlatma iğnesi kullanıldığı için adet günü önemsiz oluyor iğnenin 14.günü test yaparak belli olur zaten progestan da adeti engelliyor
Evet asilamayi yaparken 2 gün boyunca ağrım çok oldu kahverengimsi kanamada oldu hafifBirde aşılama süreci nasıl oldu ağrınız falan varmı
Benimde 5.günden beri kasık ve bacak ağrılarım var adetin ilk günü çok sancım olur son bikac gün akşamları aynı sancilar varBelirti olarak
Belirtiniz varmı benim 3. Gün kasik ağrım başladı hala var çok ağrıyor bugün bel ağrısı
Bide kasıklarım böyle bıçak batması gibi oyulur gibi ağrıyor ve göbek deliğim içeriye doğru çekilircesine anlık ağrılar oluyorBelirti olarak
Belirtiniz varmı benim 3. Gün kasik ağrım başladı hala var
Benimde aynı benim hiç ağrım olmaz adet zamani bakalim hayırlı sonuçlar alırız inşallahBide kasıklarım böyle bıçak batması gibi oyulur gibi ağrıyor ve göbek deliğim içeriye doğru çekilircesine anlık ağrılar oluyor
Amin canım inşallahBenimde aynı benim hiç ağrım olmaz adet zamani bakalim hayırlı sonuçlar alırız inşallah
İnşallahAmin canım inşallah
Sizin kaçını gündüBide kasıklarım böyle bıçak batması gibi oyulur gibi ağrıyor ve göbek deliğim içeriye doğru çekilircesine anlık ağrılar oluyor
12.gun bugün testim pozitif 48 ama doktor değerin biraz düşük tekrarla doktoruna git dediSizin kaçını gündü