- 23 Temmuz 2024
- 861
- 586
- 22
-
- Konu Sahibi Papatyam__321
Yükselme olmuştu salı tekrar artış bakacakmış doktorum yükselmeye göre sağlıklı olup olmadığını kontrol edecezGünaydın Dr gittiniz mi umarım herşey iyidir
Çok sevindim artıs olmasınaYükselme olmuştu salı tekrar artış bakacakmış doktorum yükselmeye göre sağlıklı olup olmadığını kontrol edecez
Ovitrelle etkisiyle hamile gibi hissediliyor gün geçtikçe belirti azalıyor inşallah tutar belirti aramayın 5 günlük aşılama veya tüp bebekten normal yoldan bile anlasılmaz kullandıgımız ilaçlardan dolayı kasık agrısı vs vs yasıyoruz bende mesela tüp bebeğe başladım iğne kullanıyorum o kadar agrım var kı anlatamam acaba hamile miyim diyorum imkansız oysaki yani diyeceğim o ki ilaçtan kaynaklı Allâh kucagumızı boş bırakmasın inşaALLAHİlk 4 gün bütün belirtileri yaşadım kaşık ağrısı, gaz, sık idrar vs vs iğne etkisiyle kendimi hamile gibi hissettim 5.6. Gün hiç birşeyim kalmadı ne ağrı ne sancı sanki balondum şiştim şiştim 5. Günde söndüm anlamadım neden böyle olduğunu moralım bozuldu belirti arıyorum bulamıyorum
İnşallahAmin rabbim size de bana da isteyen emek veren herkese kısa zamanda müjdelesin nasip etsin inşallah
Merhaba bir şey sorabilir miyim 15 mm yumurta gördü 2 tane doktor . Pazartesi ve salı 150 gonalf vurdum tahmini soruyorum bugün 23.00 da çatlatma iğnesi oldum yumurta ne kadar büyür bu zamanda19 mm 1 yumurta vardı birazdan çatlatma iğnesini yapacam cumartesi günü aşılamam yapılacak bende kiloluyum göbekten dolayı zorlandım masajı yaparken ama hep olacak olmalı diye manifestledim çok şükür iyi gitti inanıyorum dileyen isteyen herkese çabalarının zorluğunun karşılığı tez zamanda gelecek
Çok karışık olmuş pardon pazartesi sabah muayene de iki tane 15 mm yumurta gördü doktor . Pazartesi ve salı günü 150 vurdum yani dün ve bugün. Tekrar bugün 23.00 da çatlatma iğnesi oldum sizce dün sabah dan bugün geceye kadar 15 mm yumurtalar ne kadar olabilir diye sormuştum çok heyecanlıyım kusura bakma19 mm 1 yumurta vardı birazdan çatlatma iğnesini yapacam cumartesi günü aşılamam yapılacak bende kiloluyum göbekten dolayı zorlandım masajı yaparken ama hep olacak olmalı diye manifestledim çok şükür iyi gitti inanıyorum dileyen isteyen herkese çabalarının zorluğunun karşılığı tez zamanda gelecek
İnşallah Rabbim heyecanını mutluluğa cevirsin ne kusuru en güzel duygular bunlarÇok karışık olmuş pardon pazartesi sabah muayene de iki tane 15 mm yumurta gördü doktor . Pazartesi ve salı günü 150 vurdum yani dün ve bugün. Tekrar bugün 23.00 da çatlatma iğnesi oldum sizce dün sabah dan bugün geceye kadar 15 mm yumurtalar ne kadar olabilir diye sormuştum çok heyecanlıyım kusura bakma
Amin çok teşekkür ederim. Hikayenizi okudum . 1 .aşılamam pozitif idi düşük yaşadım maalesef 2. Aşılamam negatif oldu yumurtalarm erken çatladığı için şimdi tüp bebek için gitmiştim ki doktor onay işlemleri uzun sürüyor bu ay boş geçmeyelim son aşılama deneyelim dedi. Dün 15 mm olan yumurta bugün çatlatma iğnesi verdi doktor acaba çok mu küçük kaldı dedim biraz. Bu arada Rabbım kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindimİnşallah Rabbim heyecanını mutluluğa cevirsin ne kusuru en güzel duygular bunlarhemen hemen 18 20 mm arası olmuştur içini ferah tut benim 19 mm olduğu akşam iğneyi vurmuştum çok şükür miniğim geldi rabbim dileyen isteyen bu yolda çabalayan herkese tez vakitte tattırsın bu duyguyu miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alıp büyütmek nasip olsun inşallah
Allah razı olsun süreçlerimiz benzer benimde ilki düşük oldu 3.yü kendim istedim kistten dolayı tüp bebek ertelendi başka doktorda aşılama deneyeyim ne kaybederim dedim çok şükür miniğimi kazandım dünyalar benim oldu bişey kaybetmedim ama okuduysan az çok fark etmişsindir ben hep olumlu olup güzel düşündüm manifestler yaptım kağıtlara yazı yazdım günlük tarzı olumlama olarak olunca yakacam dedim bol bol Meryem suresi dinledim sureler ayetler okudum sanada tavsiye ederim modunu düşürecek herşeyden uzak dur hep mutlu ol bol dinlen 2 aylık olduk hala yataktayim benAmin çok teşekkür ederim. Hikayenizi okudum . 1 .aşılamam pozitif idi düşük yaşadım maalesef 2. Aşılamam negatif oldu yumurtalarm erken çatladığı için şimdi tüp bebek için gitmiştim ki doktor onay işlemleri uzun sürüyor bu ay boş geçmeyelim son aşılama deneyelim dedi. Dün 15 mm olan yumurta bugün çatlatma iğnesi verdi doktor acaba çok mu küçük kaldı dedim biraz. Bu arada Rabbım kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim
Çok güzel yazmışsın canım Allah razı olsun. Aynen dediklerini yapacağım bende öyle düşünüyorum olumsuz her türlü yorumdan insanlardan uzakta daha güzel geçecek süreç çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. İnşallah sağlıkta alırsın miniğini kucağınaAllah razı olsun süreçlerimiz benzer benimde ilki düşük oldu 3.yü kendim istedim kistten dolayı tüp bebek ertelendi başka doktorda aşılama deneyeyim ne kaybederim dedim çok şükür miniğimi kazandım dünyalar benim oldu bişey kaybetmedim ama okuduysan az çok fark etmişsindir ben hep olumlu olup güzel düşündüm manifestler yaptım kağıtlara yazı yazdım günlük tarzı olumlama olarak olunca yakacam dedim bol bol Meryem suresi dinledim sureler ayetler okudum sanada tavsiye ederim modunu düşürecek herşeyden uzak dur hep mutlu ol bol dinlen 2 aylık olduk hala yataktayim ben
Şöyle düşün günde 2 mm büyüyor yumurta hadi 1 mm bile büyürse zaten çatlayıp döllenmesi için 16 ile 22 mm ideal deniliyor için rahat olsun o konuda zaten uygun olmasa doktor ilaçla vücudunu bu kadar yormuşken tehlikeye atıp bugün iğne yap demez dualarimda olacaksın inşallah tedavin güzelliklerle dolsun ve senin 2 yumurta şansın biraz daha artmış olarak düşün benim 42mm kist ve geç büyüyen 1 yumurtayla olduysa hayatın mucizelerine inanmak gerekinşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırsın canım