- 8 Mart 2023
- 737
- 123
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyam__321
Evet iğnenin etkisi 8 günde kayboluyor geçen ay öyle olmuştu 10. Gün evde test yapsam Şiilikte olsa belli olur mu acabaMerhaba, rahim filminizi ancak kadın doğum uzmanı yorumlayabilir buradan birinin bir şey söylemesi doğru olmaz bence. Erken test çok yanıltıyor beklemek çok zor haklısınız ama birazcık daha sabredip doğru sonucu alabilirsiniz, aşılamada doktor 2 hafta sonra test yap diyor sanırım. Umarım hamilesinizdir
Az da olsa 10. Gün belli olur ya yapayım bnecedeErken gebelik testiyle bakabilirsiniz
Baktınız mı?Az da olsa 10. Gün belli olur ya yapayım bnecede
Bugün aşılamanın 6. Günü igennin 7. Güni henüz belli olmaz sanırım iğne etkisi yarın geçerBaktınız mı?
İnşallah hepimizin pozitif olur ama 12. Günde azda olsa belli olur sanırım sonuçMerhaba, yanıltıcı olmaması adına biraz daha beklemelisiniz. Aşılamadan 14 gün test sonra öneriliyor genellikle. Ben de 5 Eylül’de aşılama oldum. Umarım hepimiz istediğimiz sonuçlara ulaşırız
Ben de 4 Eylül de aşılama oldumİnşallah hepimizin pozitif olur ama 12. Günde azda olsa belli olur sanırım sonuç
Test yaptınız mııBen de 4 Eylül de aşılama oldum
Erken gebelik testi yapmadım doktor 18 Eylül kan ver dediBen de 4 Eylül de aşılama oldum
Sizin kaç mm de çatladı kaç yumurta vardıTest yaptınız mıı
Çok geç yaErken gebelik testi yapmadım doktor 18 Eylül kan ver dedi
Regl günüm 19 Eylül
2 yumurtam vardı 18 mm ve 13 mm ovitrelle oldum aşılamada lasık agrım fazlaydı 3 gün sürdü kahverengi akıntım oldu acilden gittin dayanamayınca hCG baktılar 3. Gün 100 çikti iğne etkisinden dolayıSizin kaç mm de çatladı kaç yumurta vardı
Sizin kaç yumurta vardı sperm yıkamada kaç sperm vardıÇok geç ya
Beklemek hem heyecanlı hem stresliÇok geç ya
Evet inşallah beklediğimize değer bugün kaçıncj günundesiniz ben 9. Dün akşamdan beri göğüslerime dokunamıyorum bile ama adete de 9 gün kaldı adet belirtisi sanırımBeklemek hem heyecanlı hem stresli
Benimde öyle idi ama adetime 4 gün kaldı göğüslerim de bir hassasiyet yok şuanEvet inşallah beklediğimize değer bugün kaçıncj günundesiniz ben 9. Dün akşamdan beri göğüslerime dokunamıyorum bile ama adete de 9 gün kaldı adet belirtisi sanırım
Alt karın da hassasiyet kasılma ve idrar a sık çıkma var bende , bir de akşam erken saatte esneme oluyorEvet inşallah beklediğimize değer bugün kaçıncj günundesiniz ben 9. Dün akşamdan beri göğüslerime dokunamıyorum bile ama adete de 9 gün kaldı adet belirtisi sanırım