Aşılama hakkında birlikte gün sayalım😊

İlk 4 gün bütün belirtileri yaşadım kaşık ağrısı, gaz, sık idrar vs vs iğne etkisiyle kendimi hamile gibi hissettim 5.6. Gün hiç birşeyim kalmadı ne ağrı ne sancı sanki balondum şiştim şiştim 5. Günde söndüm anlamadım neden böyle olduğunu moralım bozuldu belirti arıyorum bulamıyorum 🤦‍♀️🥹

İlk 4 gün bütün belirtileri yaşadım kaşık ağrısı, gaz, sık idrar vs vs iğne etkisiyle kendimi hamile gibi hissettim 5.6. Gün hiç birşeyim kalmadı ne ağrı ne sancı sanki balondum şiştim şiştim 5. Günde söndüm anlamadım neden böyle olduğunu moralım bozuldu belirti arıyorum bulamıyorum 🤦‍♀️🥹
Ovitrelle etkisiyle hamile gibi hissediliyor gün geçtikçe belirti azalıyor inşallah tutar belirti aramayın 5 günlük aşılama veya tüp bebekten normal yoldan bile anlasılmaz kullandıgımız ilaçlardan dolayı kasık agrısı vs vs yasıyoruz bende mesela tüp bebeğe başladım iğne kullanıyorum o kadar agrım var kı anlatamam acaba hamile miyim diyorum imkansız oysaki yani diyeceğim o ki ilaçtan kaynaklı Allâh kucagumızı boş bırakmasın inşaALLAH

Amin rabbim size de bana da isteyen emek veren herkese kısa zamanda müjdelesin nasip etsin inşallah 🌸

X